Těhulky Duben Květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
31.10.11 19:23

mě se tam vkládá místo metříku odkaz:-( tak já nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
31.10.11 19:29

vesper, ono to břicho vypadá zatím… tak nějak trochu divně. :mrgreen: Ale manželovi se líbí, tak to je hlavní. Čekám, kdy se pořádně zakulatí. Ale vidět už fakt je. A dost. :dance:
U tebe vidím alespoň odkaz, který se po kliknutí otevře. Jinak nevím, jak se vkládají metříky… Ale vím, že se to v diskuzích řešilo. :think:

Pro ostatní:
Podpisy se tvoří v nastavení, když se sjede úplně dolů: Podpis uživatele v diskusi, tak tam si o sobě každá napíšete, co chcete (pokud chcete). :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.10.11 19:38

tak ještě jednou zkouška metříku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
31.10.11 19:40
vesper píše:
tak ještě jednou zkouška metříku

Super, šikulka. :palec: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.10.11 19:43

jupííííííííííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.10.11 19:44

LLenča takhle to stačí? :-)

jinak toho 7.11. jdeš na ten prvotrimestrální screening? já si ho děsně užívala, nic krásnějšího jsem zatím nezažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.10.11 19:46
Mimísek123 píše:
A jak se vytvářejí ty podpisy?

a tady se dají vytvářet ty metříky :-)
www.celysvet.cz

já to mám i uložený jako odkaz a dívám se jak roste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
31.10.11 19:49
vesper píše:
LLenča takhle to stačí? :-)jinak toho 7.11. jdeš na ten prvotrimestrální screening? já si ho děsně užívala, nic krásnějšího jsem zatím nezažila

Jasný, teď je vidět, jak jsi „daleko“. :wink: A nebudu se tě vyptávat pořád dokola. :-P

Jj, jdu na prvotrimestrální screening. A trochu se ho bojím (vzhledem k věku). Ale snad bude vše ok. Musí být! :pankac:
Dělali ti ho přes břicho?
Když jsem byla minulý týden na zatím poslední kontole na gyndě (byla jsem 10+6tt), tak už mi Dr. dělal taky ultrazvuk přes břicho. Jsem si myslela, že tam ještě nebude nic vidět a ono bylo. I na 3D. :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.10.11 20:03
LLenča píše:
vesper píše:
LLenča takhle to stačí? :-)jinak toho 7.11. jdeš na ten prvotrimestrální screening? já si ho děsně užívala, nic krásnějšího jsem zatím nezažila

Jasný, teď je vidět, jak jsi „daleko“. :wink: A nebudu se tě vyptávat pořád dokola. :-P

Jj, jdu na prvotrimestrální screening. A trochu se ho bojím (vzhledem k věku). Ale snad bude vše ok. Musí být! :pankac:
Dělali ti ho přes břicho?
Když jsem byla minulý týden na zatím poslední kontole na gyndě (byla jsem 10+6tt), tak už mi Dr. dělal taky ultrazvuk přes břicho. Jsem si myslela, že tam ještě nebude nic vidět a ono bylo. I na 3D. :mrgreen: :dance:

neboj,všechno dobře dopadne. když se miminku do teď daří,tak to zvládne :-) a všechno bude tak jak má…a k tomu věku, myslím, že jsou i mnohem starší matky a to riziko stoupá hlavně kolem tý 40…budu vám s mrňouskem držet palce

nám ten UTZ dělala přes břicho a dělala ho tak 15 minut,takže si miminka opravdu užiješ :-) no jinak mě v poradně dělaly naposled ve 12 tt a dělala ho vnitřním…tak jsem zvědavá jak příště…ale jdu až 10.11.....se asi nedočkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.10.11 20:08

tak já se pro dnešek loučím,pa a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
31.10.11 20:11

vesper, díky a neboj, dočkáš se. 10.11. je za chvíli. :dance:
I tobě dobrou noc a krásné sny, papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
1.11.11 09:33

Ahoj tak vcerejsi kontrola dopadla ok:-) ale je to maly neposeda zlobi uz ted :lol: a vypada to ze budem mit chlapecka :srdce: a termin porodu podle UZ mam 9.5.2012 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
1.11.11 11:11

Vítám nové těhulky :kytka: Holky, jak tu čtu, že začínáte nakupovat pro prcky, tak vám hrozně závidím.Hned bych něco koupila taky, protože ty pidi oblečky jsou super,ale bohužel u nás je to předčasné, protože jsem na rizikovém a doktorka se bojí, že to nedonosím, neboť jsem po operacích myomů. Takže jsem si řekla, že dříve jak v sedmém měsíci nic nekoupíme,abychom to nějak nepobouřili. Jinak jsem z vás asi veteránka, protože je mi 34 :-D Všem vám přeju pohodové těhotenství a co nejvíc si ho užívejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
1.11.11 12:07

Taky koukám, že jsme se rozrostly, to je super. Vítejte a užívejte těhulky :potlesk:. Já taky ještě nenakupuju jen pokukuju, a asi začnu až po vánocích, to budou třeba i nějaké výprodeje, teda doufám, jen prý plínky dobré na začátek nakoupit, budou dražší!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.11.11 12:59
Luculiinka píše:
Ahoj tak vcerejsi kontrola dopadla ok:-) ale je to maly neposeda zlobi uz ted :lol: a vypada to ze budem mit chlapecka :srdce: a termin porodu podle UZ mam 9.5.2012 :-)

tak to je bezvadný, gratuluju :kytka: já už se taky těším na příští týden…snad už mi prozradí co to bude:-) a hlavně aby bylo vše v pořádku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí