Poradna duly
Jana Čurdová
Nj ale dalsi kontrolu mam az za 4.tydny
dekuju
neboj urcite vse dopadne tak jak ma ![]()
Luculiinka píše:
Nj ale dalsi kontrolu mam az za 4.tydnydekuju
neboj urcite vse dopadne tak jak ma
asi jsme až moc nedočkavé
já bych tam mohla chodit ob den ![]()
Luculiinka píše:
Nj ale dalsi kontrolu mam az za 4.tydnydekuju
neboj urcite vse dopadne tak jak ma
vesper píše:
já to taky ještě nevím co to bude
příští čtvrtek 10.11
naposledy jsem viděla miminko 18.10.na genetickým utz..a už mi to připadá jak věčnost ![]()
vesper píše:
příští čtvrtek 10.11naposledy jsem viděla miminko 18.10.na genetickým utz..a už mi to připadá jak věčnost
a jdeš do poradny nebo na ten screening? Já totiž byla v 13+6…na tom genetickým utz
No zatím jdu normálně na UZ a do poradny,netuším co mi bude dělat.Ale o sceeringu mi nic neříkal a ani mi ho nedoporučoval tak uvidíme.. ![]()
Mimísek123 píše:
No zatím jdu normálně na UZ a do poradny,netuším co mi bude dělat.Ale o sceeringu mi nic neříkal a ani mi ho nedoporučoval tak uvidíme..
aha…takže tebe neposílal na ten prvotrimestrální screening vývojových vad? On asi není povinný, protože ho nehradí pojišťovny, ale mě se nikdo neptal a poslala mě tam, teda já jsem ráda
záleží na doktorovi…
Asi kvůli tomu že mu přijdu mladá:-)ale tak doufám že to bude vše ok ![]()
já snad taky nejsem tak stará
určitě ne v rizikovém věku
ale to je o doktorovi, někdo chodí někdo ne
Ono je těch vyšetření na vývojové vady více…a tohle je dá se říct tak trochu nadstandart…
Jé tak to sem tě nechtěla urazit věkem
No mě právě nic neříkal tak uvidíme zítra ![]()
Mimísek123 píše:
Tak to moc gratuluji,tý jo to už to bylo tak vidět?Že ti řekl co to bude?Jinak já jdu k dr. zítra a doufám že bude vše v pohodě:-)
dekuji:-) tak jse divala a rikala ze to vypada ze to bude chlapecek
ale ze mi to na dalsi kontrole upresni…ale musim cekat dalsi 4.tydny
Luculiinka píše:Mimísek123 píše:
Tak to moc gratuluji,tý jo to už to bylo tak vidět?Že ti řekl co to bude?Jinak já jdu k dr. zítra a doufám že bude vše v pohodě:-)
dekuji:-) tak jse divala a rikala ze to vypada ze to bude chlapecekale ze mi to na dalsi kontrole upresni…ale musim cekat dalsi 4.tydny