Televize do pokojíčku pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
24.11.19 14:39

Ne, televizi bych nedala do pokojicku za zadnych okolnosti.. Takhke to maji deti u pribuznych, každý si cumi na telku ve svem pokoji a spolu se ani nebavi :roll: Taky bych neustupovala ze sveho soukromí pro soukromí deti.. Ty muzou byt v pokojicku co nejvic pospolu…
Resenim by pro vas byl treba nejaky notebook, ne? Večer, kdyz jde manzel spat, zalezt si s nim nekam do pokojicku, kde muzete porad dokoukat online a pak to vypnout a sebrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61018
24.11.19 14:43
@Leenvecka píše:
tak imho za tri ctyri roky uz bude nejstarsi davno z domu…

No za tri roky mu bude 19, tak bych úplně nerikala, ze bude davno z domu.. To bude treba teprve maturovat tak si myslim, ze tam ještě nakej rok bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
24.11.19 14:47
@Leenvecka píše:
tak imho za tri ctyri roky uz bude nejstarsi davno z domu…

No nejdříve v 19, skoro ve 20. Je žáriový takže odmaturuje v květnu a v září mu bude 20. Teda doufám, taky se může stát, že si druhý pokus nedělí k dvacetinám :lol:. No budeme doufat, že ne. Pokud půjde na vejšku, což má zatím v plánu a my budeme jen rádi, tak se snad zdrží alespoň na víkendy déle. Teda doufám, jak to bude je na něm, my budeme rádi, když zůstane co nejdéle. Snad neskončíme s taťkou na chodbě ve spacáku :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
32079
24.11.19 15:01

@_.Emilyyy Našemu poslednímu jsme udělali pokoj samostatný, bráchové měli společný. V životě si v tom svém nehrál, vůbec tam nebyl, pořád byl u bráchů, nechtěl být sám :mrgreen: Takže když jeden odešel z domu, nastěhoval se do pokoje k bráchovi a my jsme si zpátky udělali ložnici :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
24.11.19 15:05

@Katchulina Já bych jim do pokojíčku televizi klidně dala, moje děti jí měly taky. Mohly se tak dívat na pohádky, když chtěly, jako starší hrály na playstationu a s tím by mi do obýváku fakt nesměly :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13997
24.11.19 15:39
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy Našemu poslednímu jsme udělali pokoj samostatný, bráchové měli společný. V životě si v tom svém nehrál, vůbec tam nebyl, pořád byl u bráchů, nechtěl být sám :mrgreen: Takže když jeden odešel z domu, nastěhoval se do pokoje k bráchovi a my jsme si zpátky udělali ložnici :mrgreen:.

Tak to je hezky, jak se maji radi :) :kytka:.
Kluci si nikdy domu nevzali nejakou pěknou slečnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13997
24.11.19 15:45
@Monchichik píše:
@Katchulina Já bych jim do pokojíčku televizi klidně dala, moje děti jí měly taky. Mohly se tak dívat na pohádky, když chtěly, jako starší hrály na playstationu a s tím by mi do obýváku fakt nesměly :mrgreen:.

Ja si zase myslim, ze notebook atp. muze dokonale nahradit televizi v pojicku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
24.11.19 15:48

@_.Emilyyy no měli smůlu, měli pokoj dohromady, takže se žádné slečny nekonaly :mrgreen: notebook dostal syn až když šel na vejšku, máme normální stolní počítač a na televizi kouká v pokojíku tatínek na fotbal :mrgreen: a synkové se až tak rádi neměli, ale nic jiného jim nezbylo než být spolu a ten nejmladší se prostě z pokojíčku odehnat nedal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
24.11.19 15:48

Já bych radši měla ložnici a v ní dvojčata. Aby si prostě mohl jít manžel zalézt.

Jinak děti tv v pokojíčku mají. Nijak jim ji nekontrolujeme, přesto ji zapíná jen nejstarší (13),když si jde pustit playstation.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
24.11.19 15:54
@Katchulina píše:
Holky co si myslíte o pořízení televize dětem do pokojíčku. Zatím jsme odolávali, nejstarší jí dostal asi až v osmé třídě, ale jelikož jsme se rozrostli, máme tři dětské pokoje a nemáme ložnici. S manželem spíme v obýváku, já tedy většinou u nejmenších dětí, protože jsou každou chvíli vzhůru. Na chlapa je toho poslední dobou hodně a v devět už je v říši snů. Budíček do práce má ve 3.30, tak se potřebuje vyspat a zaplá televize mu vadí. Děti i já chodíme spát později a většinou se všichni namačkáme k nejstaršímu. Nevadí mu to, jsme zvyklí spolu trávit večery a povídat si, ale přeci jen má už nárok na soukromí. Když u nás o víkendu spí jeho slečna, je logické, že tam nejdeme, pokud tedy nejsou pryč. Když manžel usne brzy i o víkendu, což se většinou nestává, ale třeba včera ano, máme po telce a hrajeme hry, což je fajn, ale Stardance nás baví. Dříve jsem byla dost proti, ale teď o tom vážně uvažuji. Děti večerku nemají, chodí spát, kdy chtějí. Ve všední dny koriguji jen sedmiletou, protože je sova a do půlnoci jí vzhůru nenechám. Poslední dobou už si ale sama řekne, že chce kolem deváté přečíst pohádku. Syn chodí spát kolem 22. hodiny sám od sebe, takže se nebojím toho, že by ponocovaly. Už pochopily, že spánek je fajn a poznají kdy mají dost. Přinejhorším to pohlídám. Přesto mám z toho trochu obavy, vlastně ani nevím proč. Zřejmě mám zažité, že dětem do pokojíčku televize nepatří, stejně tak jako do ložnice. Nicméně v naší situaci by se nám hodila, co si o tom myslíte? Donesl by jí Ježíšek a jsem si jistá, že by to byl pro oba top dárek.

Pořídila bych nějakou tu digitální TV, máš tam možnost přesouvat reklamy, když ti uteče začátek, tak nevadí a dá se na to koukat na mobilu, tabletu, počítači… Cena kolem 300-400 stovek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
24.11.19 16:20
@Kriss Tina píše:
A co budete dělat až třeba za 3 roky bude chtít soukromí i další puberťák?? :lol:

To je dobra otazka. Já teda nevím, proč by 16 letý pubrťák musel mít soukromí na slečnu. Tak ať jsou k ní, třeba nemá tolik sourozenců. Nebo ven, ne? Nejsem žádná zpátečnice, ale přijde mi to trochu moc. Když není místo, tak prostě smůla.
Když jsem měla v 16 kluka, tak jsme neměli ani jeden svůj pokoj. Chodili jsme v zimě jako zmrzlíci v parku a bylo nám spolu dobře. Nic jim neuteče :D Nějaký čas na to být sami jsme si našli, nebo si počkali na léto :oops:
V současné době má spousta lidí problék se vejít do malého bytu a zas tak hrozný, jak to zakladatelka popisuje, mi jejich případ nepřijde. Nechala bych si obývák a 2 dětské pokoje. Mám známe 3 děti a 2+kk. Prostě mají jeden pokojík a chodí hodně ven a na výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
24.11.19 17:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.11.19 17:40
@Katchulina píše:
No nejdříve v 19, skoro ve 20. Je žáriový takže odmaturuje v květnu a v září mu bude 20. Teda doufám, taky se může stát, že si druhý pokus nedělí k dvacetinám :lol:. No budeme doufat, že ne. Pokud půjde na vejšku, což má zatím v plánu a my budeme jen rádi, tak se snad zdrží alespoň na víkendy déle. Teda doufám, jak to bude je na něm, my budeme rádi, když zůstane co nejdéle. Snad neskončíme s taťkou na chodbě ve spacáku :mrgreen:.

Ja bych tez zaridila tatkovi loznici. Myslim, ze tou televizi vlastne resis to, ze nemate loznici. Ono nad tim jde i premyslet mene klasicky. Spat v jedne mistnosti a mit jinou treba na hrani. Ale nevim, jak vstavate, abyste se vzajemne nerusili. Ten pokojik pro dvojcatka chapu hlavne proto, aby nerusili ostatni. Ale ty bys s nimi klidne spat mohla. Tak co treba ty a dvojcatka v obyvaku a tatka v pokojiku? Tatku bych fakt nekam presoupla. Taky v rodinach, kde je vic lidi nez pokoju se to vetsinou resi oddelenou kuchyni, treba i jen docasne, protoze v te je zkratka rusno - rano i vecer. Ve zbytku mistnosti se pak da nerusene spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
24.11.19 17:42
@Petra Star píše:
To je dobra otazka. Já teda nevím, proč by 16 letý pubrťák musel mít soukromí na slečnu. Tak ať jsou k ní, třeba nemá tolik sourozenců. Nebo ven, ne? Nejsem žádná zpátečnice, ale přijde mi to trochu moc. Když není místo, tak prostě smůla.
Když jsem měla v 16 kluka, tak jsme neměli ani jeden svůj pokoj. Chodili jsme v zimě jako zmrzlíci v parku a bylo nám spolu dobře. Nic jim neuteče :D Nějaký čas na to být sami jsme si našli, nebo si počkali na léto :oops:
V současné době má spousta lidí problék se vejít do malého bytu a zas tak hrozný, jak to zakladatelka popisuje, mi jejich případ nepřijde. Nechala bych si obývák a 2 dětské pokoje. Mám známe 3 děti a 2+kk. Prostě mají jeden pokojík a chodí hodně ven a na výlety.

Tak oni ven chodí hodně, celkově jsme všichni hodně venku, chodíme na výlety atd. Teď teda já méně, kvůli miminkům, ale děti jsou venku do večera. Žijeme na vesnici a tady děti doma rozhodně nesedí. Ty mladší napíšou úkoly, nějaký den mají kroužek a pak tradá ven. Někdy s námi, někdy s kamarády. Domů je musím tahat. Tady jde o ty večery, které travíme společně a takhle se mi to líbí, proto si lámu hlavu nad tou televizí, abychom neudělali chybu. Protože naše děti myslím ty tři starší nemají potřebu trávit hodně času na mobilu nebo na televizi. Mobily mají i malá, ale ta má pouze tlačítkový na ven. Doma ho nepoužívá. Nejstarší tak na milostné smsky asi, jinak na něm není a prostřední využije každou volnou chvíli třeba v autě a kdekoliv na mobil, ale když si má vybrat jestli hry nebo jít ven, tak jde ven a doma na něm je max hoďku. Proto bych chtěla, aby to takhle zůstalo. Doma televizi nezapínáme přes den vůbec, ale je pravda, že od těch osmi, kdy jsou spát nejmladší, běží den co den. Ale vždy jen večer. K té slečně ještě, tady jde o to, že se přes týden vůbec nevidí. Ona je na intru. Je o pár měsíců starší než kluk, takže je o rok výše. No a loni kdy spolu chodili chvilinku, nejak tuhle dobou, začal mluvit o tom, že bych chtěl také na tu školu co slečna. Je to umělecká škola, ne, že by byl úplně na umění levý, ale myslím si, že průmka je do budoucna lepší. Tak jsme vymysleli kompromis, že tedy když půjde na průmku a bude dojíždět, za předpokladu, že budou oba dělat co mají a půjde jim to ve škole, že tedy od září může u nás spát přes víkend. Někdy je to oba dva dny, někdy jeden, aby si jí užila její mamka taky trochu. U nich to nejde už vůbec mají dva jedna a s bráchou pokoj. Takže proto ta benevolence, nebýt ona přes týden pryč, tak ať spí každý doma a nějak si poradí :lol:.

• Citovat
  • Upravit
a12
61018
24.11.19 17:44
@KaroliS píše:
Ja bych tez zaridila tatkovi loznici. Myslim, ze tou televizi vlastne resis to, ze nemate loznici. Ono nad tim jde i premyslet mene klasicky. Spat v jedne mistnosti a mit jinou treba na hrani. Ale nevim, jak vstavate, abyste se vzajemne nerusili. Ten pokojik pro dvojcatka chapu hlavne proto, aby nerusili ostatni. Ale ty bys s nimi klidne spat mohla. Tak co treba ty a dvojcatka v obyvaku a tatka v pokojiku? Tatku bych fakt nekam presoupla. Taky v rodinach, kde je vic lidi nez pokoju se to vetsinou resi oddelenou kuchyni, treba i jen docasne, protoze v te je zkratka rusno - rano i vecer. Ve zbytku mistnosti se pak da nerusene spat.

Dvojcata v obýváku nevyřeší nic.. Je to centrum deni, ted jim je 6mesicu, tak jim treba tolik hluk nevadi, ale za chvili misto od manzela budou utikat od dvojčat.. Ja myslim, ze uz v těch 6m vyzaduji mimina vetsi klid na spani nez jako novorozenata.. Za chvili uz jim bude vadit televize, nebo zakladatelka řeší, e kvuli manzelovi nemůže myt nadobi.. Tak se zas bude omezovat kvuli detem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí