Kočárkování Brno - Vinohrady?

930
1.11.12 11:44

kočárkování Brno - Vinohrady ???

Ahojte holky, najdou se mezi váma maminky z Brna-Vinohrad (nejlépe) na každodenní kočárkování za každého počasí nebo návštěvy když je venku fakt nepěkně? :mavam: my jsme narození březen 2012 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
1.11.12 11:48

Se stav ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
1.11.12 12:27

Voe ty nejsi z Vinohrad :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.11.12 12:34

Ahoj :-) já jsem z Vinohrad, ale mimčo se narodí až v lednu, tak to se s kočárkem vydáme nejdřív v únoru, pokud nebudou šílený mrazy.. Taky doufám, že tu pak najdu spřízněnou duši :-)

• Citovat
  • Upravit
20296
1.11.12 12:49
@sunny girl píše:
Voe ty nejsi z Vinohrad :evil:

No máš to hodně daleko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
1.11.12 13:04
No stavit se můžu někdy stačí říct kdy.co třeba příští týden?
@RyBANA píše:
No máš to hodně daleko 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
1.11.12 13:05
Myslím, že se můžem vidět už někdy dřív než se narodí a pak to bude o to veselejší, co ty na to :-) nebo jestli máš nějaké kamarádky co mají děti tady z Vinohrad tak je sem nažeň :-) :)
@Lizzi píše:
Ahoj :-) já jsem z Vinohrad, ale mimčo se narodí až v lednu, tak to se s kočárkem vydáme nejdřív v únoru, pokud nebudou šílený mrazy.. Taky doufám, že tu pak najdu spřízněnou duši :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.11.12 13:13
@sunny girl píše:
No stavit se můžu někdy stačí říct kdy.co třeba příští týden?

No problema, jsme doma každej den. Ideální je dopoledne, ale případně děcko násilím vzbudím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
1.11.12 13:17
Dopoledne chodim na nakup a dělám přesnidavky to mám zabitý, ale odpoledne máme volný každý den :)
@RyBANA píše:
No problema, jsme doma každej den. Ideální je dopoledne, ale případně děcko násilím vzbudím :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.11.12 13:24
@sunny girl píše:
Dopoledne chodim na nakup a dělám přesnidavky to mám zabitý, ale odpoledne máme volný každý den :)

Ok, klidně odpo, nějak se to udělá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.11.12 14:43

@sunny girl bydlím tu teprve rok, nikoho tu neznám, kromě tchánovců. Na procházku půjdu někdy ráda, ale teďka jsem zrovna nemocná a navíc mi strašně tvrdne břicho, tak jen ležím a nic moc nemůžu dělat, tak je to na prd :-(

• Citovat
  • Upravit
615
1.11.12 16:42

Ahoj holky, já jsem taky z Vinohrad, prcek by se měl narodit za týden, tak potom můžu s váma taky vyrazit :). Taky tady nikoho neznám, bydlím tu chvílu, tak budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.11.12 16:47

@lulu11 tak to budeme mít dětičky jen pár měsíců od sebe :-) bude to chlapeček nebo holčička? My budeme mít Toníka.

• Citovat
  • Upravit
615
1.11.12 16:50

Chlapeček :) a pracděpodobně Lukáš, pokud to v porodní euforii nezměním :). To jo, 2 měsíce od sebe, to je paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.11.12 16:55

@lulu11 jo porodní euforie se taky obávám. Celou dobu oslovuju dítko jménem a nakonec by z toho mohl být ještě Pepíček :lol: čekáš první? My jo :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová