Cítím pohyby?

Anonymní
15.6.11 12:33

cítím pohyby?

Je mozne ze uz v 17+3tt citim pohyby? jsem prvorodicka takze tezko rict je to vzdy takove zavlneni v brisku :think: Dekuju za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
15.6.11 12:35
Anonymní píše:
Je mozne ze uz v 17+3tt citim pohyby? jsem prvorodicka takze tezko rict je to vzdy takove zavlneni v brisku :think: Dekuju za odpovedi

Je to možný. Já je cítila už od 17tt. :-)

Příspěvek upraven 16.06.11 v 08:20

• Citovat
  • Upravit
737
15.6.11 12:37

je to možný. Zavlnění, jakoby bublinky, to je ono :-D
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
15.6.11 12:46

Jj, je to možné, taky jsem je cítila kolem 17. týdne. Byly to jen takové bublinky, ale prostě jsem si byla jistá, že jsou to pohyby… Takže to možné rozhodně je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.6.11 12:50

Ano, je to možné.. Každá jsme jinak citlivá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
15.6.11 13:10

jojo je to možné :-D . ke konci těhotenctví jsem měla i slyšitelné pohyby-párkrát se stalo, že mě malá tak nakopla (přišlo mi, že snad do žebra), že to bylo i slyšet jako takové lupnutí nebo prasknutí. manža mě vždycky litoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
15.6.11 13:17

Gratuluju k pohybům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
16.6.11 07:05

Gratuluji to jsou pohyby.
Taky jsem si u syna nebyla jista :-) to taky zacalo kolem 17tt. Tedka cekame druhe a samotnou me dost prekvapilo ze jsem malou citila uz v 15 tydnu..ale citila jsem to jenom ja…tatka si musel jeste tyden ci 2 pockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
16.6.11 07:32

jj, taky jsem je citila takhle brzo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.8.11 17:57

Ahoj holky,já jsem pomalu v 15tt,a včera jsem ležela u telky,a cítila jsem takové jakoby pohlazení od motýla,ale žaludek to nebyl:-) ten je výš,myslíte,že by to mohly být pohyby tak brzy??

• Citovat
  • Upravit
180
30.8.11 18:52

tak ja jsem vzdycky cekala ty bublinky,jak vsude pisou a nakonec to byla spis takova jedna bublina,ktera provlnila cele brisko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.11 11:01

Jsou to pohyby?

Ahojky Holky,

už dva dny mám takové bublinky v břiše, jako při trávení, akorád celý den a pořád v kuse, jsou to pohyby? Jsem v 18tt+2, předtím jsem to měla také, ale ne tak časté, dnes se to již uklidnilo. Je možné, že to bylo i tím, že jsem byla na odběru plodové vody, před těmi dvěma dny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.10.11 11:10
Jitulilinka píše:
Ahojky Holky,už dva dny mám takové bublinky v břiše, jako při trávení, akorád celý den a pořád v kuse, jsou to pohyby? Jsem v 18tt+2, předtím jsem to měla také, ale ne tak časté, dnes se to již uklidnilo. Je možné, že to bylo i tím, že jsem byla na odběru plodové vody, před těmi dvěma dny. :nevim:

ahoj možné to je. já cítila poprvé pohyby 16+6 a to jsem prvorodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
7.10.11 13:46

Já jsem teda nepozorovala žadne bublinky, ale ve 20 tt jsem se jedno rano vzbudila a citíla jsem uplnou vlnu :) Ze uz to bylo i vidět. Ze dne na den jsem citíla pohyby. Pak už jen zesilvaly jak miminko rostlo :)

• Citovat
  • Upravit
10.10.11 08:32
paola white píše:
Jitulilinka píše:
Ahojky Holky,už dva dny mám takové bublinky v břiše, jako při trávení, akorád celý den a pořád v kuse, jsou to pohyby? Jsem v 18tt+2, předtím jsem to měla také, ale ne tak časté, dnes se to již uklidnilo. Je možné, že to bylo i tím, že jsem byla na odběru plodové vody, před těmi dvěma dny. :nevim:
ahoj možné to je. já cítila poprvé pohyby 16+6 a to jsem prvorodička.

Tyyyyjooo, tak brzo? :-D Teď už vím, že jsou to pohyby, mám to teď každý den, akorád ne pořád, ale po chvilkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí