Těhudepka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
16.6.11 10:23

Taky si obcas pobrecim. Nejednou jsem se priteli sesypala, ze jsem nam zkazila zivot, protoze jsem dite vubec kdy chtela, ze uz nebudem nikdy stastny atd. Proste blazen. Ten ma ze me nastesti jenom srandu a dokaze me z toho hodne rychle dostat. Do zrcadla uz se radsi ani moc nedivam, protoze je mi taky do breku :) Tehotenstvi je pro me jedna velka deprese. Troufam si rict, ze po psych. strance nejhorsi obdobi myho zivota. A zatim ziju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
16.6.11 12:40

mě co třeba ještě děsí..tak to je to,jak to budeme zvládat finančněpřeci jen člověk s penězma hooodně klesne..byla jsem zvyklá něco si vydělat..dvě práce..a teď najednou :-? finanční zásoby nejsou..rekonstruovalo se,člověku jde měsíčně z účtu dost peněz-spoření,pojištění,úvěr..no…vše se zdražuje,platy zůstávají nebo se snižují..je to šílené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
16.6.11 12:49

jo…tak tohle mě taky trápí :palec: měla jsem dobrou práci, kde jsem si vydělala slušný peníze, mateřská je taky ještě ok, ale 26.7. mi končí, nastupuji na rodičák a i přesto, že si beru dvouletou variantu, tak s penězma dost klesnu :nevim: samozřejmě, že toho nelituju, jen ty obavy tu zkrátka jsou. Ale jde jen o to, že se zkrátka člověk musí někde uskromnit. Zastávám názor, že užívání si, je dobrý, když nejsou děti, to si klidně koupím porsche, pojedu na měsíc do Karibiku a já nevím co ještě (berte s nadsázkou - na porsche ani karibik rozhodně nemám :mrgreen: ) S dítětem už budu jezdit „pouze“ ve fabii a na dovolenou pojedu do Chorvatska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to je jen tak pro odlehčení, neberte to nikdo vážně :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
16.6.11 12:55
Pájinka25 píše:
jo…tak tohle mě taky trápí :palec: měla jsem dobrou práci, kde jsem si vydělala slušný peníze, mateřská je taky ještě ok, ale 26.7. mi končí, nastupuji na rodičák a i přesto, že si beru dvouletou variantu, tak s penězma dost klesnu :nevim: samozřejmě, že toho nelituju, jen ty obavy tu zkrátka jsou. Ale jde jen o to, že se zkrátka člověk musí někde uskromnit. Zastávám názor, že užívání si, je dobrý, když nejsou děti, to si klidně koupím porsche, pojedu na měsíc do Karibiku a já nevím co ještě (berte s nadsázkou - na porsche ani karibik rozhodně nemám :mrgreen: ) S dítětem už budu jezdit „pouze“ ve fabii a na dovolenou pojedu do Chorvatska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to je jen tak pro odlehčení, neberte to nikdo vážně :palec: :mrgreen:

já právě stále zvažuji dvouletou a nebo tříletou..a fakt vůbec nevim:-(U nás je problém,že tu ve městě nemáme jesle..kam jako pak dám prcka…takže chtě nechtě budu muset na tříletou a to bude v pr…li…pže mi přijde ta almužna,ze které mi pak odejde 6 tisíc a zbyde mi docela velké ho :pocitac: partnera mám,ale je pro mě hrůza být takto plně závislá na něm..a žádný milionář to není,prostě průměr…oba pracujeme ve zdravotnictví..jestli se ještě někdy podívám do Chorvatska,budu ráda:-))ale obávám se,že po dobu mojí mateřské to jistí zahrada a pěstování zeleniny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
16.6.11 13:00

a to jsem se snažila výbavičku nakoupit kompletně do roka,včetně různých kojeneckých potřeb,elektrospotřebičů,nádobí,oblečení 56,62,68,74,80,hraček atd..abych to měla,až pak budu na mizině :think: Kdyby se penízky odložily stranou…vím,že by stranou dlouho nevydržely..prostě by se do nich sáhlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
16.6.11 13:02

Pájinko,máš pravdu v tom,že se člověk prostě musí při mateřské uskromnit..a už žádný Karibik :lol:,kde jsme byli 2krát do roka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
16.6.11 13:10
Lesí píše:
Pájinko,máš pravdu v tom,že se člověk prostě musí při mateřské uskromnit..a už žádný Karibik :lol:,kde jsme byli 2krát do roka :wink:

jenom dvakrát??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
16.6.11 13:48
Pájinka25 píše:
Lesí píše:
Pájinko,máš pravdu v tom,že se člověk prostě musí při mateřské uskromnit..a už žádný Karibik :lol:,kde jsme byli 2krát do roka :wink:
jenom dvakrát??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: no tak to víš,museli jsme se už tenkrát uskromnit,kvůli té rekonstrukci našeho zámku ve Španělsku..to spolklo hodně peněz :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
16.6.11 14:22

a depka je tatam :)
holky, nejak bylo nejak bude… ja se uklidnuji tim, ze jsou lidi, kteri v zivote nedelali nebo krom domacich praci neznaji nic a take jsou zivi, tak proc ne my… sice me ponizuje klenout na stejnou uroven, porad si myslim, ze zaslouzim vic, protoze jsem poctive makala 13 let nez jsem otehotnela, ale co uz…
taky moc neumim rict si o penize - a to je asi ma nejhorsi predstava - jak budu resit, kdyz budu chtit „nejakou zbytecnost“… no, uvidime… snad budeme mit vetsinou stejny pohled na nutnost ockovani, obleceni, bot, parfemu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
16.6.11 14:29
AniNevim píše:
holky, nejak bylo nejak bude… ja se uklidnuji tim, ze jsou lidi, kteri v zivote nedelali nebo krom domacich praci neznaji nic a take jsou zivi, tak proc ne my… sice me ponizuje klenout na stejnou uroven, porad si myslim, ze zaslouzim vic, protoze jsem poctive makala 13 let nez jsem otehotnela, ale co uz…
taky moc neumim rict si o penize - a to je asi ma nejhorsi predstava - jak budu resit, kdyz budu chtit „nejakou zbytecnost“… no, uvidime… snad budeme mit vetsinou stejny pohled na nutnost ockovani, obleceni, bot, parfemu apod.

tomu ver :-D Tiež som si to nevedela predstaviť, ale príchodom miminka sa ti rebríček hodnot zmení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
16.6.11 14:38
AniNevim píše:
taky moc neumim rict si o penize - a to je asi ma nejhorsi predstava - jak budu resit, kdyz budu chtit „nejakou zbytecnost“… no, uvidime… snad budeme mit vetsinou stejny pohled na nutnost ockovani, obleceni, bot, parfemu apod.

Mluvíš mi z duše…se vším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
16.6.11 15:55
silvik.sk píše:
AniNevim píše:
tomu ver :-D Tiež som si to nevedela predstaviť, ale príchodom miminka sa ti rebríček hodnot zmení :-D

z toho jsem pro sebe myslela jen ten parfem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
17.6.11 08:54

Lesí koukám, že jsi z Příbrami, odkud přesně? Znám to tam dost dobře, jako dítě jsem tam trávila nejedny prázdniny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
17.6.11 18:00

Tak ja sa mozem tiez pridat do klubu, dokonca ako dalsia racica :) (6.7.)
Pred tehu s manzelom kazdy vikend na horach alebo na biku, teraz rizikove tehu, uz 7 tyzdnov lezim kvoli skratenemu cipku a otvaraniu, dnes zacinam 34 tt. Pribrala som 19 kil :( ani sa nedivim, ked len lezim, len ma zaujima, kde to skonci. A tiez sa stale vsetkeho obavam - ci ma maly dost plodovej vody, ci ho donosim, ci sa dost hybe, a tak dalej. Uz aby bol stastne vonku o nejakych par tyzdnov a ja zacala zas normalne fungovat, to lezanie je fakt na palicu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.6.11 17:28
Pájinka25 píše:
Lesí koukám, že jsi z Příbrami, odkud přesně? Znám to tam dost dobře, jako dítě jsem tam trávila nejedny prázdniny :mrgreen:

Páji,já nejsem přímo z Příbrami,ale z Dobříše..to je kousek..cca 20km…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí