Je to příznak těhotenství?

Anonymní
4.3.20 11:56

Těhotná? Ne? Ano?

Zdravím dámy :) Mám ještě 10 dní do MS, takže s testikem ještě čekám.. sex byl přesně na ovu, což bylo tuto sobotu (29.2.) Tak mě zajímá zda má někdo zkušenost, že by měl příznaky již tak brzy.. Mě bolí záda, mám od včera migrénu (což normálně nemívám takhle brzy před MS) a pobolívá mě v podbřišku v místě, kde mě včera tak zvláštně píchlo.. Špinění žádné.. Myslíte, že bych mohla být těhu? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3274
4.3.20 12:02

No těžko říct. Mě po ovulaci, ob den potom, nastalo špinění, trvalo asi 5 dnů..a jemné bolení a pálení jako při zánětu močáku. Myslela jsem že mám nějaký zánět a těhotensví jsem naopak jakoby zavrhla, že se to za takových podmínek určitě nemohlo chytnout. No a bylo to tam. Jen nemůžu říct, jestli to byl příznak nebo to souviselo s nějakým zánětem :mrgreen: Jinak žádný příznaky nikdy nepřišly. Až tak v 10 týdnu mě začaly bolet prsa. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.20 12:03

8o 4dpo že bys měla příznaky? To asi ne :) těhotná můžeš být nebo nemusíš ale takhle brzo to fakt nepoznáš. Já mívám to, co popisujete(až na migrénu) téměř každý měsíc po ovulaci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6872
4.3.20 12:04

Ani jednou jsem neměla příznaky takto brzo. těhotná jsem byla 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.3.20 12:05

Zkuste mi vysvětlit co je to teď za boom řešit pomalu 4dny po sexu zda jsem těhotná nebo ne, dělat si testy před MS apod… Za nás se vždy čekalo na vynechání MS… Jako tyhle diskuze typu můžu být… Ano můžete a navíc je tady miliarda témat proč zakládat nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
4.3.20 12:10
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.3.20 12:12

Ahoj, pokud nedostanes MS, tak potom pockej par dni a udelej test. Jak rikam, ted by o tehotenstvi jeste nevedela ani sama deloha 8o jinak ted se tak meni pocasi, ze migrenu muze mit aj moje 6 leta dcera nebo 80 leta sousedka :palec:

• Citovat
  • Upravit
980
4.3.20 12:16

Dyt se teprve může vajíčko uhnizdovat… :zed: za mě je nejlepší počkat na ms… :pocitac: já myslela že mám zánět mocaku, bylo to v létě, bolelo mě břicho.. a najednou se nedostavila ms…4 dny po termínu ms jsem dělala test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.3.20 12:17

Prosím o radu

Ahoj, prosím o pomoc, zkoušela jsem poprvé, je tam něco nebo nic nevidíte? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
4.3.20 12:21

Doufám, že ani těhotná nebudeš :zed: Někteří by se množit fakt neměli! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14638
4.3.20 12:23

Ne, čtyři dny po sexu fakt nemůžeš mít příznaky, pokud došlo k oplodnění, tak je pravděpodobně vajíčko teprve na cestě do dělohy.
@Nelly_ja nic tam bohužel nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.3.20 12:25

Michelle_M děkuju moc, snad příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
4.3.20 12:29
@Nelly_ja píše:
Ahoj, prosím o pomoc, zkoušela jsem poprvé, je tam něco nebo nic nevidíte? Děkuji moc

Objednej se na oční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
4.3.20 12:32
@Anonymní píše:
Zdravím dámy :) Mám ještě 10 dní do MS, takže s testikem ještě čekám.. sex byl přesně na ovu, což bylo tuto sobotu (29.2.) Tak mě zajímá zda má někdo zkušenost, že by měl příznaky již tak brzy.. Mě bolí záda, mám od včera migrénu (což normálně nemívám takhle brzy před MS) a pobolívá mě v podbřišku v místě, kde mě včera tak zvláštně píchlo.. Špinění žádné.. Myslíte, že bych mohla být těhu? :)

Tak tohle pozvedlo zdejší těhotenské dotazy na zcela novou úroveň. Už zbývá jen někdo, kdo se bude ptát během sexu nebo před sexem. Jinak doporučuji učebnici biologie nebo třeba Byl jednou jeden život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.20 12:33

@Šmoulice Nechápu Vaši reakci.. Pouze jsem se zeptala.. Za jeden dotaz mě hned nemusíte odsuzovat..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex