Tekutiny k příkrmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja davala dost tekutiny do toho prikrmu. Pit vodu zacali, az kdyz to nebyly kasicky, ale normalne zelenina/maso/ovoce. Dokud meli mliko + prikrmy, dalsi vylozene na piti jsem nedavala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaS píše:
Ja davala dost tekutiny do toho prikrmu. Pit vodu zacali, az kdyz to nebyly kasicky, ale normalne zelenina/maso/ovoce. Dokud meli mliko + prikrmy, dalsi vylozene na piti jsem nedavala.
No jo…To mi malá odmítá řidší příkrmy, prská mi to a moc toho do ní takto nedostanu…Takže když ovoce, tak jen čisté ovoce, když masozeleninu, tak jen rozmixované maso se zeleninou a nějakou tu přílohu (rýže, rýž. těstoviny, kuskus, brambory, jáhly aj) bez „vývaru“…A pití k tomu vyloženě vyžaduje…Ale prý je těch cca 200ml pro takové mrně v pořádku, tak už to neřeším a dám ji, kolik chce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vladr píše:
Ahoj, chci se zeptat jak jste zacinali s prikrmama? 2 dny jest na obed to same to vim, ale pouzivali jste treba i cajik k tomu…krmim 4. den, maly sni tak 3-4 lzicky…necekam samozrejme ze sni toho moc, ale pak se zacne nadrapovat, tak jestli mate vy nejaky figl na to
Tak já třeba začínala, na doporučení švagrové a paní, která pracovala v kojeňáku, tak, že jsem jí to dávala řidší (naředěné mlíkem) do flašky a část nenaředěného jsem jí dávala lžičkou…Při tom jsem zvyšovala množství lžičkou a snižovala naředěné flaškou…Poměrně brzy (cca za týden) pochopila, co se lžičkou a jedla tak 120-180g porce…Bohužel se jí příkrmy tak zalíbily, že mi začala odmítat kojení a mléko do ní dostanu max. ráno a večer a i to poměrně málo
Ale jak jsem zjistila v mateřském centru, není jediná, tak jsem v klidu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vladr píše:
Ahoj, chci se zeptat jak jste zacinali s prikrmama? 2 dny jest na obed to same to vim, ale pouzivali jste treba i cajik k tomu…krmim 4. den, maly sni tak 3-4 lzicky…necekam samozrejme ze sni toho moc, ale pak se zacne nadrapovat, tak jestli mate vy nejaky figl na to
A čaj nebo vodu (někdy s kápnutou ovocnou šťávou) jsem dávala od začátku…Malá bude asi po mě a chce jídlo zapíjet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vladr já po každém jídle dokojila, vodu jsem začala podávat u první dcery až někdy v 8.měsíci, když začalo jaro a teplo a u druhé dřív, ta to pití viděla u segry a chtěla taky.
Ale u nekojených dětí se asi běžně dává pití dřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše:
@vladr já po každém jídle dokojila, vodu jsem začala podávat u první dcery až někdy v 8.měsíci, když začalo jaro a teplo a u druhé dřív, ta to pití viděla u segry a chtěla taky.
Ale u nekojených dětí se asi běžně dává pití dřív
Některé děti se zavedením příkrmů začnou kojení nebo i celkově mléko odmítat…Příklad mé dcerky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit