Těhulky z Tábora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.3.12 20:54

Ahojda, ja si pripadam taky jako koule :-D Jsem porad takova naka nafoukla. Brisko uz leze, ale vic toho teda leze nad pasem, tam si obcas rikam, ze trosku to propichnout, tak litam po mistnosti jak balonek :-)
Jsem 13+6, kalhoty mi pridrzuje spinaci spendlik, takze az se dostanu pristi patek do Prahy, tak si uz nutne musim koupit nejake tehotenske obleceni :-D
Zitra asi zacnu nakupy tim, ze si koupim prodluzovatko na podprsenku. Nejak se mi neprijemne zarezava, ale kosicky jeste ujdou…

• Citovat
  • Upravit
3035
15.3.12 20:44

Ahoj holky , tak mimišci se maj skvěle a jsou v pořádku a je to kluk a holka - takže dvouvaječný
A 380g -holka
B 400g -kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.12 20:06

Ahoj těhulky, jsem také z okolí Tábora, jsem 10+5tt a zajímalo by mě, kde Vám dělali ten screening, mě ho dr. sliboval, ale dělá mi jen tripl test, měla bych větší zájem o ten screening , ale nevím kam se obrátit, v ČB na té genetické klinice mi řekli, že mi to udlá gynekolog, tak v tom mám malinko zmatek.

• Citovat
  • Upravit
3035
23.4.12 06:57
@Anonymní píše:
Ahoj těhulky, jsem také z okolí Tábora, jsem 10+5tt a zajímalo by mě, kde Vám dělali ten screening, mě ho dr. sliboval, ale dělá mi jen tripl test, měla bych větší zájem o ten screening , ale nevím kam se obrátit, v ČB na té genetické klinice mi řekli, že mi to udlá gynekolog, tak v tom mám malinko zmatek.

Ahojky mě dělali v ČB ale jen z krve . ten s UTZ snad se tu v JČ ani nedlá neslyšela jsem o tom že by někdo ně něm byl . :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
23.4.12 07:04

AHoj holky :mavam: Tak já nejsem z Tábora, ale mám to docela kousek. Můžu se k vám přidat? Jináč já jsem podstatně dál, než vy, dnes přesně 31+4 tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
23.4.12 07:58

@sylwikk Vítej :kytka: .Jasně že můžeš já jsem dnes 25+3tt. a čekáme dvojčátka - kluka a holku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
23.4.12 08:02

@haifa1
Aha, tak to nejsem zas tak daleko :mrgreen: Gratuluju k dvojčátkům :hug: My čekáme holčičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
23.4.12 08:45

@sylwikk díky :D tobě k holčičce :kytka:
než porodíš budu já 32tt. no a jelikož dvojčátka se rodí dříve tak do 4-6 týdnu pak půjdu aj já. a od kud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
23.4.12 09:33

@haifa1
To je pravda :) Já se hrozně bála, abysem neměla taky dvojčata, máme je totiž v rodině :mrgreen: A já jsem prvorodička, tak jsem ráda, že se to „budu učit“ jen na jednom mimču :lol: Jináč jsem z Pacova, ale do Tábora jsem chodila na zemědělku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
23.4.12 09:42

@sylwikk Aha tak první miminko . to je krássa , Já už mám doma 3 kluky a doufala jsem že aspon jedna holka by se povíst mohla a jsou z toho dvojčata - kluk a holka - nejstaršímu synovi je 18 let měla jsem ho v 19 letech pak 14 , 6 - Jsi asi ještě hodně mladinká vid.
Naštěsí mi hádají kolem 26 let a na třídních schůzkách na SŠ staršího syna se mě ptali ke komu patřím a já řekla jméno svého syna a mě na to a maminka dorazí?…ha ha ha. já jim povídám stojí předVámi.
Nebo jednou sem tak vyrazila se synem do města a kámoši jeho ze školy chtěli na mě tel.číslo - syn je srazil a řekl kluci neblbněte to je moje máma . Někdy to polichotí někdy to urazí . No každopádně aspon nebudu vypadat jako babička dvojčátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 09:45

Ahojda vsem, tady prvotni anonymni prispevatelka :-)
Mam za sebou genetickej ultrazvuk ve 20tt a vsechno v poradku, jupiii, mam moc velkou radost :-) Polocas uz je za mnou, strasne rychle to leti… Zacali jsme se koukat po kocarkach, ale je to des :-D
AnonymP

• Citovat
  • Upravit
3035
23.4.12 09:47
@Anonymní píše:
Ahojda vsem, tady prvotni anonymni prispevatelka :-)
Mam za sebou genetickej ultrazvuk ve 20tt a vsechno v poradku, jupiii, mam moc velkou radost :-) Polocas uz je za mnou, strasne rychle to leti… Zacali jsme se koukat po kocarkach, ale je to des :-D
AnonymP

Ahojky GRATULUJI :kytka: :kytka: :kytka:
To letí ani nemluv - a břicho mám s dvojčátky jako kdybych ěla rodit - nevím kam to poroste - maji dohromady 68cm a 2 kila - takže se to pěkně pronese. Já už se těším až se narodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 09:48

@haifa1 - tak to mas fakt pekny historky :-D
AnonymP

• Citovat
  • Upravit
3035
23.4.12 09:54

Někdy mi to připadne jak tý reklamy - :D no naštěsí manžel taky vypadá mladě a udržuje se cvičí a drží dietu - sice jí hodně ale nejí tučná jídla ale hodně zeleniny a kuřat a třeba rýži a prosso a pohanku - to já ted v těhu kuře nemusím vůbec a rejži atd taky - ne spíš bych si dala něco sladkého - třeba větrníka nebo něco v Meku a taky ujíždím a Fuetovi a Prosciutu… hm nejvíc mě štvou omezený vycházky to je naprt ráno 2 hodky a odpo 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
23.4.12 11:17

@haifa1
Tak to máš dobrý :lol: No mě je 25, takže zas tak mladá nejsem :mrgreen: Jináč já mám břicho šílený, už se těšim, až malá vyleze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová