Těhotná v 18 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
26.6.18 20:02

@Twixinka no právě, ;) raději ty desetitisíce pak naliju do prcka než do školy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
26.6.18 20:03

@Andini tak, tak ;)

• Citovat
  • Upravit
30408
26.6.18 20:03
@Andini píše:
@hanka.br. Vysvětlovala jsem ve dvou příspěvcích že jsem jinou diskusi založit nemohla protože jsem nováček.

To ne, ale když už ses obtěžovala s dotazem, mohla jsi ho napsat tak, aby odpovídal skutečnosti a byl konkrétní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.18 20:05

@Andini delam nastavbu, dceri byly dva roky kdyz jsem zacala, pristi rok maturuju.. jo je to dost narocny, pokud mas moznost hlidani, smele do toho, pokud vis, ze na dite budes sama, radeji pockej..

• Citovat
  • Upravit
56
26.6.18 20:06

@hanka.br. Omlouvám se že jsem tedy hodinu a nevím jak to tu chodí. Vznesla jsem dotaz pomalu ani nevěděla kam, takže vše zjišťuji až dodatečně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 20:08
@Anonymní píše:
@Andini delam nastavbu, dceri byly dva roky kdyz jsem zacala, pristi rok maturuju.. jo je to dost narocny, pokud mas moznost hlidani, smele do toho, pokud vis, ze na dite budes sama, radeji pockej..

Jde o to že bych byla ve škole jen dvakrát ročně n zkoušky, tím by odpadlo hlídání. Na ty dva dny v roce myslím že bych sehnala, jde mi spíš o to „nakouknout“ do života studující maminy s kojencem / batoletem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
26.6.18 20:16

@Andini posledni rocnik VS jsem dodelavala s miminkem a dalo se to. Ale manzel hlidal, dite spalo celou noc…takze jsem mela dost casu se ucit. S urvanym mimcem a bez manzela bych to nedala. Ale teda slo „jen“ o 2zkousky, dopsani diplomky a statnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
26.6.18 20:17
@Andini píše:
Jde o to že bych byla ve škole jen dvakrát ročně n zkoušky, tím by odpadlo hlídání. Na ty dva dny v roce myslím že bych sehnala, jde mi spíš o to „nakouknout“ do života studující maminy s kojencem / batoletem ;)

chtěla bych vidět, jak se někdo naučí na maturitu jen sám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
26.6.18 20:18

@Andini tím snadnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.18 20:19

@Andini ja chodim jednou nekdy dvakrát tydne, jsou to jen konzultace, takze vlastne samostudium, popravde obdivuju kazdyho, kdo na dalkovy sel, protože to neni zadna p*del pochopit ucivo doma, cestina jeste jde, ale nejaka matika, ucetnictvi treba a predmety, ktery nejdou naucit nazpaměť, tak to sakra tezky.. kdybych se mela rozhodnout znovu, tak uz do toho nikdy nejdu.. proto rikam, kdyz muzes s mimi pockat, pockej, kdyz chcete mimi ted, tak si to dodelas az bude malinko vetsi.. taky neznamena, ze muzes otěhotnět hned..

• Citovat
  • Upravit
951
26.6.18 20:23
@Andini píše:
@hanka.br. Nemyslela jsem nic z toho zle, jen poslouchám denne ať to nedělám a jak je to nezodpovědné.. Jenže mě je 25,příteli 32 a neříkám že jsme staří, přesto mimčo ve 30 nechci.. Zajímalo by mě hlavně jaké je to po porodu se školou atd.. Dělám si jen průzkum :)

Osobně bych mimčo neodkládala. Já dcerku porodila ve 24, chtěla jsem první nejpozději ve 25. ALE o miminko jsme se snažili od mých 21 let. Přítel je jen o půl roku starší. Teď mi je 26. I přes to že jsme mladí museli jsme řešit otěhotnění přes CAR. A i přes to jsem pak porodila už ve 26tt. Pokud cítíš že je ten pravý čas, tak bych nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
26.6.18 20:24

@vokishka když je chuť píle a má dotyčný jasný cíl proč ne, je to stejné jako s prací z domova kdo na to nemá povahu nemůže jí dělat,musí mít tu důslednost a zodpovědnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 20:26

@Elvinerha tedaaaa ;) já už se teď v 25 cítím na mimi „stará“ co teprve v 27, než se to povede, porod atd… Chci být mladá maminka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 20:28
@Anonymní píše:
@Andini ja chodim jednou nekdy dvakrát tydne, jsou to jen konzultace, takze vlastne samostudium, popravde obdivuju kazdyho, kdo na dalkovy sel, protože to neni zadna p*del pochopit ucivo doma, cestina jeste jde, ale nejaka matika, ucetnictvi treba a predmety, ktery nejdou naucit nazpaměť, tak to sakra tezky.. kdybych se mela rozhodnout znovu, tak uz do toho nikdy nejdu.. proto rikam, kdyz muzes s mimi pockat, pockej, kdyz chcete mimi ted, tak si to dodelas az bude malinko vetsi.. taky neznamena, ze muzes otěhotnět hned..

No, počítám s doučováním atd.. Jen mě zajímalo jestli je to hodně náročné, případně v čem atd.. ;) vzhledem k tomu kolik mi je (25) se mi čekat nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
26.6.18 20:29
@brumi píše:
@vokishka když je chuť píle a má dotyčný jasný cíl proč ne, je to stejné jako s prací z domova kdo na to nemá povahu nemůže jí dělat,musí mít tu důslednost a zodpovědnost

no nevím, na nástavbu jde většinou ten, co se neučil až tak dobře, aby šel rovnou na maturitní obor. A takový člověk těžko sám zvládne např. matematiku,která už bude povinná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí