4. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1297
23.9.20 15:19

@Margit. Tomanova, s těmi testy to je dobrý nápad, také to zkusím. Člověka to uklidní alespoň do první kontroly.

@Weru32, piškoty také doporučuji. Už mi začíná být občas špatně kdykoliv když 2h nejím. Pro jistotu je mám u postele a pár jsem snědla v noci, když jsem šla. Nebo třeba když jsem dala oběd do trouby. Vím, že to bude trvat 20 min a to by mi už mohlo být zle, než to bude hotové. Piškoty jsou takové okamžitá záchrana :palec:

Ps: a komu je špatně nebo jen cítí drobnou nevolnost - doporučuji akupunkturní náramky. Mě na lehkou nevolnost (zatím) výborně zabírají (později, když už člověk zvrací, tak to bohužel nestačí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
24.9.20 10:49

@Weru32 Ahojky tak jak si dneska dopadla? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.9.20 13:05

@Margit. Tomanova ahojky, ní nijak zvlášť. Prý tam nic nevidí. Říkal něco o dutince, ale váček ne. Vzal mi krev, zítra mám zavolat. Mě to prostě nedalo a jak jsem přišla domů. Testla jsem a tohle je výsledek. Tak doufám, že mám ještě naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
24.9.20 13:33

@Weru32 a teď si přesně kolikátý týden a den? podle výsledků krve tě pak pozve znovu na kontrolu? Třeba má jenom nějaký horší ultrazvuk a příště už bude vidět víc :hug: moc na tebe myslím! Test vypadá víc než dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.9.20 13:42

@Margit. Tomanova @Margit. Tomanova no podle MS 4+6 už jsem objednaná za týden v pátek a zítra mám zavolat na výsledky. No nevím co si mám myslet. Doktor je hrozně hodně, ale je takový realista. Řekl mi, že se to může ještě vivinout a nebo taky ne. Nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
24.9.20 13:48

@Weru32 Tak na jednu stranu je to taky dobře, že ti doktor řekne všechno na rovinu.
Ono teď hraje každý den roli, jeden den nemusí být vidět nic a druhý den už jo :-) hlavně hlavu vzhůru a mysli na to, že to bude určitě dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.9.20 14:57

@Weru32 ja bych se jeste nestresovala. Uvidis ten pristi tyden :) Jak rika Margit je mozne, ze ma nejaky starsi utz. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
25.9.20 00:12

@Weru32 Ten test mi přijde také super. A doktorovým komentářem bych se netrápila, jen asi nechce potvrdit něco, co on sám v zatím nevidí. To ale neznamená, že to tam za týden nebude ;)

Já byla po prvním neúspěšném pokusu dost negativní a moc to k ničemu nebylo (trápila jsem se a stejně to pak bylo drsné, když to zase nevyšlo). Tak jsem se rozhodla, že tentokrát to budu brát pozitivně a věřím (snažím se věřit), že vše bude ok. Taková presumpce úspěchu (pokud se neprokáže pravý opak, tak věřím na úspěch). A už jsem to dokonce řekla pár blízkým kamarádkám 8)

Co vy, už jste to někomu řekly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
25.9.20 07:37

@Thea42 u mě to vědí rodiče a sestry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.9.20 07:52

@Thea42 ja tomu věřím stál, že se to ještě vyvrbi. Já to řekla jen sestře. Jinak nikomu. V tomhle jsem trošku poverciva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.9.20 08:02

@Thea42 zatim to vi jen pritel :). Chtela bych to vydrzet nerict alespon do konce prvniho trimestru. 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.9.20 12:30

Ahoj holky tak hcg mám 1638 takže naděje je a snad za týden se něco objeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
25.9.20 12:49

@Weru32 ahojky super hodnota :pankac: příští týden jdeš zase ve čtvrtek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.20 13:27

Ahoj, já jsem dnes 13. DPO a HCG 50, ve středu bylo 24. Mám za sebou jedno mimoděložní těhotenství a mám strach, že tyto hodnoty jsou opět nízké. Když tak čtu diskuze, kdy mají holky v tomto období hcg klidně i přes 400, tak mám obavu.

• Citovat
  • Upravit
1282
25.9.20 13:56

Nemusis mit HCG stovkove, kazda ho ma jinak vysoke. Dulezite je, aby se vzdy cca za 2 dny zdvojnasobilo. V pondeli skoc jeste na krev treba jako samoplatce a uvidis. Jinak prikladam tabulku hodnot

@Anonymní píše:
Ahoj, já jsem dnes 13. DPO a HCG 50, ve středu bylo 24. Mám za sebou jedno mimoděložní těhotenství a mám strach, že tyto hodnoty jsou opět nízké. Když tak čtu diskuze, kdy mají holky v tomto období hcg klidně i přes 400, tak mám obavu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí