Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucikma ahojky testy vypadají pěkně
víc ti řekne gynekolog. Kdy máš jít?
Děkuju ![]()
Já se po předchozí zkušenosti ani neobjednala. Zajdu k doktorce za dva týdny, když bude vše jak má být, tak už snad půjde vidět ![]()
@Lucikma můžeš zkusit jit na krev jako samoplatce. Šla bych dvakrát. Teď a potom alespoň po 5 ti dnech znovu jestli stoupne hcg. Já jsem taky šla na krev, ale doktor me i prohlídka a řekl mi, že nevidí nic jen vysokou sliznici byla jsem 5+0. Ale výsledek hcg bylo1638 a to je dost. Tak me pozval za týden a už byl krásné vidět gestacni vacek. Ale podle utz jsem byla o dva dny méně než podle ms. Pak me pozval znovu za 14 dní a už máme i srdíčko. Myslím, že je důležité sledovat jestli stouoa hladina hcg. Na ultratvuku může být vše vidět později. Pokud bude vše ok objednej se na prohlídku až budeš v 8. či 9. tydnu. Dřív to smysl nemá
Zdravím. Jste tu někdo taky 5. týden (4+něco)? Neobnovime diskuzi a posdilime? Já jsem dnes 4+4.
@apargia ahoj, já jsem dnes podle poslední MS 5+3 a na kontrolu jdu v pondělí. Mám bolavá prsa, jinak nic. Na srdíčko se asi ještě těšit nemám, že?
Jak se cítíš ty?
@Pripalenapanev píše: Více
Když jdeš na prohlídku v pondělí, to už by tam srdíčko být třeba mohlo
já taky jen ty prsa, někdy víc, někdy míň, taky často dělám testy, aby to aspoň bylo trochu hmatatelné
@apargia tak to jsem zvědavá ![]()
Jo já dělala také dnes další a hezký sílí.
Bereš nějaké vitamíny? Já vůbec nic tak nevím zda nezačít ![]()
@Pripalenapanev mě řekla doktorka že mám brát 800 kyseliny listové. Tu beru teď měsíc. Plus beru svoje multivitamíny tak na střídačku celkem dlouho, ale ty nezapomenu většinou, je to želé a chutná mi ![]()
Přemýšlím o Déčku, četla sem že snižuje riziko těhotenské cukrovky a to mám vyšší
Já mám prohlídku za týden ve středu v 5+5, bojím se aby tam bylo vidět aspon ten zárodek.
@apargia ahoj, ja jsem dnes 4+5. Na prohlidku jdu v patek, takze si myslim, ze nic moc neuvidi, ale jsem po potratu, tak me asi chce zkontrolovat drive. Priznaky mam takovy nahoru dolu, tak doufam, ze vse bude ok tentokrat.
@Kobliha15 ahojky, tak to jsme úplně stejně těch 4+5. Budu ti držet pěsti. Já si dnes dělala znovu test, abych měla něco v ruce.
@apargia to jsme dve
Testovaci mam silnejsi nez kontrolni, ale i tak jsem v nervu. Moc dekuji ![]()
Holky já také nemám tu druhou čárku silnější a to bych měla být už 5+4
dělám mamatest teď
Tak přeji ať je vše v pořádku ![]()
Holky, kdy se objevily vaše první příznaky a co to bylo? Nebo kdo neměl žádné?