Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte někdo tento telefon, jak jste s ním spokojení? Díky za recenze
Měl jsem Aligator S5500, což je kvalitativně horší než Xiomi a byl jsem s ním spokojený. Předním jsem měl Acer (možná to byl Asus) a ten byl tak pomalý, že jsem ho rozbil údery o volant, když jsem chtěl, ať mi konečně ukáže kam mám jet. Teď mám Hyundai (hnůjdaj) a ten je taky děsný. Takže nebál bych se jít do Xiomiho, záleží co od mobilu chceš.
Ja mam od poloviny cervna redmi note 3 32GB, coz by mel byt hodne podobny mobil a jsem naprosto spokojena, ani jednou jsem zatim nelitovala koupe. A to se radim k velmi narocnym uzivatelum, kteri telefon opravdu vyuzivaji na vetsinu funkci, ktere nabizi.
Mám asi dva měsíce a nelituji. Dělá nádherné fotky a výdrž baterie luxus.
Mám starší model (Xiaomi redmi note) a naprostá spokojenost i po roce a půl. ![]()
Mám ho a jsem spokojená. Vypadá hezky, už mi párkrát spadl a nic se mu nestalo. Další plus je dobrá baterka, takže narozdíl od předchozího telefonu nemusím nabíjet každý den. Foťák není špatný, ale ten nijak odborně posoudit nedokážu. Za tu cenu určitě dopuručuju ![]()
Tak jsem telefon dostala pod stromek, udělala pár fotek, ale nejde mi fotka dát jako tapeta na telefon. Píše mi to, že obrázek nelze načíst. Nevíte čím to je a jak to nastavit? Díky
@lucik2011 jdi do souboru, tam bys měla mít fotky, klikni na určenou fotku, pak dole na „více“a rozklikneš tam nabídku, snad ti to půjde
Dá se na tomto telefonu nastavit jiné vyzvánění u různých osob? Nebo třeba u každého jiná písnička? U starého telefonu jsem to tak měla. Díky
@ježibaba123 můžu poprosit o nějaký stručný návod? zatím jsem na to nepřišla, díky
@lucik2011 klikneš na kontakt, ke kterému chceš přiřadit melodii, je tam kolonka výchozí vyzvánění, to rozklikneš, objeví se ti nabídka vyzvánění co je v mobilu, dole v pravo je zelené kolečko se znaminkem +,na to ťukneš a rozbalí se ti nabídka z paměťového karty, pokud ji tam máš a pak už jen vybereš a dáš OK.Snad to pochopíš, když tak napiš. ![]()