Poradna duly
Jana Čurdová
Simca02, ahojky, vítej.
![]()
My si teda určitě necháme říct pohlaví. Žádné dítě zatím (bohužel) nemáme, tak proč se nechat překvapovat.
Mimochodem, já už tomu mrňouskovi stejně říkám jménem. V podstatě je mi jedno, zda to bude holčička nebo klučík, hlavně když bude to mrně zdravé, ale trochu víc bych si přece jen přála holčičku.
Takže to maličké oslovuju holčičím jménem. Manžel by chtěl kluka… No, snad v tom to mrně nebude mít chaos.
![]()
My bysme s přítelem oba chtěli kluka a už mu od prvních dnů říkáme jménem
. Na kupování oblečení se zatím nechystáme
.
Já se nějak upnula na tu holčičku. Ale rozhodně nebudu zklamaná, když to bude kluk. ![]()
Holky, už máte vybraná jména? ![]()
Obchodům s mimi věcma se raději vyhýbám. A když se mi třeba nááááhodou podaří zatoulat do téhle sekce v Globusu, tak jsem schopná ááááchat a rozplývat se nad těma mini velikostma jak dlouho.
![]()
Taky nechci nic zakřiknout,takže vše začnu po Vánocích:-)jak nákupy tak oznámení všem blízkým:-)Taky se mi vždycky všechno vleče do další kontroly,ale jdu už tuhle středu tak se těším ale vždycky se bojím aby vše bylo v pořádku:-).Ale to se budu bát asi při každý kontrole:-)
Tak my jsme to řekli rodičům hned po první kontrole. Oni ví, čím jsme si prošli, tak jsme jim chtěli udělat radost.
A u mě to ví jen jedna kolegyně, se kterou sedím v kanclu. Ta se mnou prožívala IUI a IVF. Ale ostatním se to chystáme vyklopit až po screeningu. Až prostě budeme vědět, že je vše v pořádku (což musí být!!!).
Než jsme šli na poslední prohlídku, tak jsem se taky bála, abychom slyšeli srdíčko a mrňousek byl tak velký, jak má být. Ale nic nenasvědčovalo tomu, že by to tak nemělo být. ![]()
Prostě mi nezbývá nic jiného, než věřit, že je vše v nejlepším pořádku a v květnu budu chovat v náručí vytoužené miminko.
![]()
Mimísek123 píše:
Taky nechci nic zakřiknout,takže vše začnu po Vánocích:-)jak nákupy tak oznámení všem blízkým:-)Taky se mi vždycky všechno vleče do další kontroly,ale jdu už tuhle středu tak se těším ale vždycky se bojím aby vše bylo v pořádku:-).Ale to se budu bát asi při každý kontrole:-)
já si vždycky říkala, po týhle kontrole když to bude dobrý,tak už se nebudu bát a ono je to furt stejný. možná to bude trošku jiný až budu cítit pohyby..ale ted vím kulový co se tam děje ![]()
a vy jste to opravdu nikomu neřekly? já i kdybych chtěla tak to neutajím…navíc jsem od minulýho týdne na neschopence…ale tak mě to nevadí
a rodičům jsme to řekli docela brzo…ale jak píšu, u nás by se to utajit nedalo… ![]()
Ahojky taky jsem se chtela zeptat jestli jse muzu pridat???
Jinak jsem 12tt ![]()
Luculiinka píše:
Ahojky taky jsem se chtela zeptat jestli jse muzu pridat???Jinak jsem 12tt
Ahoj, vítej mezi nás ![]()
Tak vědí to rodiče přítele jelikož žijeme ve stejném městě:-)Ale naši žijou 5OOKm daleko takže až tam pojedu po Vánocích tak vše zdělím:-)Nechci plašit ptž.minule jsem o to přišla a pak se blbě říká že už nic není:-(
Mimísek123 píše:
Tak vědí to rodiče přítele jelikož žijeme ve stejném městě:-)Ale naši žijou 5OOKm daleko takže až tam pojedu po Vánocích tak vše zdělím:-)Nechci plašit ptž.minule jsem o to přišla a pak se blbě říká že už nic není:-(
jo, to ja znam
už aby aspoň ty Vánoce byly…a přehoupl se rok do novýho..pak už to snad uteče rychle…
Dekujiii
mam mensi dotaz…kdy se dela ultrazvuk pres bricho a ne pres spodek…
dik za odpoved
Luculiinka píše:
Dekujiiimam mensi dotaz…kdy se dela ultrazvuk pres bricho a ne pres spodek…
dik za odpoved
no když jdu do poradny tam mi ho zatím dělali tím vnitřním, ale když jsem byla na tom genetickým ve 14 tt tak mi ho dělala tím vnějším
ale jinak nevím…záleží i na doktorovi, protože třeba můj dřívější Mudr. ten vnitřní ani neměl ![]()
Dekuji…no dneska jdu na kontrolu tak uvidim
cekas prvni miminko?
jak já Ti tu kontrolu závidím, já jdu až 10.11. a připadá mi to nekonečný ![]()
čekám první a netrplělivě vyhlížím každý den bříško a pořád nic…
Co ty? taky první?