4. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
26.9.20 21:31

@Margit. Tomanova ja mam sem tam bolest jako pri ms, ktera jde az do ledvin, nekdy je bolest tupa jindy me zase boda. Ale vzdycky max pul hodky-hodka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
26.9.20 21:43

@Weru32 no měla jsem to třeba dvě hodiny v kuse, prostě jako kdyby měla každou minutou přijít MS. Teď už je to zase pryč. Tak já nevím co se tam děje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
26.9.20 21:45

@Dominika7 já to dřív taky měla vždycky jen chvíli, teď mě překvapilo, že to bylo delší dobu a ta bolest byla větší… Snad je všechno v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.9.20 22:02

@Margit. Tomanova aha, přiznám se, že moc nevím. Těhotná jsem poprvé takže taky všechno co me překvapí zkoumám. Například co me překvapilo, že chodím neustále na malou. V noci i třikrát. Je fakt, že víc piju. To je teda taky pro me zajímavý. Nejsem úplně typ člověka co dodržuje pitny režim. Třeba jsem byla schopna se celý den nenapit nebo jen ráno. A teď toho vypiju co snad nikdy ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
26.9.20 22:09

@Weru32 jojo to mám taky piju mnohem víc a na záchod v noci taky 3× :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
27.9.20 07:45

Taky jsem ted nejaka nedocurana 😀. Holky a kdy se chystate k dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
27.9.20 07:55

@Dominika7 já jdu na další kontrolu 7.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
27.9.20 08:55

Parada! To uz bude fazolka krasne videt! Ja budu volat dr. a rada bych se objednala stejne prave :). A jak ti dnes je? Bolesti nejsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.9.20 09:07

Já už jsem volala na gyndu a MUDr mi řekla, že mám dojít kolem toho 6tt - 8tt. Takže jsem se rozhodla až toho 8tt - půjdu 13.10 :dance: doufám, že bude vše ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
27.9.20 09:36

@Dominika7 dekuju za optání :kytka: jo dneska už je to dobrý, cítím jen takový jakoby tlak, tak to přikládám rozpínání dělohy :srdce:

To je super, že půjdeme všechny takhle podobně :mrgreen:

@Vveronika90 já jsem byla poprvé už ve 4tt, jsem po třech letech neúspěšných pokusu ivf, tak si mě chce doktor asi lépe hlídat :P každopádně nic neboj, určitě bude všechno v pořádku :hug: jak se cítíš? Nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
27.9.20 09:54

@Dominika7 jdu 2.10. Podle ms budu ten den končit 6tt tak snad tam bude alespoň ten gestacni vacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
27.9.20 09:55

@Margit. Tomanova Já myslím taky, že bolest 2h nevadí, tělo se teď dost mění, tak to je cítit. Mě pobolívá břicho slabě také. Dle mých minulých zkušeností: pokud se k tomu nepřidá krvácení a není to tak silná bolest, že by to nešlo vydržet bez prášků, tak si myslím, že v pohodě. Akorát při krvácení bych raději šla k doktorovi - furt to nemusí noc znamenat (minule jsem koncem prvního trimestru dost silně krvácela a jen mi praskla nějaká cévka). Je ale lepší to raději ověřit.

Já jdu k doktorce na první kontrolu 7.10. Zítra jí ale chci volat, mám nějakou mutaci genu srážení krve a včera jsem někde četla, že se musí brát 3× dávka kyseliny lystové, neboť to tělo nedokáže moc zpracovat. A navíc by se měl brát aspirin.
Nemáte to někdo náhodou také? Jmenuje se to MTHFR. Možná je dobré nechat si udělat testy. Má to prý velké procento lidí a moc často se to netestuje. Nejde o nic vážného, ale v těhotenství (a při cestování) to může způsobovat problémy, když se o tom neví a nic se s tím nedělá.

Jinak jsem uprostřed noci už podruhé 2h nespala (bezdůvodně). Jak jste na tom s nespsvostí vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.9.20 09:59

@Margit. Tomanova já jsem v dubnu o miminko přišla v 3 měsíci, ale bylo mi řečeno, že pokud nebude problém tak stačí až klidně ten 8tt. Jinak máme doma už syna :P příznaky mám, že mě bolí prsa, jinak nic moc.. jaký si vůbec týden??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
27.9.20 10:15

@Thea42 nevím jestli je to stejné nebo podobné, ale svagrova má ledienskou mutaci a potratila, pak při druhém otěhotnění ji hned dali píchat denně fraxiparine na ředění krve a před 14 dny porodila. S tou kyselinou listovou, většina doplňků pro těhotné nemá stepenou kyselinu listovou a ženy s poruchou krve ji špatně vstřebávají, řekni doktorovi ať ti kyselinu listovou předepíše a nebo by měl mít stepenou kyselinu listovou pregnafolin z dr. Maxe.

Já spíš jako špalek, mohla bych spát celý den a noc :mrgreen:

@Vveronika90 já jsem teď 5+4 a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.9.20 10:23

@Margit. Tomanova to bude asi něco jiného, já vitaminy beru už asi půl roku. Nám přestalo fungovat :srdce:. Takže tak, budu se modlit ať je vše tentokrát ok. :roll: jsem 4+5 podle netu.. takže o týden od tebe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí