Nutrilon 2 od čtvrtého měsíce - názor doktorky

Anonymní
8.4.15 20:51

Nutrilon 2-od čtvrtého měsíce..Názor doktorky

Ahoj holky. Přišla jsem se zeptat na váš názor. Viktorka bude mít 23.4 4měsíce. Dávám jí Nutrilo AR 1.Jenže je po něm hladová, Bebu AR zvrací. Dneska jsem říkala doktorce, že zda mužu dávat od 4 m už příkrm, že Viktorce to mléko už nestačí(800G NA 3dny)A ona na mě přibejvá krásně,, s příkrmama počkejte, pokud jí to opravdu nestačí dávejte Nutrilon AR 2,o těch necelejch 14 dní to nevadí. Více jí zasytí. Odcházela jsem od doktorky tak trošku zaražená. Holky co myslíte :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Nutrilon 1 Good Sleep?

Přidejte zkušenost s Nutrilon 1 Good S...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.4.15 20:53

Poku já vím, tak je přece až od 6 měsíce, tak nechápu, proř mi tohle řekla.

• Citovat
  • Upravit
17630
8.4.15 20:54

Já myslela, že dvojka je až od 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 20:54

Klidně mužeš dávat už dvojku. není v tom žádný problém já jsem taky dávala dřív ty pokračovací mlíka než jk byla malá věkově cca +- těch 14 to bylo. když jí to nestačilo a nebo jsem potom dávala ty kašičky ale ty jsou tuším až od 6m… možná některé budou už od 4m. zkus se podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
8.4.15 20:55

Ja myslim ze si to stejne udelas podle sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.4.15 20:55
@Anonymní píše:
Poku já vím, tak je přece až od 6 měsíce, tak nechápu, proř mi tohle řekla.

Jo tak, takže si to myslíš taky. Tak proč jsi jí to neřekla? Třeba se spletla. Mohly jste se poradit jak to teda jinak řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.4.15 20:56

Taky jsem si myslela, že 2 je až od 6 měsíce :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.4.15 20:57

No ale jestli přibírá dobře, tak jí to asi stačí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.4.15 21:00

Má to jiné dávkování než třeba klasický nutrilon? To ti vydrží 800g na 3 dny? To tak baští?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.15 21:00

No já jem se jí na to zeptala, že zda opravdu dvojku,,a ona říkala že jo. Její slova,,Ano myslím Nutrilon AR-2.Protože jsem zkoušela dávat ten nutrilon na to zasycení, ale malá má reflux tak bohužel jsem se vrátila právě ktomu AR..No po svém,, u první holky jsem to neřešila,,Ale Viktorka je narozená v 7 měsíci,, tak se raděj ptám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.15 21:06

Né tak vem si že 150ml vody a 5 odměrek–Já dávám 180ml-6 odměrek tak jak je na krabici,, ano baští, jsem stoho fakt hotová,, zkoušela jsem ruzná mléka..Například, Babylove.. zvracela, Babydream,, nekakala, Beba zvracela.Hipp po tom se mi málem udusila,,Jinak jednu dávka pro ní je těch 220ml a za dvě hodinky křičí a křičí. Doktorka si taky myslela, ze začátku že to není hladem.Tak jsem tam ráno s malou naklusala,, pěkně jí nakrmila a čekala jsem a přesně za dvě hodiny řev,, doktorka jí dala převařenou vodu,, nepomohlo, dala jí čaj, nepomohlo, houpala v kočáru řev, promačkala břicho, řev, dudlíka nestihla ani dát do pusi, řev, strčila flašku dostala 220ml a usla.Tak proto ten nutrilon na 3 dny :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.15 21:09

Doporucuji trochu zahustit nemlecnou rzovou kasi :) stacilo nam ve 4 mesicich do jejich 100ml -120 ml co mi mala ve 4 mesicich slupla pridat cca 2 kavove lzicky :) bez toho mi jedla co 1.5- co 2 hodiny i 150 ml mlika. :) jakmile sem zahustovala stacilo ji tech cca 120 ml co 2.5 az 3 hodinky :)

• Citovat
  • Upravit
6740
8.4.15 21:14

Nemléčná Rýžová kaše od Hipp je od 4 měsíce, přidávala jsem do mléka, při refluxu ale nevím. To chce vyzkoušet. my měli opačný problém, malý mi dvojkové mléko nezvládal, měl po něm šílené bolení břich a nejedl, takže jsme byli na 1 až do roku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.15 21:16

Super, děkuji za vaše rady,, zítra letím do lékárny a koupím tu nemléčnou kaši,, no za zkoušku nic nedám,,Každopádně,, raděj tu kaši, než ten nutrilon 2-)

• Citovat
  • Upravit
1127
8.4.15 21:21

Aha..Já jsem jí dávala nutrilon po třech hodinách..Mám dítě, které nebrečí hlady ani teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová