Poradna duly
Jana Čurdová
vesper, ono to břicho vypadá zatím… tak nějak trochu divně.
Ale manželovi se líbí, tak to je hlavní. Čekám, kdy se pořádně zakulatí. Ale vidět už fakt je. A dost. ![]()
U tebe vidím alespoň odkaz, který se po kliknutí otevře. Jinak nevím, jak se vkládají metříky… Ale vím, že se to v diskuzích řešilo. ![]()
Pro ostatní:
Podpisy se tvoří v nastavení, když se sjede úplně dolů: Podpis uživatele v diskusi, tak tam si o sobě každá napíšete, co chcete (pokud chcete). ![]()
vesper píše:
tak ještě jednou zkouška metříku
Super, šikulka.
![]()
LLenča takhle to stačí? ![]()
jinak toho 7.11. jdeš na ten prvotrimestrální screening? já si ho děsně užívala, nic krásnějšího jsem zatím nezažila
Mimísek123 píše:
A jak se vytvářejí ty podpisy?
a tady se dají vytvářet ty metříky ![]()
www.celysvet.cz
já to mám i uložený jako odkaz a dívám se jak roste ![]()
vesper píše:
LLenča takhle to stačí?jinak toho 7.11. jdeš na ten prvotrimestrální screening? já si ho děsně užívala, nic krásnějšího jsem zatím nezažila
Jasný, teď je vidět, jak jsi „daleko“.
A nebudu se tě vyptávat pořád dokola. ![]()
Jj, jdu na prvotrimestrální screening. A trochu se ho bojím (vzhledem k věku). Ale snad bude vše ok. Musí být! ![]()
Dělali ti ho přes břicho?
Když jsem byla minulý týden na zatím poslední kontole na gyndě (byla jsem 10+6tt), tak už mi Dr. dělal taky ultrazvuk přes břicho. Jsem si myslela, že tam ještě nebude nic vidět a ono bylo. I na 3D.
![]()
LLenča píše:vesper píše:
LLenča takhle to stačí?jinak toho 7.11. jdeš na ten prvotrimestrální screening? já si ho děsně užívala, nic krásnějšího jsem zatím nezažila
Jasný, teď je vidět, jak jsi „daleko“.
Jj, jdu na prvotrimestrální screening. A trochu se ho bojím (vzhledem k věku). Ale snad bude vše ok. Musí být!A nebudu se tě vyptávat pořád dokola.
Dělali ti ho přes břicho?
Když jsem byla minulý týden na zatím poslední kontole na gyndě (byla jsem 10+6tt), tak už mi Dr. dělal taky ultrazvuk přes břicho. Jsem si myslela, že tam ještě nebude nic vidět a ono bylo. I na 3D.![]()
neboj,všechno dobře dopadne. když se miminku do teď daří,tak to zvládne
a všechno bude tak jak má…a k tomu věku, myslím, že jsou i mnohem starší matky a to riziko stoupá hlavně kolem tý 40…budu vám s mrňouskem držet palce
nám ten UTZ dělala přes břicho a dělala ho tak 15 minut,takže si miminka opravdu užiješ
no jinak mě v poradně dělaly naposled ve 12 tt a dělala ho vnitřním…tak jsem zvědavá jak příště…ale jdu až 10.11.....se asi nedočkám
vesper, díky a neboj, dočkáš se. 10.11. je za chvíli. ![]()
I tobě dobrou noc a krásné sny, papa ![]()
Ahoj tak vcerejsi kontrola dopadla ok:-) ale je to maly neposeda zlobi uz ted
a vypada to ze budem mit chlapecka
a termin porodu podle UZ mam 9.5.2012 ![]()
Vítám nové těhulky
Holky, jak tu čtu, že začínáte nakupovat pro prcky, tak vám hrozně závidím.Hned bych něco koupila taky, protože ty pidi oblečky jsou super,ale bohužel u nás je to předčasné, protože jsem na rizikovém a doktorka se bojí, že to nedonosím, neboť jsem po operacích myomů. Takže jsem si řekla, že dříve jak v sedmém měsíci nic nekoupíme,abychom to nějak nepobouřili. Jinak jsem z vás asi veteránka, protože je mi 34
Všem vám přeju pohodové těhotenství a co nejvíc si ho užívejte ![]()
Taky koukám, že jsme se rozrostly, to je super. Vítejte a užívejte těhulky
. Já taky ještě nenakupuju jen pokukuju, a asi začnu až po vánocích, to budou třeba i nějaké výprodeje, teda doufám, jen prý plínky dobré na začátek nakoupit, budou dražší!!
Luculiinka píše:
Ahoj tak vcerejsi kontrola dopadla ok:-) ale je to maly neposeda zlobi uz teda vypada to ze budem mit chlapecka
a termin porodu podle UZ mam 9.5.2012
tak to je bezvadný, gratuluju
já už se taky těším na příští týden…snad už mi prozradí co to bude:-) a hlavně aby bylo vše v pořádku ![]()