Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sylwikk
se ti nedivím - máme ted asi tak nastejno velký břicho - njen s rozdílem že nám to ještě 2× povyroste - už ted je to síla no co musíme vydržet pro miminka.
Hlavně se porodu neboj - nic to není - pokud nebudeš dýchat hluboko tolik tě to bolet při otvírání nebude - jo a klidně prosed celou dobu ve vaně či sprše mě to vždy pomáhalo - - já měla první porod nejlehčí a nejrychlejší -. Tak jsem zvědavá jak budu rodit ted a ještě k tomu dvojčátka - prý se přikláněj císaři u dvojčat - nevím jestli je to výhra ale ve 30tt mi řeknou - zda přirozeně či sekcí. Budeš rodit v Táboře?
@haifa1
No já se porodu bojim šíleně, hlavně toho, aby mě nenasřihli
Nene, já budu rodit v Pelhřimově ![]()
Ja uz se tesim do Tabora
Hrozil Motol nebo Krc, ale nastesti celkej ultrazvuk dopadl dobre, tak jsem moc rada, ze se Praze vyhnu ![]()
AnonymP
@sylwikk Mě nastříhhli pokaždé a ani jse si toho nevšimla - talik vzruchů a td a jak je kůže napjatá pak nastříhmou ani to neucítíš - já když si pamatuju můj první porod hrozně jsem se bála a když jsem byla v porodce tak jsem běhala z pokoje do sprchy sem a tam - a na sále jsem tlačila jak o život a už jsem si říkala kdy to bude a on už malej byl venku a brečel. to jsem čučela že jsem tomu nějak unikla - výhoda je ta že je to jen jeden den pár hodin a čím silnější budou kontrakce tím dříve uvidíš svou holčičku - miminko je za odměnu ani ta bolest ti pak tolik nevadí
To je moc dobře že to vše dopadlo dobře . než se naděješ druhá půlka uteče raz dva . a budeme vozit kočárky
@haifa1
No já ale stejně nechci, aby mě nastříhli
A taky se strašně bojim hemeroidů ![]()
@sylwikk nemusíš je mít já po třech porodech nevím co to je.
uvidíš strach je větší - i když zážitek budeš mít na celý život - nezapomen na teplou sprchu . v porodce můžeš tam být i 8 hodin jako já a uleví ti od bolesti a tak to vydržíš bez sprchy je to docela síla ale vše se dá vydržet
@sylwikk Nevím jak bude probíhat porod dvojčátek připanu si jako prvorodička ![]()
@haifa1
Já nevim vůbec do čeho jdu… Moje mamka rodila dvojčata, prej je to skoro stejný jako jedno dítě…
@sylwikk V to doufám . Viděla jsem před chvilkou maminku s dvojčátky a měla dvouměsiční holčičky - ty byli sladké - byla prvorodička a rodila v Táboře sekcí a říkala že to bylo dobré že to snášela dobře. Ty jo u nás na Sojčáku je tolik maminek s dvojčátky - není to třeba Táborskou vodou?
@haifa1
Tak to nevim, čim to je
Sekce je císařák? Jojo, oni jsou dvojčata sladký a roztomilý, ale taky 2× víc práce, tak jsem fakt ráda, že budu mít jedno ![]()
@Bubu25 píše:
tady to vše dělají a stačí jen žádanka od gyndaře tvýho, si tam zavoláš a sestřička Ti řekně jakej týden by jsi měla jít na jakej UTZ a krev
http://www.clg.cz/
@Bubu25 píše:aha no moje Mudra má cca 3 roky novej a moderní UTZ a dala mi na výber zda to chci od ní nebo od Čutky mno tak jsem si to nechala udelat u Čutků
Tak trebas je to nejaky zmeneny a po novu no
@Bubu25
Ahoj holky - kam vyrazíte v sobotu? má být až 28 stupnů - přemýšlím pojedeme asi na pískovnu na pláž se opalovat - sice mám vycházka 4 hodky odpoledne ale doufám že to bude stačit - jinak půjdeme asi k Jordámu se projít do zadu nebo na Knížečák - s velkou sváčou a těším se až se tam rozvalím s big pupkem a budu se opalovat - po zimě jsem jak bílek