Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kdyz měla sex tak není panna. A těhotná byt může když měla sex.
![]()
To jsou dnes perly
Příspěvek upraven 21.09.18 v 14:35
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Saruska00 píše:
Ahoj holky, včera se mi má neteř svěřila, že je panna, ale její přítel se do ní udělal. Na otázku, můžu být těhotná, i když jsem panna jsem ji nedokázala odpovědět. Je to vůbec možné?
Ano, panenka Marie taky otěhotněla ![]()
Tak pokud se udělal DO ní, tak už panna asi nebude že…A ano, pokud ejakuloval dovnitř, tak tu šance na těhotenství je.
@Saruska00 píše:
Ahoj holky, včera se mi má neteř svěřila, že je panna, ale její přítel se do ní udělal. Na otázku, můžu být těhotná, i když jsem panna jsem ji nedokázala odpovědět. Je to vůbec možné?
Jak jako udelal do ni a je panna?
to mu to jako delal treba rukou a on to pak do ni fouknul, nebo co?
![]()
@Saruska00 píše:
tak to už je minimálně druhá v pořadí ![]()
Tak to třeba zvládli do jiného otvoru
buď není panna,nebo nemůže být těhotná. ![]()
Pokud se udělal do ní, předpokládám třeba na krajicek, tak tehotna klidně být může. Blána není celistva, musí přece odcházet menstruacni krev.
@Aduš8 hele lze, v hymenu může být otvor, kdyby se čistě teoreticky vycákal na ní a pak měl sperma na prstech a zkusil jí prstit, tak by se to stát mohlo … nicméně pravděpodobnost nula nula prd
Zazrak! ![]()
A jak muze byt panna, kdyz se do ni udelal? To tam strcil jen spicku? ![]()
To jsou mi ale dotazy.
A pak že prej dnešní děti vědí o sexu více než dospělí. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat