Těhulky z Tábora

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3035
30.1.12 17:20

Těhulky z Tábora

Milé těhulky , vítám všechny těhulky z Tábora a okolí .
Asi pře 2 týdny jsem se dozvěděla, že budeme mít dvojčátka na začátku 12tt, nyní jsem 13+3tt a ráda bych si popovídala se všemi co čekají svá miminka v roce 2012.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3035
31.1.12 09:49

Tak vypadá že jsem tu sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.12 22:38

Nejsi, jenom ja zatim budu psat anonymne, nevadi?
Jsem ted momentalne 9+4, v podstate cca mesic za tebou :-) Na gyndu jdu pristi patek, to uz bych snad mohla dostat i prukazku. A pak za dva tydny prvotrimestralni screening. Cekam prvni kousek a tesim se :-)

• Citovat
  • Upravit
3035
2.2.12 06:59
Anonymní píše:
Nejsi, jenom ja zatim budu psat anonymne, nevadi?
Jsem ted momentalne 9+4, v podstate cca mesic za tebou :-) Na gyndu jdu pristi patek, to uz bych snad mohla dostat i prukazku. A pak za dva tydny prvotrimestralni screening. Cekam prvni kousek a tesim se :-)

To víš že nevadí. tak ty čekáš první miminko to je krásné. vidíš já už mým 3 syny, a ted dvojčátka takže najednou budu mít 5 děti 8o ještě že starší 2 syny už jsou v pohodě jednomu bude 18 a druhýmu 15 a amlému je 6 půjde do školy-

Že ti ještě nedali průkazku to je divné já ji měla od 8tt - záleží asi ke komu chodíš, klidně piš ptejse pokud budeš chtít něco vědět

Já jsem dnes 13+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.12 19:53

Tak ti starsi, to uz jsou velky chlapaci, zadny deti :-) Urcite by ti vynadali, kdyby to cetli :-D
Ja byla u gyndr na prohlidce, kdyz jsem byla 6+6, to uz se mrskalo budouci srdicko, ale stejne byla zizala jeste hrozne mrnava, prej asi 5mm. Ale na prukazku bylo jeste brzo. Mam ji slibenou na ted, kdyz bude vse v pohode :-)
Jinak diky za nabidku rad, rada vyuziju :-) Takova zkusena mamka, to se vzdycky hodi :-)

• Citovat
  • Upravit
3035
10.2.12 08:13

Ahojky to si nemyslím , jinak jak se vede? já jsem poprvé začala cítit pohyby miminek - je ještě slabé ale už je to lepší pocit když je cítím vím že tam jsou.

Doufám že některá těhulka se knám ještě přidá a když ne , tak ne.pá a opatruj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.12 08:03

Gratuluju k pohybum :kytka:
Ja byla vcera na kontrole, ted jsem 11+0 (strasne to leti :-) ), dostala jsem prukazku, na ultrazvuku uz to vypadalo jako miminko a ne jako zizala. Meri pry asi 3,5cm. Dokonce i hejbalo rukou, zuzo. :-D Akorat ted jsem nejaka nastydla, takze jsem byla jeste u prakticky, pak jsem vykoupila pulku lekarny a lecim se. Snad to brzo prejde…
Za 2 tydny jdu na ten screening a pak za dalsi 2 zase k doktorce.
Taky se opatrujte ;-) Zatim ahoj a tesim se na dalsi zpravy. Preju fajn vikend.

• Citovat
  • Upravit
21
25.2.12 15:41

Já sice nejsem už těhulka, ale mám dvojčátka, tak kdyby jsi chtěla nějaké info, tak písni jsme z Tábora (Sojčák):-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mája1234
25.2.12 15:50

Ahoj, všechny vás zdravím :kytka:. Sice také nejsem těhulka, ale chtěli by jsme druhé. Zatím máme doma skoro dvouletou Adélku :srdce: .
Přeji vám, ať probíhají vaše těhotenství krásně a bez problému.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.12 16:37

Tak mrnous ma 7 cm :-) Screening dopadl dobre, riziko na Downa a dalsi syndromy minimalni :-)

Moncal - krasna dvojcatka :-)
Candia - drzim palce, at se brzo zadari dalsi :-)

• Citovat
  • Upravit
3035
25.2.12 19:15
Anonymní píše:
Tak mrnous ma 7 cm :-) Screening dopadl dobre, riziko na Downa a dalsi syndromy minimalni :-)Moncal - krasna dvojcatka :-)
Candia - drzim palce, at se brzo zadari dalsi :-)

ahojky moc gratuluji - krásně rostete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
25.2.12 19:16
candia píše:
Ahoj, všechny vás zdravím :kytka:. Sice také nejsem těhulka, ale chtěli by jsme druhé. Zatím máme doma skoro dvouletou Adélku :srdce: .
Přeji vám, ať probíhají vaše těhotenství krásně a bez problému.

Ahojky díky :dance: já jsem taky ze Sojčáku kolik je tvým dvojčátkům měsíců a kde jsi rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.2.12 19:46

Taky se Sojčáku?? No super :-)) Našim klukům jsou 3 roky a 3 měsíce. Rodila jsem přirozeně v Táboře v 34+4 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mája1234
27.2.12 19:45
Anonymní píše:
Tak mrnous ma 7 cm :-) Screening dopadl dobre, riziko na Downa a dalsi syndromy minimalni :-)Moncal - krasna dvojcatka :-)
Candia - drzim palce, at se brzo zadari dalsi :-)

Děkuji. A ať i vše ostatní ti vyjde jen dobře…!

• Citovat
  • Upravit
3035
1.3.12 09:23

Dobré ráno maminy jak se vám daří - ja jsem dnes 18+0tt a připadám si už jak koule - a dvojčátka mě pěkně kopou už to není šimrání a občas mi nad pupíkem kopne tak že až jsem nadskočila . no ale jinak se cítím fajn akrát trochu ospale ale to se dá přežít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová