Těhulky Duben Květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
26.10.11 20:26

A co holky,kdy hodláte nakupovat oblečky? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
26.10.11 20:38

Já teda určitě ne letos. Počítám, že bych začala nakupovat až tak v šestém nebo sedmém měsíci. Času dost. :-P :think:
Po pravdě se ale vyhýbám obchodům, kde mají oblečky na mrňousky, protože se znám a strávila bych u nich moře času, jak bych si je prohlížela a dojímala se tou mini velikostí… :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 20:57

já se taky nakupování výbavičky vyhýbám, ale na internetu koukám pořád :-) hlavně řešíme kočárek a to je docela anabáze najít takovej co by mi vyhovoval po všech stránkách…jsem asi náročná :-)

ale už mám vybranou postýlku a komodu, ale kupovat nejdřív na Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.10.11 21:13

tak já moc nakupovat nebudu,mám toho hodně neutrál po malé :palec: ale jak se prcek narodí určo neodolám a přikoupím :mrgreen:
""http://www.celysvet.cz/metrik/line-eea103d2f3a2ebe801c5f2de626c3f49.png:http://www.celysvet.cz/…626c3f49.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.10.11 23:04

Jo jo,taky začnu tak po vánocích to bude tak 6 měsích a to je akorát:-)jinak na internetu na vecičky taky koukám pořád:-)Hl, když jdeme nakupovat do Tesca tak bych tam mohla strávit celý den,je tam takových věcí :wink: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.10.11 21:01
Mimísek123 píše:
Jo jo,taky začnu tak po vánocích to bude tak 6 měsích a to je akorát:-)jinak na internetu na vecičky taky koukám pořád:-)Hl, když jdeme nakupovat do Tesca tak bych tam mohla strávit celý den,je tam takových věcí :wink: :srdce:

jo, v tescu mají krásný věci pro děti a za dobrou cenu :-) ale radši chodím kolem,abych se tam moc nerozplývala :mrgreen: a na internetu těch lákadel je ještě víc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.10.11 00:14

Já jsem si říkala, až budu mít výsledky z tripletestů, tak uvidím, jak to dopadne a podle toho začnu nakupovat. Nechtěla jsem se rozšoupnout moc brzo, abych nebyla pak zklamaná. Jupí genetika v pořádku, tak snad příští týden bude už konečně trochu času a koupím první věcičku. Těším se :dance: a už věřím, že bude vše ok :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.10.11 17:26

Tak to já sem si taky říkala, a trochu bych chtěla vedět pro koho mám nakupovat jestly to bude holčička nebo kluk no tak uvidíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
29.10.11 17:52
Mimísek123 píše:
Tak to já sem si taky říkala, a trochu bych chtěla vedět pro koho mám nakupovat jestly to bude holčička nebo kluk no tak uvidíme:-)

Dneska se dají pořídit krásné hadříky v neutrálních barvách… Béžové, zelenkavé, žluté v kombinaci se zelenou… Já bych taky nakupovala jak divá Bára, ale ještě musím počkat. Nechci to uspěchat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.10.11 23:16

To já taky ještě počkám,začnu až po Vánocích to je akorát:-) :-)Jen sem si koupila tak symbolicky v Tescu bodíčka měly v akci tak sem neodolala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
30.10.11 00:49

Ahoj, mohu se přidat? :) Jsem 16tt a termín je 13.4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.10.11 07:44

ono stejně nemá cenu moc toho nakupovat,prcek ze všeho rychle vyroste,ani se nestačíte divit :wink:. A co holky, všechny si necháte říct pohlaví mímíska??? Já uvažuju, že se necháme překvapit :think: jen nevím,jestli to vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.10.11 07:58

já si říkám,že počkám taky aspoň do toho 20tt, nejlépe do Vánoc, bojím se že něco zakřiknu… :-( už jsme o jedno miminko v březnu přišli,teda úplně na začátku,ale o to větší strach mám…a dny do další kontroly se vždycky tak vlečou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.10.11 07:59
berussskkka píše:
ono stejně nemá cenu moc toho nakupovat,prcek ze všeho rychle vyroste,ani se nestačíte divit :wink:. A co holky, všechny si necháte říct pohlaví mímíska??? Já uvažuju, že se necháme překvapit :think: jen nevím,jestli to vydržím :lol:

já osobně už se nemůžu dočkat až to budu vědět, chtěla bych miminko už oslovovat jménem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.10.11 08:00

Ahojky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie