Těhu a kočka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6248
29.5.14 12:04
@neme55 píše:
Jo tak to je mi jasný, že to budou kámoši :) a zas mám s kocourkem výhodu v tom, že nikdy po nikom nesekl drápkem i když jsem ho kolikrát já nebo manžel mordovali div jsme ho neumačkali hlavně jako koťátko nebo když mu nechtíc někde přišlápnem ocásek, protože se u všeho motá :mrgreen: a navíc má rád děti. akorát mu asi nechám malinko zkrátit srst ať mimčo nemá nikde chlupy, protože má fakt dlouhou srst

Kocourka nestříhej, mimčo bude mít chlupy na sobě tak jako tak, ať budou dlouhý, nebo krátký :mrgreen: :kytka: Máme dvě kočky krátkosrstý a jednu dlouhosrstou a ty dlouhý chlupy jsou snad lepší než ty krátký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
29.5.14 12:04

@Gina108 Viz bakterie traktu tam jsou, nevybírej si z odpovědi. :lol: Šlo mi o tu absenci věcí navíc, co chytne ta domácí maximálně z tvých bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.5.14 12:05

@Jitmik jenomže oni už nahlodali i manžela…a ten navíc v předchozím manželství měl taky shodou okolností peršánka a jak se jim narodil malý tak ho dali pryč..a teď se do toho pustili i ostatní..tedy hlavně manželka od táty a už to mám i doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
29.5.14 12:06

Jsem ve 24. týdnu, doma máme 2 velké psi, 3 kočky (1 čistě domácí, 2 venku, ale chodí si domů při každém otevření dveří), 3 čerstvý koťata (1 budem nechávat) a k tomu 19 králíků, který chodím krmit a občas i kydat (to mi teda doma zakazují :roll: ). Vše vypadá v poho, mimi jak má být..
Sestřenka byla jako malá velkej astmatik, alergická na vše, ale kocour, co ho měli doma, jí nevadil (ostatní jo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.5.14 12:07

@neme55 dekujeme, no mala si s nim vyhraje, on je takovej ze si necha vsechno libit a ja jsem rada, ze mi mala nezlobi. Jsem matka co?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.5.14 12:08

@Litta odpověď viz v editaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
29.5.14 12:08

@neme55 můžeš mi říct, jak by se ty chlupy do toho mlíka dostaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
29.5.14 12:09
@neme55 píše:
@Natálka26 @Pipet tak mě jde spíš o to at se mu ty chlupy nedostanou do mlíka nebo tak, ať se mi s tím nezadusí. ale i když je pravda, že u sebe to taky hlídám a chlupy taky tahám ze všeho co vezmu do ruky :mrgreen: aspoň si mimčo vytvoří líp imunitu. nejde ho držet v úplný,,sterilizaci,,

naše dítě do roka snědlo asi půl kila psích chlupů :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909

@neme55 Hele, tak to si musíš urovnat doma. Dát ho pryč můžete kdykoli, pokud by dělal po narození mimča problémy, nový domov mu najít můžete. Ale teď v těhu se ti rozhodně nic stát nemůže. Takže mu kdyžtak řekni, že počkáte, jak se to bude vyvíjet po porodu. U nás se taky pokoušeli ze všech stran nahlodat muže, tak jsme se takto domluvili a zatím je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

@Gina108 Ne, toxo nemyslím. Spíš všechno ostatní, třeba ebolu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
29.5.14 12:10

@lleennttiillkkaa Z plic je to do prsou blízko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623

@neme55
Tak to se mu dostanou, teda aspoň mě se to stávalo dost často a nezadusila se. Prostě jsem ty chlupy měla všude a dítě taky a pro ty co by chtěli argumentovat alergiemi… ne moje dítě není ani po tomhle alergický ani nemá exemy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

@neme55 tak kvůli těhu je stejně pozdě, tak rodině prostě řekni, že uvidíš, jak se bude chovat k miminku, že kdyby byl agresivní, tak jako jo, třeba jim to na čas zacpe huby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
29.5.14 12:11
@Mamculina píše:
Ahoj, ani náhodou nedávej kocourka pryč, my máme doma taky kocourka a pejska a kocourek chodí dokonce i ven a nikdy s ním žádný problém nebyl, malá ho miluje, je jí 9 měsíců a těhu jsem měla ukázkový, jen nečisti kočičce záchůdek, ale to je vše. :*

Teda, to je fakt pohodář, to ty naše se k holkám moc nepřibližují :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
29.5.14 12:11

@zelenaprisera babičky jsou všechny stejný :D kdyby věděla že budeme mit ještě ovčáka a ten bude taky bydlet v posteli tak už ji snad v jejich 90. klepne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný