Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Je mozne ze uz v 17+3tt citim pohyby? jsem prvorodicka takze tezko rict je to vzdy takove zavlneni v briskuDekuju za odpovedi
Je to možný. Já je cítila už od 17tt. ![]()
Příspěvek upraven 16.06.11 v 08:20
Jj, je to možné, taky jsem je cítila kolem 17. týdne. Byly to jen takové bublinky, ale prostě jsem si byla jistá, že jsou to pohyby… Takže to možné rozhodně je!
jojo je to možné
. ke konci těhotenctví jsem měla i slyšitelné pohyby-párkrát se stalo, že mě malá tak nakopla (přišlo mi, že snad do žebra), že to bylo i slyšet jako takové lupnutí nebo prasknutí. manža mě vždycky litoval
Gratuluji to jsou pohyby.
Taky jsem si u syna nebyla jista
to taky zacalo kolem 17tt. Tedka cekame druhe a samotnou me dost prekvapilo ze jsem malou citila uz v 15 tydnu..ale citila jsem to jenom ja…tatka si musel jeste tyden ci 2 pockat
Ahoj holky,já jsem pomalu v 15tt,a včera jsem ležela u telky,a cítila jsem takové jakoby pohlazení od motýla,ale žaludek to nebyl:-) ten je výš,myslíte,že by to mohly být pohyby tak brzy??
tak ja jsem vzdycky cekala ty bublinky,jak vsude pisou a nakonec to byla spis takova jedna bublina,ktera provlnila cele brisko ![]()
Ahojky Holky,
už dva dny mám takové bublinky v břiše, jako při trávení, akorád celý den a pořád v kuse, jsou to pohyby? Jsem v 18tt+2, předtím jsem to měla také, ale ne tak časté, dnes se to již uklidnilo. Je možné, že to bylo i tím, že jsem byla na odběru plodové vody, před těmi dvěma dny. ![]()
Jitulilinka píše:
Ahojky Holky,už dva dny mám takové bublinky v břiše, jako při trávení, akorád celý den a pořád v kuse, jsou to pohyby? Jsem v 18tt+2, předtím jsem to měla také, ale ne tak časté, dnes se to již uklidnilo. Je možné, že to bylo i tím, že jsem byla na odběru plodové vody, před těmi dvěma dny.
ahoj možné to je. já cítila poprvé pohyby 16+6 a to jsem prvorodička.
Já jsem teda nepozorovala žadne bublinky, ale ve 20 tt jsem se jedno rano vzbudila a citíla jsem uplnou vlnu
Ze uz to bylo i vidět. Ze dne na den jsem citíla pohyby. Pak už jen zesilvaly jak miminko rostlo ![]()
paola white píše:Jitulilinka píše:ahoj možné to je. já cítila poprvé pohyby 16+6 a to jsem prvorodička.
Ahojky Holky,už dva dny mám takové bublinky v břiše, jako při trávení, akorád celý den a pořád v kuse, jsou to pohyby? Jsem v 18tt+2, předtím jsem to měla také, ale ne tak časté, dnes se to již uklidnilo. Je možné, že to bylo i tím, že jsem byla na odběru plodové vody, před těmi dvěma dny.
Tyyyyjooo, tak brzo?
Teď už vím, že jsou to pohyby, mám to teď každý den, akorád ne pořád, ale po chvilkách ![]()
Je mozne ze uz v 17+3tt citim pohyby? jsem prvorodicka takze tezko rict je to vzdy takove zavlneni v brisku
Dekuju za odpovedi