Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
zuzka.mamka píše:ssisley píše:a předpokládáš tedy že bude pršet rovne? nebo tě nenapadlo že na to dítě stejně bude pršet?zuzka.mamka píše:Název je sice „tekuté sklo místo pláštěnky“ ale měla jsem na mysli na kočárek, ne na dítě.
sis a až začne pršet tak nastříkáš i dítě?
Tak jasně že neprší rovně když člověk jde, ale nevím jestli jsi o tom nědy slyšela existuje mini pláštěnka (tu mám), která je pouze na otvor v boudičce a když se poskládá tak se vloží do kapsy, takže tu můžu mít pořád u sebe a nemusím tahat poměrně velkou pláštěnku, kterou mám na sporťák. Pokud budu mít pak naimpregnovaný nánožník, (případně fusak) a boudičku tak mě déšť nemůže překvapit.
Na tašku na kočárek se to určitě vyplatí i když si člověk tu pláštěnku na kočárek veme, protože také ji pod ní nedám a posledně mi zmokla ![]()
Ale také by měla pak být odolnější vůči zašpinění, případně pak lehce nečistotu očistit hadříkem, což já bych ocenila jelikož mám světlou limetkovou barvu na které jde hned všechno vidět. ![]()
Taky si myslím, že to museli v tom celý namočit. Obávám se, že pokud bude hodně savý materiál, tak lahvičku budu mít jen jednu věc. ![]()
Teda to je super vynález. Určitě koupím na madlo u kočáru. Nemám ho potažený igelitem a ještě je světle limetkový, takže by to byl brzo mazec. Určitě není špatný postříkat i čepice - kšiltovky, plátěný klobouky a našlo by se víc věcí. Díky za tip.
tak az to nekdo vyskousite dejte vedet jak to funguje, bzlo bz to super
Měl jsem možnost vyzkoušet tento přípravek http://www.nano-concept.cz/textil-2/ Lahvička 250 ml za 350 Kč. Nastříkal jsem si s tím aji plavky
Když jsem vylezl z vody, byly suché
Je to super věc. Funguje to jak na tom videu. Přítelkyně to má na kožených botech a zkoušela chodit v řece. A zase byly suché. Za ty prachy to stojí a je s tím legrace ![]()
archee píše:
Měl jsem možnost vyzkoušet tento přípravek http://www.nano-concept.cz/textil-2/ Lahvička 250 ml za 350 Kč. Nastříkal jsem si s tím aji plavkyKdyž jsem vylezl z vody, byly suché
Je to super věc. Funguje to jak na tom videu. Přítelkyně to má na kožených botech a zkoušela chodit v řece. A zase byly suché. Za ty prachy to stojí a je s tím legrace
a co to udela kdyz se to vypere?? jinak to vypada luxusne, presne co bych potrebovala na prechodnou bundicku ![]()
musí se to prát bez aviváže. Píšou, že je to až na 10 vyprání. Pral jsem to zatím jednou a v pohodě. Zkoušel jsem před tím spoustu impregnaci, ale většinou to vydrželo týden, čtrnáct dní. Teď mi to vydrželo na botách celou zimu
archee píše:
musí se to prát bez aviváže. Píšou, že je to až na 10 vyprání. Pral jsem to zatím jednou a v pohodě. Zkoušel jsem před tím spoustu impregnaci, ale většinou to vydrželo týden, čtrnáct dní. Teď mi to vydrželo na botách celou zimu
dik jestli je to tak tak to do toho pujdu ![]()
jasterica píše:archee píše:dik jestli je to tak tak to do toho pujdu
Popisuju vlastní zkušenosti, nemám důvod kecat ![]()
archee píše:jasterica píše:Popisuju vlastní zkušenosti, nemám důvod kecatarchee píše:dik jestli je to tak tak to do toho pujdu
to jsem nerekla, ale ze teda to stoji za to ![]()
jasterica píše:archee píše:to jsem nerekla, ale ze teda to stoji za tojasterica píše:Popisuju vlastní zkušenosti, nemám důvod kecatarchee píše:dik jestli je to tak tak to do toho pujdu
Co budete všechno stříkat ?
jj to je paradni vec..asi si to taky poridim..jen me tak ze srandy napadlo..jak se to obleceni vypere kdyz se k nemu nedostane voda??
![]()