Těhulky 2013 Olomoucko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2606
3.11.12 07:29

tehulky 2013 Olomoucko

Ahoj prislo mi fajn zalozit tohle tema at vyme kdo od kud je, ja jsem z litovle na genetiku jezdim do fertimedu a muj litovelsky dr.je pan konecny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1405
3.11.12 07:39

Ahoj, ja jsem z olomouce a na prelomu ledna a unora cekame holcicku ;) kdy mas termin Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
3.11.12 07:46

My cekame 19unora chlapecka no doma uz mam jedno dite(pes jack russel terier) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
3.11.12 08:14

Jee takze taky maly vodnarek ;) my uz mame doma dvouletyho chlapecka, no a dve britske kocky k tomu. no a pak jeste hady, ale ty budem prodavat, po novem roce uz na ne nebude misto. a jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
3.11.12 08:28

Celkem fajn je dr, rikal ze maly je asi o tyden mensi nez ma byt ale je to v poho na a ja sem taky vodnar21.1.1986 mimco se nam podarilo az po 3 rocich (no muj je zatim otovceny prdelkou napred a v ol. uvadeji ze se se tatro poloha rodi cisarem-no ale tohle nerisim pozitivnoi je ze nemusis hekat treba pl dne me kuchnou a bude. Akdyz. Zmeni polohu tak holt budu hekat :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
3.11.12 08:45

Ahoj, já bydlím kousek od Litovle. My čekáme 1.dubna první miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.11.12 09:07

Ahoj, s dovolením se taky vecpu, já kousek od Olomouce směr na Prostějov, jinak taky první pravý dítě na přelomu dubna května, falešný máme doma, taky russel :) pohlaví snad před Vánoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
3.11.12 09:29

Ahoj holky. já. jsem z olomouce a 1.dubna čekáme chlapečka:-)naše první miminko:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
3.11.12 09:29

Ahoj holky. já. jsem z olomouce a 1.dubna čekáme chlapečka:-)naše první miminko:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.11.12 09:52
@valina1 píše:

Tebe si podle ikonky vybavuju z diskuzi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
3.11.12 10:06
@Leenuska píše:
Celkem fajn je dr, rikal ze maly je asi o tyden mensi nez ma byt ale je to v poho na a ja sem taky vodnar21.1.1986 mimco se nam podarilo az po 3 rocich (no muj je zatim otovceny prdelkou napred a v ol. uvadeji ze se se tatro poloha rodi cisarem-no ale tohle nerisim pozitivnoi je ze nemusis hekat treba pl dne me kuchnou a bude. Akdyz. Zmeni polohu tak holt budu hekat :mrgreen: )

Tyjo tři roky snažení…tak gratuluju, že se konečně zadařilo! Ještě se může otočit, ne? Moje malá už je hlavičkou dolů, ale dr. říkala, že to může být jen gravitací, že se mimča otáčejí do 30.tt a já jsem teď 27. nebo už 28. No a já když byla v břichu, tak jsem se mamce otočila až noc před porodem (byla už v nemocnici nachystaná na císaře, ale stihla jsem to). Pak se na ní chodili dívat, že toto ještě neviděli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
3.11.12 10:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
3.11.12 10:50

@Seizdra ja tebe taky ale nevim odkud :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.11.12 11:02
@valina1 píše:
@Seizdra ja tebe taky ale nevim odkud :oops: :mavam:

Já tebe podle ikony a toho slona, se vždycky směju :D A já tebe tak různě, když někam mrknu nebo tak, hodně na tebe narážím :D A teď zjišťuju že jsi z Olomouce :D Sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
3.11.12 11:10

No tak to budoui vsechni zimni az jarni deti(ja jsem rada ze si to nejvetsi bricho odtaham pekne v zime pod kabatem, ono tahat to nekdy v srpnu treba pri teplote 35stupnu neni nic pro me)no a dobry je ze nes bude leto tak mi malej krasne povyroste-mame pronajatou od mesta zahradku tak tam budem porad-poridily sme tam i unimobunku a udelaly z ni chatku.Jo a jsou dohady o jmena?;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová