Tekuté sklo místo pláštěnky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
13.4.11 12:06
zuzka.mamka píše:
ssisley píše:
zuzka.mamka píše:
sis a až začne pršet tak nastříkáš i dítě?
Název je sice „tekuté sklo místo pláštěnky“ ale měla jsem na mysli na kočárek, ne na dítě.
a předpokládáš tedy že bude pršet rovne? nebo tě nenapadlo že na to dítě stejně bude pršet?

Tak jasně že neprší rovně když člověk jde, ale nevím jestli jsi o tom nědy slyšela existuje mini pláštěnka (tu mám), která je pouze na otvor v boudičce a když se poskládá tak se vloží do kapsy, takže tu můžu mít pořád u sebe a nemusím tahat poměrně velkou pláštěnku, kterou mám na sporťák. Pokud budu mít pak naimpregnovaný nánožník, (případně fusak) a boudičku tak mě déšť nemůže překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
13.4.11 12:22

Na tašku na kočárek se to určitě vyplatí i když si člověk tu pláštěnku na kočárek veme, protože také ji pod ní nedám a posledně mi zmokla :-(
Ale také by měla pak být odolnější vůči zašpinění, případně pak lehce nečistotu očistit hadříkem, což já bych ocenila jelikož mám světlou limetkovou barvu na které jde hned všechno vidět. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
13.4.11 12:26

Taky si myslím, že to museli v tom celý namočit. Obávám se, že pokud bude hodně savý materiál, tak lahvičku budu mít jen jednu věc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
13.4.11 12:36

Teda to je super vynález. Určitě koupím na madlo u kočáru. Nemám ho potažený igelitem a ještě je světle limetkový, takže by to byl brzo mazec. Určitě není špatný postříkat i čepice - kšiltovky, plátěný klobouky a našlo by se víc věcí. Díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
13.4.11 19:52

tak az to nekdo vyskousite dejte vedet jak to funguje, bzlo bz to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
archee
7.6.11 14:27

Měl jsem možnost vyzkoušet tento přípravek http://www.nano-concept.cz/textil-2/ Lahvička 250 ml za 350 Kč. Nastříkal jsem si s tím aji plavky :-D Když jsem vylezl z vody, byly suché 8-) Je to super věc. Funguje to jak na tom videu. Přítelkyně to má na kožených botech a zkoušela chodit v řece. A zase byly suché. Za ty prachy to stojí a je s tím legrace :palec:

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
7.6.11 14:32

super, že ti to funguje, taky to chci koupit (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
7.6.11 14:42
archee píše:
Měl jsem možnost vyzkoušet tento přípravek http://www.nano-concept.cz/textil-2/ Lahvička 250 ml za 350 Kč. Nastříkal jsem si s tím aji plavky :-D Když jsem vylezl z vody, byly suché 8-) Je to super věc. Funguje to jak na tom videu. Přítelkyně to má na kožených botech a zkoušela chodit v řece. A zase byly suché. Za ty prachy to stojí a je s tím legrace :palec:

a co to udela kdyz se to vypere?? jinak to vypada luxusne, presne co bych potrebovala na prechodnou bundicku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
archee
7.6.11 15:34

musí se to prát bez aviváže. Píšou, že je to až na 10 vyprání. Pral jsem to zatím jednou a v pohodě. Zkoušel jsem před tím spoustu impregnaci, ale většinou to vydrželo týden, čtrnáct dní. Teď mi to vydrželo na botách celou zimu

• Citovat
  • Upravit
506
7.6.11 15:51
archee píše:
musí se to prát bez aviváže. Píšou, že je to až na 10 vyprání. Pral jsem to zatím jednou a v pohodě. Zkoušel jsem před tím spoustu impregnaci, ale většinou to vydrželo týden, čtrnáct dní. Teď mi to vydrželo na botách celou zimu

dik jestli je to tak tak to do toho pujdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
archee
7.6.11 17:17
jasterica píše:
archee píše:
musí se to prát bez aviváže. Píšou, že je to až na 10 vyprání. Pral jsem to zatím jednou a v pohodě. Zkoušel jsem před tím spoustu impregnaci, ale většinou to vydrželo týden, čtrnáct dní. Teď mi to vydrželo na botách celou zimu

Popisuju vlastní zkušenosti, nemám důvod kecat :-)

• Citovat
  • Upravit
506
7.6.11 18:41
archee píše:
jasterica píše:
archee píše:

to jsem nerekla, ale ze teda to stoji za to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
archee
7.6.11 20:51
jasterica píše:
archee píše:
jasterica píše:
archee píše:
to jsem nerekla, ale ze teda to stoji za to ;-)

Co budete všechno stříkat ?

• Citovat
  • Upravit
506
7.6.11 21:05

urcite skusim bundu prechodni co mam a boty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
7.6.11 23:23

jj to je paradni vec..asi si to taky poridim..jen me tak ze srandy napadlo..jak se to obleceni vypere kdyz se k nemu nedostane voda?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí