4. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
30.9.20 20:25

@Thea42 ja zatím nějaké velké nevolnosti nemam. Jen obcas se malinko zadavim. V noci se teda vzbudim hlady, ale jinak dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
1.10.20 12:32

Nevolnosti

Tak mě se to začíná zhoršovat ta nevolnost. Už nestačí se najíst. Tak přidávám náplasti (dle čínské medicíny). Co zabírá na nevolnost vám? Třeba jste narazili na něco, co jsem ještě nezkoušela, tak si ráda nechám poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
1.10.20 12:45

@Thea42 Ahojky, já teda nemám žádné velké nevolnosti, jen po ránu mám žaludek jak na vodě, zjistila jsem, že mi zabírá se pravidelně najíst… vždycky jsem snídala až tak hodinu a půl po probuzení, teď si musím dát snídani co nejdříve a je mi dobře… pak nějaká svačinka a tak.

Bohužel jsem ti asi moc nepomohla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.10.20 20:40

Ahoj holky. Nevadí, když se k vám taky ještě přidám? Měla bych teď být na začátku 6 týdne a krom bolavých prsou a nechutenství nemám žádné příznaky. Přijde mi, že už únava není tak veliká a pnutí, píchání v podbřišku už taky necítím :(. Na kontrole (jsem po nekolikátém KET) min. týden bylo vše v pořádku. Hcg. 23 000 a byl vidět gestecni váček, ale nic víc. Dr rikala, že je vše ok. Strašně se bojím, že se embryo přestalo vyvíjet :(. Na další kontrolu jdu až za 14 dní. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
1.10.20 21:12

@Kulicka22 Ahoj, ja jsem na tom podobne :). Jsem 6+1tt a boli me uz jen prsa a to jen trosku. Pobolivani v podbrisku uz taky preslo. Na kontrolu jdu ve stredu tak snad bude vse ok. Neboj jsme v tom spolu :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
1.10.20 21:25

@Kulicka22 @Dominika7 mám to podobně, prsa už mě taky skoro neboli, nevolnost jen m malá chvíli po ránu, občas me zaboli v podbřišku. Myslím, že to tak na byt. Kdyby se něco dělo tak začnu krvácet, takže si z toho hlavu nedělám :D holky klid, určitě je všechno ok. Některé ženy během celého těhotenství ani jeden z příznaků
Na kontrolu jdu taky ve středu, začínám byt nedočkava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.10.20 21:27

@Dominika7 Ahoj. To jsem ráda, že v tom nejsem sama. To čekání na další kontrolu je šílený. Ještě 14 dní :(. A byla jsi už na nějaké kontrole nebo to bude první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.10.20 21:30

@Margit. Tomanova Říkám si, jestli to není tím, ze si tělo postupně na to HCG zvyká, takže ty příznaky už pak nejsou takový, jako na začátku. Vy se holky máte, že už jdete ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
1.10.20 21:46

@Kulicka22 ja jdu teprve na prvni ;). Jsem z toho nervozni a pocitam kazdou hodinu uz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
1.10.20 22:06

Ahoj holky, já jsem 6+6 a teď mi dva dny není spatne, ale prsa a podbrisek stále cítím. Po pravdě jsem teď trosku rada, ze už je to lepší, bylo mi tak blbě, ze jsem skončila na kapackach v nemocnici. Na další ultrazvuk jdu za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.10.20 22:46

@Malej melounek Teda až tak, že jsi byla v nemocnici? Tak to je mazec. Hlavně, že už je to lepší. A na prvním ultrazvuku jsi už něco viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
1.10.20 22:51

@Kulicka22 bohužel mi bylo tak zle, ze jsem nevěděla co mám na wc delat dříve, za dva dny mi padla váha o 6 kg dolu. Nemohla jsem jist ani pít. Na prvním ultrazvuku byl jen váček, na druhem embryo 2 mm a pristi týden jdu na třetí ultrazvuk a mělo by být už srdíčko :srdce: tak jsem zvědavá. Doktorka mne hlída fakt pečlivě. První ultrazvuk byl 4+6, druhy 5+6 a za týden třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
1.10.20 22:59

@Kulicka22 Já bych se nebála, příznaky se mění a mě se třeba stává, že mi je dva dny lépe a pak zase hůře. Beru to taky tak, že když nekrvácím, tak je vše v pohodě. Jo a co mi pomáhá je dělat si obden testy (mám takové ty papírky co prakticky nic nestojí) a svhovávám si je. Ten HCG hormon se stupňuje (když by byl problém, tak by klesal), tak mám radost, že ta čárka je tmavší a tmavší a uklidňuje mě to.

Jinak půjdu také teprve na první kontrolu příští týden ve středu. Je mi špatně čím dále tím častěji (už se musím do jídla nutit) a začínám trpět nespavostí - a pak logicky během dne únavou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
1.10.20 23:05

@Malej melounek To muselo být strašné, to ti opravdu nezávidím. Kolega v práci má manželku, co má tuhle “nemoc” v těhotenství (nějak se to jmenuje, teď nevím jak). No ale chtěla jsem říci, že jí prý bylo takhle zle, byla z dehydratace v nemocnici a teď mají strašně roztomilou malou holčičku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
1.10.20 23:06

@Thea42 já se do jídla také nutím, ale dělá mi dobře jablečný džus nebo přesnídávka, ale jen jablečné. Kupuji si ty velké sklenice a teď jsem dostala košík jablek. Po nich je mi dobře a udržím je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí