Poradna duly
Jana Čurdová
Já teda určitě ne letos. Počítám, že bych začala nakupovat až tak v šestém nebo sedmém měsíci. Času dost.
![]()
Po pravdě se ale vyhýbám obchodům, kde mají oblečky na mrňousky, protože se znám a strávila bych u nich moře času, jak bych si je prohlížela a dojímala se tou mini velikostí…
![]()
já se taky nakupování výbavičky vyhýbám, ale na internetu koukám pořád
hlavně řešíme kočárek a to je docela anabáze najít takovej co by mi vyhovoval po všech stránkách…jsem asi náročná ![]()
ale už mám vybranou postýlku a komodu, ale kupovat nejdřív na Vánoce
tak já moc nakupovat nebudu,mám toho hodně neutrál po malé
ale jak se prcek narodí určo neodolám a přikoupím ![]()
""http://www.celysvet.cz/metrik/line-eea103d2f3a2ebe801c5f2de626c3f49.png:http://www.celysvet.cz/…626c3f49.png
Jo jo,taky začnu tak po vánocích to bude tak 6 měsích a to je akorát:-)jinak na internetu na vecičky taky koukám pořád:-)Hl, když jdeme nakupovat do Tesca tak bych tam mohla strávit celý den,je tam takových věcí
![]()
Mimísek123 píše:
Jo jo,taky začnu tak po vánocích to bude tak 6 měsích a to je akorát:-)jinak na internetu na vecičky taky koukám pořád:-)Hl, když jdeme nakupovat do Tesca tak bych tam mohla strávit celý den,je tam takových věcí![]()
jo, v tescu mají krásný věci pro děti a za dobrou cenu
ale radši chodím kolem,abych se tam moc nerozplývala
a na internetu těch lákadel je ještě víc ![]()
Já jsem si říkala, až budu mít výsledky z tripletestů, tak uvidím, jak to dopadne a podle toho začnu nakupovat. Nechtěla jsem se rozšoupnout moc brzo, abych nebyla pak zklamaná. Jupí genetika v pořádku, tak snad příští týden bude už konečně trochu času a koupím první věcičku. Těším se
a už věřím, že bude vše ok ![]()
Tak to já sem si taky říkala, a trochu bych chtěla vedět pro koho mám nakupovat jestly to bude holčička nebo kluk no tak uvidíme:-)
Mimísek123 píše:
Tak to já sem si taky říkala, a trochu bych chtěla vedět pro koho mám nakupovat jestly to bude holčička nebo kluk no tak uvidíme:-)
Dneska se dají pořídit krásné hadříky v neutrálních barvách… Béžové, zelenkavé, žluté v kombinaci se zelenou… Já bych taky nakupovala jak divá Bára, ale ještě musím počkat. Nechci to uspěchat. ![]()
To já taky ještě počkám,začnu až po Vánocích to je akorát:-)
Jen sem si koupila tak symbolicky v Tescu bodíčka měly v akci tak sem neodolala ![]()
ono stejně nemá cenu moc toho nakupovat,prcek ze všeho rychle vyroste,ani se nestačíte divit
. A co holky, všechny si necháte říct pohlaví mímíska??? Já uvažuju, že se necháme překvapit
jen nevím,jestli to vydržím ![]()
já si říkám,že počkám taky aspoň do toho 20tt, nejlépe do Vánoc, bojím se že něco zakřiknu…
už jsme o jedno miminko v březnu přišli,teda úplně na začátku,ale o to větší strach mám…a dny do další kontroly se vždycky tak vlečou ![]()
berussskkka píše:
ono stejně nemá cenu moc toho nakupovat,prcek ze všeho rychle vyroste,ani se nestačíte divit. A co holky, všechny si necháte říct pohlaví mímíska??? Já uvažuju, že se necháme překvapit
jen nevím,jestli to vydržím
já osobně už se nemůžu dočkat až to budu vědět, chtěla bych miminko už oslovovat jménem ![]()