Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Gratulace - a vsecko dobry?
P.
Fuj - myslela že to nevypiju a pak že se pobliju a měla jsem návaly na omdlení ale jinak moc dlouhý to čekání a jsem ráda že to mám zasebou ![]()
@haifa1
Chtela jsem se zeptat, jak delaji ten test na cukrovku v Tabore? Delaji vsechny 3 odbery (pred vypitim toho sladkeho), hodinu a dve hodiny pote? Nebo ten po hodine vynechavaji?
Jinak uz se muzu odtajnit - psala jsem sem jako P. ![]()
@krokodylka Ahoj ne první odběr ti udělají a čeká se jak to dopadne pokud bude ok pozvou tě na vypití toho sladáku – a pokud testy budou lehce zvýšený za hodin ti vezmou druhý odběr – pokud budou ok vezmou ti jen po 2 hodinách druhý . a pak jedeš domů – nejhorší na tom je že tam musíš být celou tu dobu cc 2 půl hodiny a vypít se musí ten lektvar celý
Mě po něm se dělalo zle – motala se mi hlava a lejhce mi bylo nevolno cc po 15 min co sem to vypila – po hodině už to bylo ok. ![]()
Jo, tak jsem to myslela, akorat se mi jinam zatoulala zavorka
Dikes ![]()
Ahoj Těhulky jak se máte - to je počasí dnes že takový dusák a já s tým big pupkem už sotva melu - ve středu mě čeká Velký Utzz ve 30tt . tak jsem zvědavá co mi řeknou
Ahojda, ja jsem trochu nachcipana, tak doufam, ze to prejde. Byla bych nerada, kdyby si prcek z bricha pamatoval jenom to, ze mama smrka a kasle jak blazen ![]()
Tak uz jsem snad zdrava, huraa ![]()
Za 2 dny mi konci prace v zahranici, pak uz budu dojizdet jenom do Prahy, tak to se da
Uz se moc tesim na svoji postel atd ![]()
@haifa1 - co velky ultrazvuk?
Moc Ti gratuluju
.Hlavně miminkum zdravičko.Já sice nejsem těhulka,ale s přítelem se snažíme 3.měsíc.Brala jsem 9let HA,tak nám to asi rychle nepujde.
Ahoj holky minulou středu jsem byla na velkém UTZ v nemocnici ve 30tt
miminka jsou ok viz podpis.
Jinak je to fakt krutý s tak velkým pupkem - a to ještě takový kus cesty ![]()
@krokodylka -
To je moc dobře že si zdravá - a jak si už daleko tt,?
@haifa1 - super, ze jsou prckove OK. Koukam, ze dohromady uz maji pres 3 kila, tak to uz mas asi poradny bricho ![]()
Pristi patek bych mela jit na polikliniku na testy na cukrovku, tak snad dopadnou dobre ![]()
Jinak presny tydny se mi sem psat nechce (nikdy nevim, kdy si to kdo precte), takze napisu rozmezi - jsem nekde mezi 24 - 27 tt ![]()
Teda holky, koukám, že vy to máte ještě daleko ![]()
@krokodylka
Držim palce, ať cukrovku nemáš, je to otrava ![]()