Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pripalenapanev píše: Více
Já mám první prohlidku ve středu. Už se mi o ní v noci zdálo, že doktorka mi odmítla udělat ultrazvuk ![]()
Z testu mám radost, ale zdaleka to není jen 9 čárce. Jsem napjatá před kontrolou
@apargia ano v pondělí
Tak jsem hrozně zvědavá!!!
I na tebe. Snad bude vše dobré a založí pak někdo skupinku ![]()
@Pripalenapanev jestli mi kontrola dopadne, tak ji zalozim ještě po cestě. Už se těším ![]()
@apargia tak jo také se těším až to budeme společně prožívat ve skupince.
Tak na tebe budu myslet!
Ahoj holky ☺️ já zítra začínám 5tt a jsem po IVF a na kontrolu jdu až příští týden to bych měla být dle MS 6+3 a hrozně se bojím, aby bylo vše v pořádku 😩
Byla jsem na krvi 11. den po transferu a to bylo 186 a 14. den 579 a přemýšlím, jestli si zítra ještě nemam zajet na krev pro klid, co myslíte? 🙏
@apargia @Pripalenapanev holky, myslim na vas, at to dobre dopadne. Dejte pak vedet ![]()
Ja byla v patek na kontrole 5+1 a gestacni vacek, zloutkovy i naznak embrya byl. Snad na dalsi kontrole bude srdicko.
@Sanus699 ahoj, 6+3 je fajn, mě těch mých 5+5 přijde ještě brzy, ale stěžovat si nebudu, už sem napjatá. Držím palce.
Ahoj holky. Tak intuice mě nezklamala, je to mladší, prý kolem 4 týdne.
Viděla tam žloutkový váček a vedle něho prý buďto hematom nebo druhý váček
no to by mě omyli! Prý je to malé a nejde přesně poznat co to je ale vypadá to spíš na hematom. Takže kontrola za dva týdny, kdybych začala krvácet tak dříve.
No tak uvidíme, nezbývá než čekat.
Dejte pak také vědět ![]()
@Pripalenapanev skvělé výsledky. Chápu te, dvojčata si taky neprosim.
.
@apargia no moc skvěle mi nepřijdou tedy, bylo brzy, jen váček a ještě k tomu hematom ![]()
Jsem zvědavá na tebe!!
@Pripalenapanev píše: Více
Tak když jsi 4.ty, tak nic víc vidět být ani nemůže. Hematom nevím jak velká je komplikace?