Těhotná s knězem

Anonymní
25.7.21 15:12

Těhotná s knězem

Zdravím, jdu si pro radu a pro povzbuzení a doufám, že mě tu neukamenujete. Jak už název diskuze říká, stalo se mi že jsem otěhotněla s knězem (katolickým). Prostě jsme se měli rádi, tak jsme tomu dali průchod a takhle to dopadlo :oops:, selhala nám antikoncepce. Přítel se k nám chce hlásit a šel by i do laicizace, i když by ho to samozřejmě mrzelo. Prý se to musí řešit na biskupství a někdo tvrdí že tito kněží mohou normálně fungovat v církvi dál, někdo zase že se vždy dělá ta laicizace. V jedné diskuzi jsem o tom viděla příspěvek od @zlobivá_matka, snad jí nebude vadit když ji tu zmíním ;). Vůbec s přítelem nevíme co nás čeká (po všech stránkách) a jsme docela nervní, poradí někdo? Anonym snad pochopíte. Děkuju moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2778
25.7.21 15:16

Bůh to tak zřejmě chtel :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.21 15:19

@K. Rocánková tak byli jsme pitomí, ale věřím, že to spolu nějak zvládneme :srdce:, jen mě trápí to všechno okolo. Dítě je dar ať už se nám zdá že jsou okolnosti jakkoliv blbé. Dík za podporu.

• Citovat
  • Upravit
8302
25.7.21 15:21

Jak selhala antikoncepce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.21 15:22

No jiste…a ted tu o karkulce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
25.7.21 15:22

Mne prijde celibat u knezu potrhlej. To je jako kdyby psychologove nesmeli mit sex. Drzim palce, at se to nejak utrepe ke spokojenosti vsech :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.21 15:24

@Zeoli používám diafragmu, ale vyndala jsem ji zřejmě moc brzo

• Citovat
  • Upravit
56505
25.7.21 15:25
@Anonymní píše:
Zdravím, jdu si pro radu a pro povzbuzení a doufám, že mě tu neukamenujete. Jak už název diskuze říká, stalo se mi že jsem otěhotněla s knězem (katolickým). Prostě jsme se měli rádi, tak jsme tomu dali průchod a takhle to dopadlo :oops:, selhala nám antikoncepce. Přítel se k nám chce hlásit a šel by i do laicizace, i když by ho to samozřejmě mrzelo. Prý se to musí řešit na biskupství a někdo tvrdí že tito kněží mohou normálně fungovat v církvi dál, někdo zase že se vždy dělá ta laicizace. V jedné diskuzi jsem o tom viděla příspěvek od @zlobivá_matka, snad jí nebude vadit když ji tu zmíním ;). Vůbec s přítelem nevíme co nás čeká (po všech stránkách) a jsme docela nervní, poradí někdo? Anonym snad pochopíte. Děkuju moc :srdce:
Že tě to trollení baví. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380

Pokud je ti 15plus tak se divim… sem myslela, ze jsou na mladsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
@Anonymní píše:
@Zeoli používám diafragmu, ale vyndala jsem ji zřejmě moc brzo

Hm. Selhala uživatelka, ne antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.21 15:27

@Zeoli máš pravdu. Ono většinou je chyba v nás lidech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.21 15:28

Jsem dcera kněze, otec se s mámou po třiceti letech manželství rozvedl a vrátil se k povolání kněze, takže všechno jde ;) V církvi během manželství nefungoval, ale podrobnosti neznám, doma se o tom nemluvilo. Držím palce, ať vám vše vyjde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Kaileee moc čteš bulvár a koukáš na Televizní noviny ;) btw je mi 23

• Citovat
  • Upravit
638

Holky..mam znamou..a ta s knezem “chodila” 2 roky..nqstesti neotehotnela..proc hned ty invektivy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80245

Blbě jsi začala - pohádky začínají slovy,,bylo nebylo". No tady jasně nebylo. Už tu byla i žena, která žije v jižní Americe s katolickým knězem a mají rodinu a všichni to tam berou jako normální! Ta má větší fantazii. Kecate obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí