Telefon - Samsung Galaxy young

2674
27.10.13 18:24

Telefon - Samsung Galaxy young

Vybírám telefon, starý mi bohužel odešel a děti mě tu přemlouvají ať si koupím nějaký lepší. Protože mobil potřebuji kupodivu opravdu jen na to, abych si někam zavolala, někdo zavolal mně, poslala a přijala sms, nechci do něj investovat příliš a stačil by mi nějaký obyčejnější. Možná bych s ním udělala sem tam pár fotek, které když už budu fotit, tak chci aby nějak vypadaly. Sem tam třeba využiji připojení k internetu přes wifi. Občas využiji navigaci (i když moje telefony doteď žádnou z těchto funkcí neměly, nosila jsem při práci klasickou navigaci u sebe, teď bych asi nemusela a mobil by to zastal také). Zaujal mě tento mobil, cenově mi přijde přijatelný - 2500 Kč. Není tu někdo kdo by s ním měl zkušenosti? Nebo někdo kdo se v mobilech trochu vyzná? Já sice koukala na jeho parametry, ale 90% z toho nerozumím :oops:.Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7512
27.10.13 19:04

Podle mě je v pohodě. Kamarádka ho má už asi rok a nestěžuje si. Přecházela na smartphone z obyčejný Nokie a zvládá to dobře. :) Já mám už druhý dotykáč od Samsungu a jsem moc spokojená. Prvně jsem měla Samsung Genoa (ten funguje stále bez potíží už 3 roky) a teď mám Galaxy Chat, protože jsem chtěla qwerty klávesnici. Ale parametry má skoro stejný jako ten Young, ten má navíc trošku lepší foťák, což máš jako jeden z požadavků, takže dle mého dobrá volba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
27.10.13 19:26

@MuffinkaM Jé a já myslela, že to je novinka :mrgreen:.
@náhradní maminka Já vybírám telefon pro dceru a tento mi byl doporučen.

• Citovat
  • Upravit
11370
27.10.13 19:48

Mam a jsem spokojena. Nejsem narocna na telefony. Jen je horsi fotak. Ten trosiu zanedbali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
27.10.13 20:14

Děkuji za reakce - @mejdylko horší myslíš jak? Koukala jsem že píšou že nemá blesk, zkoušela jsi fotky z toho vyvolávat? Doma mám taky foťák úplně obyčejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
27.10.13 20:39

@Hanullka Tak teď jsi mě teda překvapila. :) Já se jí na typ neptala a podle oka poznám jen pár konkrétních. Ale ten její vypadá stejně. :nevim: Tak že by to byl nějaký starší a selhala mi paměť. :think: Tak abych nekecala. :oops:

Ono to ale obecně téměř stejné je. Sestra má Ace a technicky a na ovládání jako ten můj, je to jen o variantě androidu, počtu tlačítek, evet. ta kvalita foťáku. Velký rozdíl bych viděla až třeba u Note, S3.., to je jiná liga. Na běžné užívání stačí ty levnější varianty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
27.10.13 20:41

Je naprosto super, ale má fakt jednu vadu a to je foťák jelikož nemá blesk tak kvalita fotek není nic moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
27.10.13 20:45

@MuffinkaM Já taky nevím, starší dcera má Samsung galaxy pocket, mladší chtěla ten samý. Tak jsem se šla zeptat a on mi řekl, že ten už se nevyrábí a místo něj mi právě nabízel tento, tak jsem právě myslela, že to je novinka :mrgreen:. Ale oni ty Samsungy vypadají všechny stejně :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
354
27.10.13 21:08

Galaxy young jsem měla, ale nic moc, dost se sekal, jako skoro každý levnější mobil s Androidem. Občas se zničeho nic restartoval :-( a je u nich problém s modulem na bezdrátová připojení (najednou mi nešel internet, wifi, ani jsem nemohla volat) takže za mě nemohu doporučit. Teď mám Sony xperia U a jsem spokojená :-) Pokud máte možnost využít dotovaný telefon, tak do toho:-) Mě vyšel na 2.600Kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
27.10.13 21:35

@náhradní maminka nema blesk. Ma to jen 3 megapixly, strasne to rozmazava. Doma to musim upravit v programu aby to bylo pouzitelny. Fotky nevyvolavam uz asi 10 let tak nevim jak to vypada :nevim: ale jinak spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
28.10.13 14:26

Samsung Galaxy Trend

Mám změněné jméno, tak jen abych někoho tím nezmátla :-). Dnes jsem byla v obchodě a docela mi tam ten Galaxy Young prodejce rozmlouval a nabízel mi Samsung Galasy Trend, jako dostupnou variantu (i když o dost dražší). Tak zase jdu na rady - znáte? Máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.10.13 14:31

Já mám Young od července, jsem maximálně spokojená. Foťák neřeším u žádného mobilu, na focení mám normální foťák. Nerestartovala jsem ani jednou, využívám stoprocentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
19.8.14 08:59

Holky, měla bych dotaz k tomu telefonu samsung. Dcera ho má, pořídila jsem jí do něj paměťovou kartu a teď nevíme, jakým způsobem nahrávat aplikace a hry na kartu. Neví někdo? Vždycky to napíše něco ve smyslu, ze je nedostatek místa v telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák