Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky , tak mimišci se maj skvěle a jsou v pořádku a je to kluk a holka - takže dvouvaječný
A 380g -holka
B 400g -kluk
Ahoj těhulky, jsem také z okolí Tábora, jsem 10+5tt a zajímalo by mě, kde Vám dělali ten screening, mě ho dr. sliboval, ale dělá mi jen tripl test, měla bych větší zájem o ten screening , ale nevím kam se obrátit, v ČB na té genetické klinice mi řekli, že mi to udlá gynekolog, tak v tom mám malinko zmatek.
@Anonymní píše:
Ahoj těhulky, jsem také z okolí Tábora, jsem 10+5tt a zajímalo by mě, kde Vám dělali ten screening, mě ho dr. sliboval, ale dělá mi jen tripl test, měla bych větší zájem o ten screening , ale nevím kam se obrátit, v ČB na té genetické klinice mi řekli, že mi to udlá gynekolog, tak v tom mám malinko zmatek.
Ahojky mě dělali v ČB ale jen z krve . ten s UTZ snad se tu v JČ ani nedlá neslyšela jsem o tom že by někdo ně něm byl . ![]()
AHoj holky
Tak já nejsem z Tábora, ale mám to docela kousek. Můžu se k vám přidat? Jináč já jsem podstatně dál, než vy, dnes přesně 31+4 tt…
@sylwikk Vítej
.Jasně že můžeš já jsem dnes 25+3tt. a čekáme dvojčátka - kluka a holku
@haifa1
Aha, tak to nejsem zas tak daleko
Gratuluju k dvojčátkům
My čekáme holčičku ![]()
@sylwikk díky
tobě k holčičce ![]()
než porodíš budu já 32tt. no a jelikož dvojčátka se rodí dříve tak do 4-6 týdnu pak půjdu aj já. a od kud jsi?
@haifa1
To je pravda
Já se hrozně bála, abysem neměla taky dvojčata, máme je totiž v rodině
A já jsem prvorodička, tak jsem ráda, že se to „budu učit“ jen na jednom mimču
Jináč jsem z Pacova, ale do Tábora jsem chodila na zemědělku ![]()
@sylwikk Aha tak první miminko . to je krássa , Já už mám doma 3 kluky a doufala jsem že aspon jedna holka by se povíst mohla a jsou z toho dvojčata - kluk a holka - nejstaršímu synovi je 18 let měla jsem ho v 19 letech pak 14 , 6 - Jsi asi ještě hodně mladinká vid.
Naštěsí mi hádají kolem 26 let a na třídních schůzkách na SŠ staršího syna se mě ptali ke komu patřím a já řekla jméno svého syna a mě na to a maminka dorazí?…ha ha ha. já jim povídám stojí předVámi.
Nebo jednou sem tak vyrazila se synem do města a kámoši jeho ze školy chtěli na mě tel.číslo - syn je srazil a řekl kluci neblbněte to je moje máma . Někdy to polichotí někdy to urazí . No každopádně aspon nebudu vypadat jako babička dvojčátek
Ahojda vsem, tady prvotni anonymni prispevatelka ![]()
Mam za sebou genetickej ultrazvuk ve 20tt a vsechno v poradku, jupiii, mam moc velkou radost
Polocas uz je za mnou, strasne rychle to leti… Zacali jsme se koukat po kocarkach, ale je to des ![]()
AnonymP
@Anonymní píše:
Ahojda vsem, tady prvotni anonymni prispevatelka
Mam za sebou genetickej ultrazvuk ve 20tt a vsechno v poradku, jupiii, mam moc velkou radostPolocas uz je za mnou, strasne rychle to leti… Zacali jsme se koukat po kocarkach, ale je to des
AnonymP
Ahojky GRATULUJI
![]()
To letí ani nemluv - a břicho mám s dvojčátky jako kdybych ěla rodit - nevím kam to poroste - maji dohromady 68cm a 2 kila - takže se to pěkně pronese. Já už se těším až se narodí
Někdy mi to připadne jak tý reklamy -
no naštěsí manžel taky vypadá mladě a udržuje se cvičí a drží dietu - sice jí hodně ale nejí tučná jídla ale hodně zeleniny a kuřat a třeba rýži a prosso a pohanku - to já ted v těhu kuře nemusím vůbec a rejži atd taky - ne spíš bych si dala něco sladkého - třeba větrníka nebo něco v Meku a taky ujíždím a Fuetovi a Prosciutu… hm nejvíc mě štvou omezený vycházky to je naprt ráno 2 hodky a odpo 4
@haifa1
Tak to máš dobrý
No mě je 25, takže zas tak mladá nejsem
Jináč já mám břicho šílený, už se těšim, až malá vyleze ![]()
Ahojda, ja si pripadam taky jako koule
Jsem porad takova naka nafoukla. Brisko uz leze, ale vic toho teda leze nad pasem, tam si obcas rikam, ze trosku to propichnout, tak litam po mistnosti jak balonek 

Jsem 13+6, kalhoty mi pridrzuje spinaci spendlik, takze az se dostanu pristi patek do Prahy, tak si uz nutne musim koupit nejake tehotenske obleceni
Zitra asi zacnu nakupy tim, ze si koupim prodluzovatko na podprsenku. Nejak se mi neprijemne zarezava, ale kosicky jeste ujdou…