Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj !
Máte někdo zkušenost s telefonováním přes Skype mimo „síť“ Skype, tedy na pevnou linku, mobil atd. Funguje to v pohodě ? Jak probíhá platba, taky bez problémů ?
Předem díky za sdělení zkušeností !
Camilla
ahoj, my tak voláme do zahraničí.. složila jsem platbu na moneybookers a teď ten kredit čerpám.. myslím, že minimum je EUR 10 a musíš uskutečnit aspoň jeden hovor ročně, aby ti to nepropadlo..
na skype.com najdeš sazebník, některé destinace jsou tak fakt výhodné
Ahojky, my máme i Skype a pořídili sme telefonování přes Fayn… je to něco jako pevná linky, můžeš volat kamkoliv… stačí to dobýt přes účet kreditem. My dobíjeli naposled loni v říjnu 200,– a pořád ještě voláme. Je to hrozně levné telefonování
presne tak jak pise emitom. Mame skype a volame tak na pevnou i na mobily, fakt se to vyplati, hlavne ve spicce. Nemam totiz pevnou a volani z mobilu na pevnou je desna palka. Skype je na to idealni. Taky jsme si si nabyli kredit na 10euro a ted volame. Je to super, najdi cenik na skype.com a uvidis sama.
Holky, jak se dá zaplatit na Skype ten kredit? Snažila jsem se přes kartu, ale chce to po mně nějaké čtyřčíslí, které na kartě nemám. Není to embosovaná karta, ale klasický „Electron“.
Díky,
Bebet
Mám taky „Electron“ Visa u KB a požádala jsem k ní o e-card. Je to papír a na něm napsané 16-ti místné číslo (4×4čísla). To číslo se pak napíše do té kolonky, když se platí kartou přes internet. E-karta stojí u KB 60 Kč ročně. Jestli něco podobného mají i ostatní banky, to nevím. Zeptej se. Touhle kartou se nedají platit letenky a nějaké další speciality.
AHoj - přes skype volám jen na skype ale stáhni si z netu zdarma program FreeCall a volej na pevnou zadara ![]()
Fakt to funguje ..sice je napsáno že se dá volat i do zahraničí - my to zkoušeli známému do Španělska a vždy to jednou zazvonilo a nic ..takže se zahraničím nevím - ale mamči volám běžně a fakt to funguje.
Je tam 300 volných minut týdně -je napsáno že je to omezeno na minutový hovor. Což je pode mě blbost - poprvé mě to přerušilo po 3 minutách ale číslo jsem vytočila znova a volala dalších asi 7 minut a pak to sama položila. Druhý hovor jiný den mě přerušil po 10 minutách ale zase šlo znova vytočit a volat a třetí den jsem pak už volala skoro hodinu a bez přerušení. Tak to zkus ![]()
My Skype využíváme docela často… Do zahraničí na pevnou linku se to opravdu vyplatí… do španělska za 0.017eur, do argentiny za 0.022eur. na mobily už to letí rychleji.
dobíjíme kredit většinou přes kreditku - půjčuju si ségry - ta má embosovanou, přes electron nám to nešlo - ani mamky embosovaná nešla (asi nemá nějaké povolení v bance). ten 3místný kód je ze zadní strany poslední 3číslí nad podpisem.
Také se ale dá koupit kredit v Reiffeisen bank, stojí těch 11,5eur (včetně DPH).
Díky za Tip na FreeCall, na to se jdu teď kouknout - volat ZDARMA mě zajímá ![]()
Ahoj holky,
asi jsem fakt blboun, ale stáhla jsem si skype a teď mě zajímá, jestli musím mít k notebooku sluchátka s mikrofonem nebo to nepotřebuju?
Děkuji moc ![]()
@soleile píše:
Ahoj holky,
asi jsem fakt blboun, ale stáhla jsem si skype a teď mě zajímá, jestli musím mít k notebooku sluchátka s mikrofonem nebo to nepotřebuju?
Děkuji moc
nemám ani jedno a funguje mi to
Podle toho, zda uz to v notebooku mas nebo ne. Vetsinou to tam.je, to zkus na testovacim hovoru.
Nepotřebuješ sluchátka ani mikrofon, páč je to zabudované v ntb..:-) Moje matka sluchátka občas používá…:-)
Jé tak to kdybych věděla že to tam někde je tak vás neotravuju ![]()
Zavolej na ten kontakt co se jmenuje echo-test sound service a uvidis.