Tekutiny k příkrmu

120
15.3.19 23:31

pokud má zdravé ledviny, tak není problém ani když vypije litr za den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
456
15.3.19 23:40

@eM91 Děkuji za info…Spousta lidí mi právě říkali, že bych to s pitím neměla přehánět, abych jí ty ledviny neodrovnala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
16.3.19 06:49

Tak to je fajn ze ti tolik pije,me malej nechce za boha nic.ale taky od ty doby co ma prikrm moc mleko nechce coz je na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
16.3.19 12:13

@Kaci89 No právě…Příkrmy jí chutnají, jsou zajímavější než mlíčko :) Prso začala odmítat úplně, ale chci, aby alespoň do roku dostávala mlíčko ode mě, tak laktaci udržuji pomocí odsávačky…Je to sice hooodně náročné, ale těch pár měsíců to musím zvládnout…Právě přemýšlím, že jí koupím takový ten hrníček pro mrňata, aby se mohla napít, kdykoliv bude mít potřebu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
16.3.19 12:30

@Thaliakenn jo ten jsem taky objednala tak jsem zvedava az prijde.on by nejradsi mliko jen rano a vecer ale prikrm to zboucha raz dva ale zapiz nicim ani trochu.no zkousim porad,snad se to jednou zlomi,musi :D tak to jsi dobra,ze vydrzis odsavat,muj malej je na um tak to tak tezke nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
16.3.19 12:39

@Kaci89 Tak já začala odsávat už v porodnici…Laktaci jsem udržovala především pomocí odsávačky, s kojením jsme měli od začátku problém…V mrazáku mám díky tomu už 20l, alespoň mám na kašičky, pudinky a podobně…To mi malá zase vyžaduje zapíjení třeba co 5lžiček…U porce kolem 120-150g mi vypije klidně i 50-80ml…Takže na to si stěžovat nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
16.3.19 12:58

@Thaliakenn tak to klobouk dolu.ja odsavani vzdala po 6ti nedeli (syn narozeny 34tt) tak se mu moc nechtelo.ale to piti to vam zavidim ;) ja at mu dam cokoli tak si lokne a tvari se jak kdybych mu v tom dala kyselinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
16.3.19 16:43

@Kaci89 Tak to neznám…Malé se také do kojení nechtělo…Narozena 36tt…Ale rozhodla jsem se, že to nevzdám…První asi měsíc jsem nedělala nic jiného…Ale zatla jsem zuby a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vladr
30.4.19 12:48

prikrmy

Ahoj, chci se zeptat jak jste zacinali s prikrmama? 2 dny jest na obed to same to vim, ale pouzivali jste treba i cajik k tomu…krmim 4. den, maly sni tak 3-4 lzicky…necekam samozrejme ze sni toho moc, ale pak se zacne nadrapovat, tak jestli mate vy nejaky figl na to ;)

• Citovat
  • Upravit
21311
30.4.19 12:54

@vladr ne, jen prikrm po lzickach a pak dokojit. Čaj jsem nedavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
30.4.19 13:04

A já jsem třeba dávala, napřed na lzicce a pak flašku, aby si zvykali, že se po jídle pije. Oba krásně pijí doteď (3,5 a 1,5). A ano, kojila jsem, ale zase nejsem úplná fanaticka, takže já jsem byla za jiné tekutiny ráda a moje děti naštěstí nebyly zavislaci :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
30.4.19 13:38

Nedávala sem čaj, sned pár lžiček příkrmu a pak se dokojil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
30.4.19 17:22
@Kriss Tina píše:
Nedávala sem čaj, sned pár lžiček příkrmu a pak se dokojil.

Mi dcera začala mléko „odmítat“, jakmile jí příkrmy opravdu zachutnaly…Dostanu do mí mléko jen ráno a večer (a i ráno jí to musím dávat lžičkou s rozmočeným rohlíkem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
30.4.19 17:24
@marketak5 píše:
A já jsem třeba dávala, napřed na lzicce a pak flašku, aby si zvykali, že se po jídle pije. Oba krásně pijí doteď (3,5 a 1,5). A ano, kojila jsem, ale zase nejsem úplná fanaticka, takže já jsem byla za jiné tekutiny ráda a moje děti naštěstí nebyly zavislaci :P.

Tak mi malá vypije tak 200-250ml/den, většinou během a po krmení + po probuzení…Je jí téměř 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
2.5.19 16:11

Ja davala dost tekutiny do toho prikrmu. Pit vodu zacali, az kdyz to nebyly kasicky, ale normalne zelenina/maso/ovoce. Dokud meli mliko + prikrmy, dalsi vylozene na piti jsem nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí