Těhotná v 18 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.6.18 20:30

@Andini me je 26, chceme druhý a jaksi to nejde.. takze bych nejspis zkousela mimi a behem toho studium :)) drzim palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
56
26.6.18 20:30

@vokishka tak pokud do toho půjdu, pošlu pak pozvání na kafe a můžeš se na exota přijet mrknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 20:31
@Anonymní píše:
@Andini me je 26, chceme druhý a jaksi to nejde.. takze bych nejspis zkousela mimi a behem toho studium :)) drzim palce :hug:

Moc dekuju za pochopení a pozitivní komenty :potlesk: potěší to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 20:33

@1mila2 já to myslela tak že bych nebyla denně pryč a musela mít podchycene hlídání, samozřejmě si uvědomuji, že to nebude sranda, a bude mě to stát hodně úsilí a nervů, ale jK vidím, nemožné to není :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.18 20:47
@Andini píše:
Moc dekuju za pochopení a pozitivní komenty :potlesk: potěší to :hug:

Neni zac.. sice mam kolikrat pocit, ze se na celou skoli vyprdnu, ale je to na tri roky a uz me ceka posledni rok, tak by to byla skoda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
56
26.6.18 20:50
@Anonymní píše:
Neni zac.. sice mam kolikrat pocit, ze se na celou skoli vyprdnu, ale je to na tri roky a uz me ceka posledni rok, tak by to byla skoda :mrgreen:

To chápu, já si myslím že to zvládnout jde, i když to bude zahul.. Zas mám strach že si těhotenství a první měsíce mimča ne užiju tak jak bych chtěla, kvůli neustavajicimu učení a stresu že zkoušek.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.18 21:20
@Andini píše:
To chápu, já si myslím že to zvládnout jde, i když to bude zahul.. Zas mám strach že si těhotenství a první měsíce mimča ne užiju tak jak bych chtěla, kvůli neustavajicimu učení a stresu že zkoušek.. :nevim:

To ti ted nikdo nerekne, zalezi jaky mimco budes mit.. ja mela desnyho urvanka prvních 8 mesicu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3236
26.6.18 23:04

S nástavbou nemám zkušenosti. Ale na vejsku (na dálkové studium) se mnou chodily i maminky s malými dětmi a v pohodě. A já sama jsem zase čast studia na střední absolvovala kvůli zdravotnim důvodům s individuálem a chodila jsem jen v pololetí na přezkoušení. A k maturitě jsem se v pohodě dohrabala, i když jsem na to učivo byla sama (občas jsem měla nějaké doučování). Záleží na tom, zda jsi do toho studia ochotna investovat svůj čas. A zda jsi schopná se doma sama učit (někdo to nedává). Já si třeba chci během MD a RD taky nějak prohlubovat vzdělání, protože se mi to zda jako dobrej relax a myslím si, že je fajn, když se člověk během mateřské udržuje v takové té „pracovní kondici“. Pak to má podle mě o dost jednodušší při návratu do práce. Jednak ten navrat potom není takový šok a jednak, pokud by maminka náhodou po mateřské měnila práci, tak ten životopis působí lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 23:10

@Hlaholice já právě půjdu na online studium, kde bych jezdila dvakrát ročně na zkoušky, nechci „tvrdnout“ ve škole když bych ten čas mohla věnovat prckovi, i za cenu toho že to bude náročné a budu se muset učit sama doma.. Počítám s doučováním i s tím že to bude zrout času, ale nehodlám dva roky ztratit „jen tak“ protože vzhledem k tomu kolik mi je (25) nechci čekat dva roky.. Nechci riskovat že neotehotnim hned.. To se raději budeme snažit po čas studia otěhotnět, než pak nervovat, že mimi nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
26.6.18 23:24
@Andini píše:
@Hlaholice já právě půjdu na online studium, kde bych jezdila dvakrát ročně na zkoušky, nechci „tvrdnout“ ve škole když bych ten čas mohla věnovat prckovi, i za cenu toho že to bude náročné a budu se muset učit sama doma.. Počítám s doučováním i s tím že to bude zrout času, ale nehodlám dva roky ztratit „jen tak“ protože vzhledem k tomu kolik mi je (25) nechci čekat dva roky.. Nechci riskovat že neotehotnim hned.. To se raději budeme snažit po čas studia otěhotnět, než pak nervovat, že mimi nebude :nevim:

Online studium by mi také vyhovovalo :D. Já ti rozumím, na tvém místě bych se taky o miminko snažila hned a nečekala bych. A se školou bych taky nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 23:26

@Hlaholice děkuji, jsem ráda že to co se mi honí hlavou nejsou úplné blbosti :potlesk: :potlesk: přeji ať se daří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
26.6.18 23:27
@Andini píše:
@Hlaholice děkuji, jsem ráda že to co se mi honí hlavou nejsou úplné blbosti :potlesk: :potlesk: přeji ať se daří ;)

Děkuji, take ti přeju, ať se daří. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.6.18 23:29

@Andini a teď pracuješ? nebo co děláš? ono si to většina lidí představuje jak Hurvínek válku, že pojedeš na zkoušky 2× za rok. ale taky si vem, že se za tu dobu musíš naučit učivo za 4 roky. a i kdyby se to dalo nějak u ústních zkoušek ošulit, tak u státní maturity ti nikdo úlevu dávat nebude.
já třeba k synovi vstávala v noci i po hodině, separační úzkost měl od 9 měsíců do 2,5let a byl skoro neustále nemocný.

takže, já bych nejdřív dodělala školu a pak miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.6.18 23:35

@iiiv teď pracuju, tři hodiny denně, a jako Hurvínek válku si to rozhodně nepředstavuju :mrgreen: jsem smirena s tím že to bude zahul ale jak už jsem psala, nechci v 25 čekat až dodělám školu a pak zjistit že těhotná nebudu hned, a mít první mimi ve 30 taky nechci.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.6.18 23:38
@Andini píše:
@iiiv teď pracuju, tři hodiny denně, a jako Hurvínek válku si to rozhodně nepředstavuju :mrgreen: jsem smirena s tím že to bude zahul ale jak už jsem psala, nechci v 25 čekat až dodělám školu a pak zjistit že těhotná nebudu hned, a mít první mimi ve 30 taky nechci.. :,(

tak to zkus, maximálně to odložíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky