Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Margit. Tomanova jdu v patek, jsem o něco klidnější. Snad bude vše ok. Taky mi říkal teda, za musíme dát pozor na mimodelozni, ale to snad nebude.
@Weru32 jak můžete dát pozor na mimodelozni? Tomu nerozumím.
@Margit. Tomanova no zřejmě když zase v deloze nic neuvidí a hcg bude vysoký tak to může být priznal mimodelozniho. Nevím tak jsem to pochopila. Ale prostě já věřím, že bude vše jak má být
@Weru32 určitě bude
nic se neboj ![]()
Hlavně teď o sebe pěkně pečuj, já jsem si právě dala banánové lívance s tvarohem a ovocem ![]()
Holky ja mam strasne chute
. Ty bananove livance bych dala hned! Mnam. Mam uz dve kila nahore az me to desi. Necekala jsem to tak brzy ![]()
@Dominika7 neřeš kila, důležité je miminko
po porodu všechno zase dáme dolů
jinak za mě musím říct, že ne že bych úplně nabirala, ale hoooodne moc piju, mám pořád žízeň, takže si myslím, že se tělo dost hydratuje ![]()
Ja vim, ale prece jen nechci byt hned slonice 😀. Potrebuju to jeste nejakou dobu tajit. To jsem si taky vsimla, ze vic piju! Mozna je to teda i tim zavodnenim, to je pravda.
@Margit. Tomanova Jak se dělají bananové lívance? Nenapsala bys stručně ingredience? To bych si dala ráda ![]()
Já se snažila přibrat už před tehotenstvím (jsem na min limitu co je zdravé, tak aby to nešlo pod, když by mi bylo zle). Zatím se mi podařilo nabrat 2kg a potěšilo by mě, když by to šlo nahoru ![]()
Jinak jsem si dělala další test a čárka je čím dál tím výraznější ![]()
@Thea42
3 vejce
50g cukru, já jsem dala agavovy syrup
200g spaldove mouky
1 lžička kypriciho prášku
200g mléka
10g oleje
200g banánů na plátky
Všechno rozmixovat a péct na oleji nebo na másle
Ozdobila jsem nakonec tvarohem a zakysankou, rozmixovanym lesním ovocem, javorovym syrupem a troškou hořké čokolády
Dobrou chuť ![]()
@Margit. Tomanova zajímavé, já dělám jen z ovesnych vloček, vajec a banánu. A nejraději je mám s javorovym sirupem ![]()
@Weru32 já myslím, že receptů budou na internetu stovky
každopádně příště zkusím s těma vlockama ![]()
@Margit. Tomanova já jsem dnes dostala chuť na špagety s mozzarelou, rajčaty a bazalkou ![]()
Ahoj, já jsem dneska 4+4 a že jsem těhu jsem zjistila už minulou sobotu, našla jsem ducha a teďka už je dálnice.
Doufám, že do dopadne dobře, jelikož v dubnu jsem potratila v 3 měsíci.
Holky bolí mě teď posledních pár hodin celkem dost podbrisek jako přes MS, je to normální? Do teď to byla menší bolest, občas pichnuti. Dekuju za vaše zkušenosti ![]()
@Margit. Tomanova To te boli v kuse? Me teda taky povolovat jsou to takové stahy, ale to hned odezní. Nebo me popichuje. V kuse me nebolí