Tekutá Beba

2730
12.4.15 09:55

Tekutá Beba

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s hotovou UM Beba ve skleničkách? Jakéhokoliv věku. V čem se to liší od klasické sušené Beby kterou si doma udělaté samy? Ptám se jen ze zvědavosti, páč ta cena mi přijde naprosto šílená. Tak by mě zajímalo jestli to je v něčem extra. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
12.4.15 10:35

Není, ale je dobrá asi na cestování a u nás ji dávali v porodnici. Jinak je naprosto stejná jako když si ji uděláš sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
12.4.15 11:32

@araw no u nás jí měli v porodnici taky, ale převážně dělali Bebu normálně. Ale tuhle měli taky. S tím cestováním mě to napadlo taky, ale pak mi to přišlo jako nesmysl, protože láhev musíš vzít stejně, tak to si můžu rovnou normální namíchat přímo do lahve. :think: A hlavně takhle tekutá je fakt snad jedině ta Beba nic jiného jsem nenašla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
12.4.15 12:19
@Medvídě30 píše:
@araw no u nás jí měli v porodnici taky, ale převážně dělali Bebu normálně. Ale tuhle měli taky. S tím cestováním mě to napadlo taky, ale pak mi to přišlo jako nesmysl, protože láhev musíš vzít stejně, tak to si můžu rovnou normální namíchat přímo do lahve. :think: A hlavně takhle tekutá je fakt snad jedině ta Beba nic jiného jsem nenašla. :nevim:

ne, i nutroš je má :-) http://kojenecka-mleka.heureka.cz/…n-1-24x90ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
12.4.15 13:43

@araw vidíš to jsem nenašla. Ale ten je má za celkem přijatelnou cenu. cca 18kč lahvička, Beba je má za asi 34kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová