Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já se ten den stěhovala, celý den na nohou, několikrát jsem vyšla 4. patro, a i když jsem se cítila dobře, najednou jsem měla pocit, že už budu brzy rodit. Večer mi odešla hlenova zátka, druhý den celý den zesilujici MS bolesti. Večer přišly kontrakce a začala jsem rodit ![]()
Ahojky ja jsem mela teda pocit ze ten prcek proste uz ven nepujde chodila jsem na na dlouhe prochazky do schodu ve ctvrtem patre obden jsem vytirala a nic 😁 az ve 4 rano den pred terminem lup a praskla voda nebo spis se protrhl rybnik 😁 😁 ale prcek se rozhodl ze termin ma az druhy den a na svet se podival az za 24 hodin od prasknuti vody takze pocit muzes mit jaky chces ale prcek si rekne sam kdy chce ![]()
Žádný pocit jsem neměla. Až když jsem se na pocity a pozorování vykaslala, tak jsem porodila, byla jsem 40+6.
Ne. Prvni byl vyvolavany a komplikovany, u druheho jsem myslela, ze mam poslicky, dokud mi nerupla voda. Predtim krome poslu a unavy nic. Porodila jsem za cca 6 hodin od prasknuti vody.
Den před porodem jsem byla extrémně unavená a spavá. Celé dopoledne jsem usínala a bylo mi ten den i nevolno a zvracela jsem. Další den od rána se mi pak rozjížděl porod.
Já jsem třeba u druhého porodu měla strašně žravou. Večer před mi odešla hlenová zátka, tak jsem tušila, že něco bude, no a druhý den jsem se ládovala a 18:30 byla malá na světě
.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, porod očekávám každým dnem a každý den si myslím, že dneska to přijde a pokaždé nic. Poslíčky mám už hodně dlouho. Bolest zad taky, tvrdnuti břicha taky. Do toho mě snad poslední 4 dny celkem hodně píchá v oblasti okolo čípku, jde o ostrou bodavou bolest. Vím že můžu porodit teď, nebo klidně za týden ale zajímalo by mě, zda jste nějaká z vás měly nějaké příznaky a brzy přišel porod? Nebo vycítily jste, že za chvíli to už bude?případně podle čeho?
U prvního jsem jela na ko pro divný pocit, porodila jsem ani ne za hodinu, váhat, tak ho nechám doma
u druhého žádné příznaky, poslicky, vůbec nic, porod vyvolavany. Teď u třetího už 2× zastavení porodu, teď jsem 35 tt, poslicky mám téměř nonstop a už si fakt říkám, že tohle dopadne tak, že to proste nepoznám a porodim doma.. Čípek zkrácený, vše nachystané a babo rad, když mám téměř nonstop tvrdé břicho, bolesti krizové atd
![]()
Ahoj holky, porod očekávám každým dnem a každý den si myslím, že dneska to přijde a pokaždé nic. Poslíčky mám už hodně dlouho. Bolest zad taky, tvrdnuti břicha taky. Do toho mě snad poslední 4 dny celkem hodně píchá v oblasti okolo čípku, jde o ostrou bodavou bolest. Vím že můžu porodit teď, nebo klidně za týden ale zajímalo by mě, zda jste nějaká z vás měly nějaké příznaky a brzy přišel porod? Nebo vycítily jste, že za chvíli to už bude?
případně podle čeho?