Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, my jsme 14+6, termín podle PM 18.4. podle utz 24.4. jsme počati později
a nepřibírám, jen zatím hubnu až už mi to připadá divný ![]()
To mě dr.řekla že dokonce jedna ženská při těhotenství zhubla,že vypadala líp v těhotenství než předním:)
tak ne že by mi to vadilo zhubnout, ale teď mě to trochu děsí,ale je pravda, že moc nejím…spíš několikrát denně zobu jak vrabec…a na to moje tělo není zvyklé ![]()
Já teda toho taky moc nesním:-(mám problém do sebe něco dostat:-)
jo tak holky s tím já problém nemám baštím všechno a ráda a kdykoliv. Ikdyž bych neměla užívám si to ![]()
caretka píše:
jo tak holky s tím já problém nemám baštím všechno a ráda a kdykoliv. Ikdyž bych neměla užívám si to
já bych jedla a ráda, váhou jsem pořád v mínusu až mě to děsí…a to normálně toho s ním spousty ![]()
já jsem nemohla jíst prvních 12 týdnů a teď mám taky problém se pořádně najíst-asi se mi scvrkl žaludek
![]()
Jj to mám taky,a to před těhotenstvím sem moc ráda papala:-) ![]()
Ahojte, těhulky,
já jsem dnes 10+6tt (TP mám v půlce května) a ještě jsem nezvracela. Na jednu stranu jsem hrozně ráda, protože zvracení nesnáším (nevolno mi občas bývá, ale jsou to jen takové vlny, kdy cítím, že je mi na zvracení, ale ustojím to). Ale na druhou stranu… Už mám nahoře skoro 3 kg a to jím cca stejné množství jako před těhu, akorát se teď snažím dodržovat to, abych jedla pravidelně.
Doufám, že ze mě nebude za pár měsíců velryba. ![]()
No, jsem na sebe zvědavá…
![]()
tak 3 kg snad není tolik na 11 týden
já jsem dneska 15+0 a jsem mínus 5 kg ![]()
vesper, já myslím, že je to dost. ![]()
V 1. trimestru by se mělo přibrat tak 1 - 2 kg. ![]()
No, nechám se překvapit. Třeba se to přibírání zvolní. Kéž by. ![]()
LLenča píše:
vesper, já myslím, že je to dost.
V 1. trimestru by se mělo přibrat tak 1 - 2 kg.
No, nechám se překvapit. Třeba se to přibírání zvolní. Kéž by.
tak třeba jsi se jen zavodnila…a bude líp
kamarádce když hodně přibírala doktor zakázal sladký, mohla ho případně jen ráno k snídani
Nebojte holky,já myslim že toho přibírání si ještě užijeme:-D
![]()