Těhotná v 18 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15160
17.12.17 06:48

To je jasny ze ste nevahali ze si to nechate, kdyz se podle tvych prispevku o dite snazis uz dlouho.tak co resis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 19:13

Těhotenství a škola

Ahoj maminky a budoucí maminky, plánujeme s přítelem miminko, ale příští školní rok nejspíš budu nastupovat na dva roky do školy (kvůli práce), je tady nějaká taková maminka s podobným případem? Děkuji moc za odpovědi a přeji hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.6.18 19:31

Asi by bylo dobrý naplánovat miminko až po škole, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 19:32
@hanka.br. píše:
Asi by bylo dobrý naplánovat miminko až po škole, ne?

Neptám se co by bylo dobrý, ptám se jestli tu je někdo takový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.6.18 19:35
@Andini píše:
Neptám se co by bylo dobrý, ptám se jestli tu je někdo takový…

Proč tě nezajímá jestli je to dobrý? Má nějaký důvod si plánovat dítě, když musíš na dva roky do školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 19:38
@hanka.br. píše:
Proč tě nezajímá jestli je to dobrý? Má nějaký důvod si plánovat dítě, když musíš na dva roky do školy?

Neřekla jsem že nezajímá, řekla jsem že se na to Neptám ???? důvody, noo, ani ne.. Muž chce mimi a já taky, a tak Koumam jestli je to zvladnutelne nebo to vážně raději odložit. Nebráním se diskusi ale nebudu měnit své touhy pro to že mi to někdo řekl ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
26.6.18 19:40

Kolik je ti let, že nemůžeš dva roky počkat…s dítětem se studuje mnohem hůř než bez něj. Jsi závislá na tom, jestli někdo bude ochoten hlídat a až pak se můžeš učit a chodit do školy. Nehledě k tomu, že je tu spousta diskuzí o tom, jak si to přítel po oplodnění rozmyslel a s holkou se rozešel. Proto je lepší se nejprve vdát, možnost že uteče se tim snižuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
26.6.18 19:40

@Andini no jelikož jsi v diskuzi „těhotná v 18cti“, tak můj první dotaz je kolik Ti je? :D a co je to za školu? jedná se o nástavbu nebo vysokou? ;)

• Citovat
  • Upravit
30408
26.6.18 19:42
@Andini píše:
Neřekla jsem že nezajímá, řekla jsem že se na to Neptám ???? důvody, noo, ani ne.. Muž chce mimi a já taky, a tak Koumam jestli je to zvladnutelne nebo to vážně raději odložit. Nebráním se diskusi ale nebudu měnit své touhy pro to že mi to někdo řekl ????

Nikdo po tobě přece nic takového nechce, předpokládám, že jsi dost rozumná na to, abys udělala sama to, co je pro děťátko nejlepší. Taky jsem studovala s dětmi - ale byly už na světě - a nebyla to žádná hitparáda. Jestli jsi mladá a žene tě jen to chtění, tak si rozmysli, jestli si chceš svoje miminko i těhotenství v klidu užít nebo jestli chceš s jazykem na vestě studovat, kojit, mít všeho dost a pravděpodobně jedno nebo druhé ošulit. Tak jestli je to nutné, tvoje volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 19:44

@hanka.br. Nemyslela jsem nic z toho zle, jen poslouchám denne ať to nedělám a jak je to nezodpovědné.. Jenže mě je 25,příteli 32 a neříkám že jsme staří, přesto mimčo ve 30 nechci.. Zajímalo by mě hlavně jaké je to po porodu se školou atd.. Dělám si jen průzkum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 19:46

@Twixinka já vím. Omlouvám se ale nenašla jsem vhodnější diskusi a jako nováček nemůžu založit vlastní :( je mi 25 a jedná se o nástavbu, která by probíhala „online“ do školy jen na zkoušky dvakrát za rok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.6.18 19:48
@Andini píše:
@hanka.br. Nemyslela jsem nic z toho zle, jen poslouchám denne ať to nedělám a jak je to nezodpovědné.. Jenže mě je 25,příteli 32 a neříkám že jsme staří, přesto mimčo ve 30 nechci.. Zajímalo by mě hlavně jaké je to po porodu se školou atd.. Dělám si jen průzkum :)

Jsi v diskuzi, která se jmenuje Těhotná v 18, tak se těm reakcím moc nediv. Přijde na to, jak moc důležitá je pro tebe ta škola. Jestli hodně, tak bych to minimálně o rok odložila, abys jednak věděla, jak náročné studium pro tebe bude a jednak abys měla šanci ji dokončit před narozením miminka. To už takový rozdíl není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 19:49

@truelly je mi 25.. Že si to přítel rozmyslí se může stát i po svatbě.. Což snad není náš případ ale to není předmětem diskuse.. Zajímá mě právě jak je to pak po porodu a následné učení atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
26.6.18 19:50

@Andini tak jestli to máš takhle, tak bych do toho šla ;) já sama jsem si na chvíli přerušila studium na vysoké a hodlám se k tomu vrátit až bude malé tak rok a půl, možná dva, uvidíme jak to půjde (zbývá mi rok, tak je škoda to zahodit) :) a ve třídě jsem měla spoustu těhotných, které to dali bez problémů i bez přerušení ;) ono je to taky tak, než se zadaří, těhotenství taky nějakou dobu trvá a pokud ta škola není úplně na prd, tak Ti ve spoustě věcech vyjde vstříc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
56
26.6.18 19:50

@hanka.br. Já vím a s reakcemi počítám, bohužel je to pro mě téma číslo jedna a nechci s tím čekat, protože nemůžu založit nové téma k diskusi.. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí