Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zelenaprisera babičky jsou všechny stejný
kdyby věděla že budeme mit ještě ovčáka a ten bude taky bydlet v posteli tak už ji snad v jejich 90. klepne
@Mamculina píše:
@neme55 dekujeme, no mala si s nim vyhraje, on je takovej ze si necha vsechno libit a ja jsem rada, ze mi mala nezlobi. Jsem matka co??
@lleennttiillkkaa píše:
@neme55 můžeš mi říct, jak by se ty chlupy do toho mlíka dostaly?
nemyslím do mlíka, ale až bude větší a bude jít z talířku nebo mističky. protože ten nás chlupáč když se nedívám tak mi chlastá čaj z hrnku
a ne vždy to uhlídáš ![]()
@zelenaprisera píše:
naše dítě do roka snědlo asi půl kila psích chlupů
Nápodobně + kocouří a ve chvíli kdy začala být sama mobilní tak snědlo ještě granule. ![]()
@Natálka26 píše:
Nápodobně + kocouří a ve chvíli kdy začala být sama mobilní tak snědlo ještě granule.
@Natálka26 píše:
Nápodobně + kocouří a ve chvíli kdy začala být sama mobilní tak snědlo ještě granule.
tak třeba moje segra jak začala lézt po čtyřech jedla bobky od králíka co jsem měla doma. ono to nejde vždycky uhlídat. ale naštěstí byl ušák řádně očkovanej ![]()
@neme55 píše:
tak třeba moje segra jak začala lézt po čtyřech jedla bobky od králíka co jsem měla doma. ono to nejde vždycky uhlídat. ale naštěstí byl ušák řádně očkovanej
@Sariele On si necha libit uplne vsechno, je hrozne hodnej, navic okolo naseho kocourka nekdo jen projde a on uz hned vrni a lisa se, je to mazel, obcas ho mame misto saly na krku.
O nasem pejskovi ani nemluvim, to je jeste vetsi tulinek. ![]()
Máme tři kočky, dva psy a všichni jsou venku. Kočky jsem si v těhotenství nechovala. Všichni jsou odčervení. Vše bylo a je v pořádku ![]()
Ne nedám ho
a navíc on je na nás tak fixovanej, že si myslím, že by to u jiných lidí nedal. je zvyklej roztahovat se přes celou postel, spát mi na břichu nebo zádech, každý ráno než vztaneme (vztáváme spolu) se aspoň dvacet minut mazlíme, chodí se mnou i na záchod nebo mi sedí u vany než vylezu…a když manžel někam jde a on ho nevidí a nevidí ani mě a myslí si, že jsme pryč oba tak sedí v chodbě a brečí. prostě taky malé děcko ![]()
@Sariele
Já jsem se snažila fakt, ale ona byla tak rychlá a ty granule jí přitahovali jako magnet… No neuškodilo jí to, žije a má hezký, lesklý vlasy ![]()
@neme55
Mě nepovídej o tom jak to nejde uhlídat, já mám doma jedno poměrně dost akční dítě a dva psy + kocoura, vím přesně jaký to je když se dítě rozhodne něco ochtunat ![]()
@neme55 No ma hned dva kamose, jeste naseho pejska, honi se tu po byte a ja mam alespon chvili na kafco, takze to beru takhle, chlupy nechlupy, je mi to jedno.
Posilam jeste jednu fotku pro uleceni zakladatelky vahani, at kocourka nedava pryc. da se to zvladnout i ve 3. ![]()
@Mamculina Tak to je krásný. Ten náš je dost takovej svůj, některý návštěvy nemá vůbec rád a dá jim to patřičně najevo, ale je fakt, že jednou k nám přišli kamarádi s asi 3 letou holčičkou, ta ho začala tahat a nosit, já jenom sledovala, kdy začne být kocour nervózní, abych ho odklidila z dosahu a on si od ní nechal všechno líbit
Přitom od cizích dospělých se kolikrát nenechá ani pohladit.
Tak jsem zvědavá, jestli taky takový trpělivý bude, až holky povyrostou a budou ho nahánět ![]()
A zbytek kočičího osazenstva jsou takový plašmušky lekavý, ty se holkám asi budou vyhýbat pořád ![]()