Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem, maminky prosím napište mi, jaký třeba momentálně máte telefon a jak jste spokojeni.
Vůbec nevím, jaký vybrat. Jde mi o dobrý foťák a LTE.. jinak jsem uživatel asi nenáročný.
Hlevně ne, prosím Samsung, ten už nechci. Mám druhý, docela drahý a oba dva stály za prd. Momentálně řeším druhou reklamaci…děkuji za odpověď.
Líbí se mi růžový Sony, ale prý taky není nic moc. Poradíte? Předem děkuji za odpovědi.
@bessy mám Lenovo S850 sice nespadá do tvé kategorie LTE ale myslím, že další Lenova už to mají a znám z okolí spoustu lidí co jsou s touto značkou spokojení a cenová kategorie je myslím přijatelná ![]()
@bessy Záleží, kolik za něj chceš dát, s iPhonem chybu neuděláš, já mám 6s a jsem spokojená.
I phone má chlap a je hotovej ovládání složitý a prý ty funkce co má lenovo nemá a nebo nejsou tak vymakaný
@Lamátko píše:
I phone má chlap a je hotovej ovládání složitý a prý ty funkce co má lenovo nemá a nebo nejsou tak vymakaný
Málem jsem se teď udusila polívkou ![]()
Měl oba jak lenovo tak teď i phone a fakt je z něho nešťastný
Např mi ukazoval, když chce volat tal na lenovu to je jednoduchý a na i phonu se musí nějak překlikávat a dostal ho v práci jako služební a říkal že by ho nechtě
@Tichošlápek píše:
@Lamátko tak to je asi pěkná lamapromiň to se nabízelo
no taky mi to bylo divní když to říkal, ale je fakt že s tím má problémy zbytečně složitý prý