4. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1282
22.9.20 12:01

@Thea42 Ja jdu taky az v na zacatku 7.tydne, tak doufam, ze bude vse ok…

Jinak priznaky krome sem tam pobolivani podbrisku a prsou nemam zadne, jen kdyz mam hlad, tak mam pocit na zvraceni, ale nezvracim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
22.9.20 12:18

Třeba to někomu pomůže, někoho uklidní, někoho možná rozčílí (v posledním případě doporučuju přestat číst a jít se projít na sluníčko :mrgreen:)

http://m.bartak-alexandr.webnode.cz/…i-potraceji/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
22.9.20 14:36

@fenny a proč ne, myslím, že je důležité si přečíst i takové články a mít trošku přehled :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
22.9.20 14:40

@Margit. Tomanova Díky za odkaz, podívám se na to. Sledovala jsem YouTube meditační videa (typu “pozitivní afirmace”) pro otěhotnění, ale k ranné fázi těhotenství jsem zatím nic dobrého nenašla. Když na něco narazíte, tak klidně pošlete.

@Megg7 Mám to stejně, jak 2h nejím, tak se mi začíná dělat špatně. Tak jsem dneska obědvala v 11:30 a znovu ve 14h. Teď jsem fakt ráda za home-office :)

K těm vitamínům - teď jsem byla v lékárně a mám těhotenský multi-vitamin (s kyselinu listovou + klasicky B, C,D, E, železo, zinek, iod, magnesiun) a k tomu navíc mi dali Omega3 (DHA)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
22.9.20 21:20

@fenny Četla jsem článek a přijde mi super. Jednak je zajímavě a vtipně / upřímně psaný a pak dost pomůže, že si to člověk nemusí vyčítat, když to minule nevyšlo.
Zároveň ale stále plánuji brát vitamíny a soustředit se na vše, co může pomoci :) Určitě to neuškodí a třeba to pomůže. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
23.9.20 06:53

@Thea42 Tak, tak, ono že všeho nejvíc pomůže být v klidu a nestresovat (já vím, že po určitých zkušenostech to jde fakt těžko), takže vlastně cokoliv, co ženu uklidní (ať už braní vitamínů, časté kontroly u doktora, angelsounds a já nevím, co všechno), je žádoucí a v pořádku. Hlavně každá to cítí jinak a je fajn vzájemná podpora, to taky hodně pomáhá.
Já jsem třeba v předchozích třech těhotenstvích žádné vitamíny nebrala, ale teď taky ano, mám k tomu své důvody a potřebuju si být v tomto směru jistá, že jsem udělala maximum.
Tak pohodové zakulacování všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
23.9.20 08:09

Dobré ráno holky :-)

Tak kontrola za mnou 5+0, gestační váček s terčíkem, dle doktora rosteme ukázkově :dance:

za 14 dní kontrola to už bude slyšet srdíčko a budou mi dělat veškerá vyšetření z krve atd a měla bych už dostat průkazku.

Doktor mi ještě nepsal Duphaston a Godasal (ten mám proto, že mi vloni zjistili lehkou imunitu vůči spermiím a vlastním vajíčkům, letos testy vyšly už negativně, ale pro jistotu prý ať to beru)

Všem přeju moc moc štěstí při kontrolách :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.9.20 08:59

@Margit. Tomanova Dobre ranko! Tak to je krasna zprava! :kytka: Ja se chystam na prvni prohlidku az pristi tyden mozna az v 7tt kdyz nebudu mit nejake problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.9.20 09:40

@Margit. Tomanova tak to je super zpráva :) Já jdu na kontrolu zítra. Dnes ráno se objevila lehčí nevolnost. Pěkně mě to natahovalo, ale naštěstí jsem nezrvacela. Myslím, že budu patřit k těm, které nevolnosti asi potrápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
23.9.20 09:43

@Weru32 někde jsem četla, že prý pomáhá ráno ještě než vstaneš z postele vzít si pár piškotů a napít se. Tak to můžeš zkusit :-) Zítra určitě napiš jak dopadla prohlídka :kytka:

@Dominika7 to už bys pak taky viděla a slyšela srdíčko :-) když půjdeš za 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.9.20 10:07

@Margit. Tomanova ja prave nechci jít driv, protoze se bojim, ze dr. nic nuvidi a me to pak slozi. Tak jsem to mela prave minule. Takze chci jit konec pristiho tydne a nebo ren dalsi kdyz to pujde. Jsem posera no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
23.9.20 10:30

@Dominika7 já vím, člověk se bojí zklamání, ale musíš věřit, že to bude všechno dobré :hug:
děláš si těhu testy jestli čárky sílí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.9.20 13:19

@Margit. Tomanova Ja vim, snazim se mit dobre myslenky :). Tyjo vidis to me nenapadlo, delala jsem si jich jen par. Zkusim to :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.9.20 14:17

@Margit. Tomanova tak je to dobree, test je snad nejpozitivnejsi jaky jsem kdy mela 😀 🙏, ale stejne jsem posera a pujdu nejdriv az pristi tyden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
23.9.20 14:21

@Dominika7 tak to bude určitě všechno dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie