Těhulky 2013 Olomoucko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5130
3.11.12 11:10

@Seizdra no joooo slon :mrgreen: už víme že to bude slon s chobotem :mrgreen: a odkud jsi ty přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
3.11.12 11:15

@viktorinka otocit se jeste muze ale i kdyz se neotoci tak me to vadit nebude(sem slysela ze nektere zeny si cisare i podplaceji) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
3.11.12 11:17

@viktorinka se v te ol porodnici potkame i kdyz sou urcite i prijemnejsi mista :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
3.11.12 11:20

@Seizdra pohlavi ti reknou na druhem velkem ultrazvuku(asi20tt),

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.11.12 11:22
@Leenuska píše:
@Seizdra pohlavi ti reknou na druhem velkem ultrazvuku(asi20tt),

Vím no :) Ale tak hodně známých to vědělo už z toho 13tt.. No hold si ještě chvíli počkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
3.11.12 11:25

No muj dr.mi rek ze se mi na to podivaji az na tom velkem ultrazvuku(ze ten jeho pry neni tak prehledny);treba uz se parkrat sekl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
3.11.12 11:25

No muj dr.mi rek ze se mi na to podivaji az na tom velkem ultrazvuku(ze ten jeho pry neni tak prehledny);treba uz se parkrat sekl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
3.11.12 11:36

@Leenuska No já budu nejspíš zase rodit ve Šternberku, takže asi ne no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
3.11.12 11:44

No ja sem se rozhodla ze jdu do olomouce(chlapec nebude zadny obr a pry sou tam na tyhle mimca lepe vybaveni a neplati se tam epi a od letosniho dubna pry v ol neplartis ani doprovod no a nej kamoska je taky z ol tak me bude povinne navstevovat) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
4.11.12 09:04

Holky oni většinou. chlapečka řeknou dřív než holčičku. u chlapečka jdou totiž vidět kulky:-Dja čekám chlapečka:-) jo a rodit budu taky určitě v olomouci. chodite někdo na nějaký kurz;-)? Já se chystám od 20tt do pomadolu v ol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
4.11.12 09:21

@valina1 je to fakt ze u toho chlapecka to de vydet dost dobre, mi to dr.na velkem ultrazvuku jen ukazala a ja ji na to rekla ze nemusi nic rikatze ty kulky sou fakt zretelne(no ja chci chodit na kurz cvice ke svemu gyndovi no a v utery me ceka test na tehu cukrovku-pry se pije nejak hnusna voda vemou ti krev a 2hod tam mas sedetjak pipi a cekat na vysledky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
4.11.12 10:10

@valina1 ja cekam asi holcicku, asi rikam proto, ze az to uvidim, pak teprv uverim ;) chlapecek je proste poznat jasne, ze. no mne se v olomoucke porodnici nelibi, to prostredi me uplne vydesilo.
@Leenuska drzim palce hkavne at se cukrovka neprokaze, vydrzet se to asi da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
4.11.12 10:34

No budu se snazit to vydrzet(rada od kamosky-zacpoi si nos a vypi to na jednou nebo se poblinkas, no tak dam na jeji radu a zady cucani prostte exnu a bude),no snad zvyseny cukr met nebudu a pry se muzete napit vody az po testech a pred tim nic (ani vodu ani jidlo),no tak si vemu poradnu zasobu jidla a po testech se nadlabnu, ony totiz zacinaji uz v 7:00 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
4.11.12 10:40

@viktorinka ja tu ol. porod. zkusim a pak se uvidi(vzdycky jsem mela v planu zkusit OL. I sternberk-pokud si to rozmyslim a budu chtit druhe dite a taky jestli to pujde-ono dnes uz to neni tak jednoduche prirozene otehotnet)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová