Těhu a kočka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2992
29.5.14 12:11

@zelenaprisera babičky jsou všechny stejný :D kdyby věděla že budeme mit ještě ovčáka a ten bude taky bydlet v posteli tak už ji snad v jejich 90. klepne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
@Mamculina píše:
@neme55 dekujeme, no mala si s nim vyhraje, on je takovej ze si necha vsechno libit a ja jsem rada, ze mi mala nezlobi. Jsem matka co?? :lol:
:mrgreen: no co malá má kámoše a ty klid :D a pokud si rozumí proč ne :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@Litta píše:
@Gina108 Ne, toxo nemyslím. Spíš všechno ostatní, třeba ebolu. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.5.14 12:12
@lleennttiillkkaa píše:
@neme55 můžeš mi říct, jak by se ty chlupy do toho mlíka dostaly?

nemyslím do mlíka, ale až bude větší a bude jít z talířku nebo mističky. protože ten nás chlupáč když se nedívám tak mi chlastá čaj z hrnku :mrgreen: a ne vždy to uhlídáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
29.5.14 12:13
@zelenaprisera píše:
naše dítě do roka snědlo asi půl kila psích chlupů :jazyk:

Nápodobně + kocouří a ve chvíli kdy začala být sama mobilní tak snědlo ještě granule. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3574
29.5.14 12:15

Hlavne ho nedavej pryc.. nic se ti nestane.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
29.5.14 12:16
@Natálka26 píše:
Nápodobně + kocouří a ve chvíli kdy začala být sama mobilní tak snědlo ještě granule. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Taky čekám, kdy to přijde a holky granule objeví :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.5.14 12:16
@Natálka26 píše:
Nápodobně + kocouří a ve chvíli kdy začala být sama mobilní tak snědlo ještě granule. :mrgreen:

tak třeba moje segra jak začala lézt po čtyřech jedla bobky od králíka co jsem měla doma. ono to nejde vždycky uhlídat. ale naštěstí byl ušák řádně očkovanej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
29.5.14 12:17
@neme55 píše:
tak třeba moje segra jak začala lézt po čtyřech jedla bobky od králíka co jsem měla doma. ono to nejde vždycky uhlídat. ale naštěstí byl ušák řádně očkovanej :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.5.14 12:18

@Sariele On si necha libit uplne vsechno, je hrozne hodnej, navic okolo naseho kocourka nekdo jen projde a on uz hned vrni a lisa se, je to mazel, obcas ho mame misto saly na krku. :lol: O nasem pejskovi ani nemluvim, to je jeste vetsi tulinek. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
29.5.14 12:20

Máme tři kočky, dva psy a všichni jsou venku. Kočky jsem si v těhotenství nechovala. Všichni jsou odčervení. Vše bylo a je v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.5.14 12:21

Ne nedám ho :) a navíc on je na nás tak fixovanej, že si myslím, že by to u jiných lidí nedal. je zvyklej roztahovat se přes celou postel, spát mi na břichu nebo zádech, každý ráno než vztaneme (vztáváme spolu) se aspoň dvacet minut mazlíme, chodí se mnou i na záchod nebo mi sedí u vany než vylezu…a když manžel někam jde a on ho nevidí a nevidí ani mě a myslí si, že jsme pryč oba tak sedí v chodbě a brečí. prostě taky malé děcko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
29.5.14 12:22

@Sariele
Já jsem se snažila fakt, ale ona byla tak rychlá a ty granule jí přitahovali jako magnet… No neuškodilo jí to, žije a má hezký, lesklý vlasy :D

@neme55
Mě nepovídej o tom jak to nejde uhlídat, já mám doma jedno poměrně dost akční dítě a dva psy + kocoura, vím přesně jaký to je když se dítě rozhodne něco ochtunat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.5.14 12:22

@neme55 No ma hned dva kamose, jeste naseho pejska, honi se tu po byte a ja mam alespon chvili na kafco, takze to beru takhle, chlupy nechlupy, je mi to jedno. :lol: Posilam jeste jednu fotku pro uleceni zakladatelky vahani, at kocourka nedava pryc. da se to zvladnout i ve 3. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
29.5.14 12:24

@Mamculina Tak to je krásný. Ten náš je dost takovej svůj, některý návštěvy nemá vůbec rád a dá jim to patřičně najevo, ale je fakt, že jednou k nám přišli kamarádi s asi 3 letou holčičkou, ta ho začala tahat a nosit, já jenom sledovala, kdy začne být kocour nervózní, abych ho odklidila z dosahu a on si od ní nechal všechno líbit 8o Přitom od cizích dospělých se kolikrát nenechá ani pohladit.
Tak jsem zvědavá, jestli taky takový trpělivý bude, až holky povyrostou a budou ho nahánět :D
A zbytek kočičího osazenstva jsou takový plašmušky lekavý, ty se holkám asi budou vyhýbat pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný