4. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
20.9.20 18:45

Nechci radit, ale zalozte si diskuzi podle terminu porodu, do tehle diskuze vam budou kazdy den a mesic psat nove tehotne.
Podle terminu porodu budete vsechny stejne a muzete si lepe pokecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.9.20 18:47

@Margit. Tomanova na zejtra jsem si ještě objednala clearblue pro potvrzení a jsem zvědavá co mi ukáže za týdny. Bereš nějaký vitamíny? Já už od února Femibion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
20.9.20 19:34

@Weru32 já beru už několik let pregnafolin 800, má stepenou kyselinu listovou takže super, plus b komplex a teď si chci koupit ještě železo.

Mě clear blue digi před týdnem ukázal + 1-2 takže teď už by měl ukazovat 2-3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.9.20 19:54

@Weru32 alespon, ze jsi nemusela na revizi. Ani ja na ni nebyla a vse odeslo samo. Dostala jsem jen nejakou tabletku na vycisteni.. @Margit. Tomanova jasne to uplne chapu. Ja ted beru jen femibion a myslim, te urcite staci. Jinak krasna carecka! Ja jsem 12dpo takovou nemela ani nahodou, tez mi to prijde, ze jsi mela ovu driv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
20.9.20 21:15

Holky jak jste poznaly, že se embryo nechytlo? Až když jste začaly krvácet? Dneska jsem podbrisek necítila vůbec. Žádné bolesti jako před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.9.20 21:20

@Margit. Tomanova já jsem začala krvácet a strašně mě pro tom bolelo břicho, ale fakt strašně. Začalo to pomalu. Celkově jsem nekrvacela nějak hodně, ale prostě to odešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
20.9.20 21:26

@Weru32 no doufám, že je všechno v pohodě ikdyz teď žádné mírné bolení nebo tlak necítím… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.9.20 21:58

@Margit. Tomanova musíme věřit, že to krevetka zvládne a bude mít chuť do života. :hug: jinak dneska jsem pocítila takové zvláštní mravenceni v bradavkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
20.9.20 22:13

@Weru32 jo mě občas prsa pobolívají, jsou taková citlivá. Občas mě pichne v podbřišku, občas jakoby v kyčli, před pár dny jsem cítila brnění v děloze. No jsem zvědavá jak to s námi dopadne :lol: tenhle týden budeme zase všechny o trochu chytřejší, když půjdeme na gyndu :P

V pátek mi manžel objednal těhotenský polštář :mrgreen: řekl mi o tom až dneska, když jsem po nich pokukovala na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.9.20 22:19

@Margit. Tomanova jojo taky si ho plánuju porodit, ale dokud nebudu mít twhotenskou průkazku v ruce tak budu opatrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.9.20 07:44

@Margit. Tomanova ja jsem zacala tak tyden pred potratem spinit. Neresila jsem to a myslela, ze je to normalni coz asi i je. Jenze to spineni uz pak byla jasna cervena na toaletaku. Pak nic a odpoledne se to spustilo jako silna ms. Zacala jsem krvacet a bylo mi na omdleni. V nemocnici mi pak dali tabletku na docisteni. Holky priznam se, ze to moc psychicky nedavam ted a mam strasny strach, ze se to stane znovu. Porad se chodim kontrolovat na zachod :(. Strasne se mi ulevi az budu vic jak ten 7tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
21.9.20 07:48

@Dominika7 mě právě zarazilo, že jsem včera nic necítila, žádné dloubání, žádné mírné bolesti podbřišku, ani prsa moc ne… pořád si říkám, že na to nesmím tolik myslet, zbytečně se tím stresuju…ale ono to nejde.
Ráno jsem si udělala mamatest a je zase o něco silnější tak mě to trošku uklidňuje.

Budeš dneska volat na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
21.9.20 07:50

Holky máte v mobilu nějakou těhotenskou appku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
21.9.20 07:58

@Margit. Tomanova stáhla jsem si tehotenstvi+ a nutimimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
21.9.20 08:06

@Weru32 to nutrimimi jsem si taky stáhla, ale to druhé mi nejde otevřít 8o je to nějaké posr… :mrgreen: nebo spíš telefonu je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí