Špatná imunita v těhotenství

Anonymní
16.12.17 17:45

Špatná imunita v těhotenství

Ahoj od začátku těhu, jsem snad nachlazená každý měsíc, není to nic zásadního prostě sem tam srmknu, rozbolí mě uzliny nebo krk a cítím, že na mě něco leze (bolí mě celé tělo atd). Byla jsem s tím u doktroky někdy me crp vyjde ok někdy vyšší nejvíc myslím 21, ale to bylo jen jednou většinou, tak 13 :roll: Už nevím co stím říkám si jestli nejsme jen oslabená než, že bych dokola něco chytala, protože opravdu během dvou dní mám klid a není to klasická rýmy co znám, měla jse to některá podobně? :,( Jinak nyní 31. týden dle screeningů se má mimnko dobře, přibírá na váze jak má atd…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.12.17 17:58

Ahoj, no to je přirozené, že v těhotenství je imunita oslabená. Já jsem na tom podobně. Vždycky jsem měla perfektní imunitu a můj manžel byl co měsíc nemocný. Teď je to naopak. Pořád mě bolí v krku a taky posmrkávám a jsem unavená…Jinak by to ale miminku škodit nemělo. Tyhle stavy můžou být blbé v prvním trimestru. U prvního těhu jsem to neměla tak často, ale zato když už, tak už…a malej je jako řípa.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
16.12.17 18:11

Taky s nachlazením a únavou teď v těhu hodně bojuji. Je to dáno i roční dobou. Chce to být hodně v teple a nějak to zvládnout :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.17 18:22

Takže si myslíte, že když nemám teploty jen mě třeba bolívá v krku a cítím se, jak kdyby an mě něco lezlo, tak to miminku neubližuje i když to mám pomalu co 14 dní? :oops: Jsem z thoo už vážně zoufalá mám strach, aby byl malý potom v pohodě a já se dala do porodu nějak aspon trochu dokupy, aby pak na něj ještě něco nenaprskala až se narodí :think:

• Citovat
  • Upravit
23966
16.12.17 19:10

Já jsem nemocný snad celé těhotenství. Mimčo je zdravé. Byla jsem s jednou nemocí i na infekčním a tam mi Dr řekla, že většina mimino nijak negativně neovlivňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí