Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@haifa1
Ja mam v planu byt doma a nevylejzat ven
Teplo nemam rada, takze to bude rozcvicka na leto
Kam jezdite na piskovnu?
P.
Do Vlkova - tam je pláž
@haifa1
Aaaha, tak dik za tip
Skoda, ze neni nic nekde pobliz… Okoli nasi vesnice se mi moc libi, ale nejaky poradny koupani tam chybi… A hodka na koupak je uz docela daleko…
P.
@Anonymní píše:
@haifa1
Aaaha, tak dik za tipSkoda, ze neni nic nekde pobliz… Okoli nasi vesnice se mi moc libi, ale nejaky poradny koupani tam chybi… A hodka na koupak je uz docela daleko…
P.
Pro nás je to tak přez 25km na pískovnu - autem jsme tam za chvilku
ČAu holky
Opalovat v tomhle stavu, jo? Jak? Dyť se můžete opalovat jen z jedný strany, ne ![]()
@sylwikk no a z boku - P/L beru si s sebou 2 polštářky jeden pod hlavu a druhý pod prdel aby mě to netlačilo
To by mě teda nebavilo, já dyž se opaluju, tak musim z obou stran ![]()
@haifa1 píše:
Pro nás je to tak přez 25km na pískovnu - autem jsme tam za chvilku
My prave bydlime od TA opacnym smerem, nez je ta piskovna, takze se nam to protahne… Kazdopadne preju fajnovy pokoupani ![]()
@Anonymní píše:
My prave bydlime od TA opacnym smerem, nez je ta piskovna, takze se nam to protahne… Kazdopadne preju fajnovy pokoupani
Díky a tak pukud máte zahradu můýete se čvachtat na zahradě - my zahradu nemáme tak je to naprt
Ahoj holky, tak se k Vám taky přidám, můžu? Jsem taky z Tábora a čekám druhého kloučka. Termín mám 4.7.2012, zítra budu 30+0. S prvním synem budou o pět let. Toho jsem rodila 38+0 v Táboře. Nyní budu rodit taky v Táboře, pokud to teda nebude nějak extrémně dříve. Zatím to na to nevypadá. Jinak stále pracuju, na MD chci nastoupit 21.5.12.
@Maarlen Vítej já taky budu rodit v červenci jen nevím kdy Čekáme dvojčátka dvojčátka se rodí do 38tt a pokud ne vyvovolávaj nebo sekce.
@haifa1 píše:
@Maarlen Vítej já taky budu rodit v červenci jen nevím kdy Čekáme dvojčátka dvojčátka se rodí do 38tt a pokud ne vyvovolávaj nebo sekce.
já vím, četla jsem vaší diskuzi, to je něco…dvojčátka, moc si to neumím představit, ale na druhou stranu, co jsem četla, ty už máš praxi dobrou…
@haifa1

Ja mam v planu byt doma a nevylejzat ven
Teplo nemam rada, takze to bude rozcvicka na leto
Kam jezdite na piskovnu?
P.