4. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2776
5.10.20 16:53

@Thea42 já už od dubna dělám z domova, takže pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
6.10.20 11:31

Ahoj holky, tak info ohl. mé kontroly-zítra bude jasno z krve, protože jsem teprve 5+0 a na utz nešlo nic vidět. Jen sliznici mám prý hezkou. Prý nemám plašit skrz ty mizející příznaky, že to kolísá někomu. Tak se na zítra budu modlit.
A ještě mě naštvala sestřička, byla semnou v čekárně starší drbna od nás z vesnice a sestra že pojďte..ta paní se zvedala a sestra že vy né, tady slečna je těhotná, má přednost.
Ve mě to vřelo, tak jsem jí vynadala.No do večera to bude vědět celá vesnice a přitom není nic jisté. Ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
6.10.20 12:41

@Karkulka66 Tak hodně štěstí na výsledky testu. A tou paní to je fakt smůla.

Já ráno trochu krvácela, tak doufám, že to nic neznamená a bude vše v pořádku. Na kontrolu jdu zítra dopoledne. Ten stres a čekání je fakt náročný… Já vím, že stresovat se nepomůže, ale ono to nějak nejde nemít strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
6.10.20 12:56

@Thea42 Děkuji,taky přeju hodně štěstí.
S tím krvácením to je prý docela běžný jev kolem toho 5tt, mohla prasknout cévka, vše se tam roztahuje. Jestli to není velké krvácení ale jen trošku neco ráno, tak to nic nebude :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
6.10.20 19:07

@Karkulka66 Díky za podporu ;) Naštěstí asi jo, pak to přešlo a dobrý. Navíc bolesti tak nějak normální - jako poslední týdny. Tak snad dobrý. Zítra dopoledne jdu na kontrolu, tak ta to snad potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
7.10.20 08:55

Dobré ráno holky, tak dneska kontrola :-) podle MS 7+0, podle UTZ 7+4, poprvé jsem slyšela, jak miminku tlouklo srdíčko :srdce: je to zážitek :mrgreen: už jsem dostala těhotenskou průkazku a 3.11 na kontrolu. Ještě se musím objednat na 1. screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
7.10.20 08:58

@Margit. Tomanova Moc gratuluji :potlesk: Já jdu dneska také a jsem dost nervózní. Opravdu bych si moc přála, aby to také tak dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
7.10.20 09:05

@Thea42 děkuju :kytka: neboj se nic a věř sobě i prckovi :hug: v kolik tam máš být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.10.20 11:34

@Margit. Tomanova gratuluji moc :hug:! :srdce:

Ja jsem dnes byla na prvni kontrole a uz mam taky fotecku. Srdicko nam krasne tluce, ale neslysela jsem ho..jen videla. Moje dr. ma asi starsi utz :nevim:. Jsem podle ms 7+0 a podle utz 6+5 :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
7.10.20 11:41

@Dominika7 juuu super taky moc gratuluju :potlesk: :srdce: kdy jdeš na další kontrolu? já jsem se zrovna objednala na 1. screening - 12.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.10.20 13:57

Ahoj holky, super zprávy. Gratuluji k úspěšným kontrolám.
Mě jak dlouho nic nebylo tak dnes je mi zle už od noci. Poprvé jsem zvracela. Tak lizu lizatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.10.20 14:06

@Margit. Tomanova Dekuju :kytka: na dalsi jsem objednana za 14 dni, takze 21.10. Mela bych uz dostat prukazku tak z toho mam radost:), ale sreening jsme jeste neresili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
7.10.20 14:17

Holky všem vám moc gratuluji a držím palečky. Já jsem bohužel dopadla špatně, tělo mi napovídalo dobře, že se něco děje.
Dnes HCG 9,18.
Takže je konec, teď hlavně aby to v pořádku samo vyšlo.
Jsem smutná, to ano, ale snad se příště zadaří. Opatrujte se všechny a hodně štěstí přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
7.10.20 14:24

@Karkulka66 to je mi moc líto :,( držím palce ať to teď samo odejde a můžete se začít zase snažit :andel: posílám hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
7.10.20 14:28

@Margit. Tomanova Byla jsem dneska dopoledne… no, asi záleží na tom jak se podá. Doktorka mi říkala, že se jí to moc nezdá, že mám nějaký divný výrůstek (asi polyp nebo něco takového) a že to moc nevypadá. Pak si matně pamatuji, že říkala, že puls tam snad nějaký je a že se to třeba ještě vyvine. Ale moc nadějně to neříkala a já se snažila nesložit se tam úplně. Kamarádka mi pak říkala, že je důležitý pulz a velikost (což obojí snad je) a že výrůstek nemusí znamenat žádné problémy. No, na další kontrolu jdu za týden. (Jestli teda mezitím nebudu více krvácet, což mám přijít ihned.)

Ps: A gratuluji k pozitivním výsledkům kontrol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí