Televize do pokojíčku pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13997
25.11.19 06:45
@Katchulina
@Katchulina píše:
Tak 15 jim bylo, poučení jsou, z brigády jí přidává půlku na antinu, tak nevidím problém…v létě v lese ok… romantika, do dnes na to s chlapem vzpomínáme, ale v zimě to bylo horší, ještě by nastydli :lol:.

Proti tomuhle vubec nic nemam, ale co ty a manzel? Vy spolu moc nespite? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
25.11.19 07:14

@PupuP No prostě nejsem zvědavá na to, aby mi tady děti od 15 let sexovaly…a nechci, aby mi tady vůbec nějaké přítelkyně přespávaly, mám ráda soukromí a cizí lidi tady prostě nechci…naštěstí měli kluci jeden pokoj, takže si tam nikoho přivést ani nemohli a ten poslední má sice pokoj pro sebe, ale prostě ne. V 15 letech navíc jsou to u mě ještě děti…je mi fuk, jestli to povoluje zákon…my jsme se taky scházeli venku, tohle by nás ani nenapadlo…a na sex mají času dost…sexovat na základce mi prostě přijde mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
25.11.19 07:23
@Leenvecka píše:
Koupila bych telku a pro vas do obyvaku poradnou postel. A rozhodne bych starsimu do pokoje necpala mladsiho sourozence… stejne mozna za par let vypadne z rodneho hnizda a jako nejstarsi si proste to soukromi zaslouzi… hlavne kdyz ma uz slecnu…

A zivitel rodiny si zaslouzi co? Se slecnou at se schazi dole u zvonku, neni v rodine sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79821
25.11.19 07:28

Televizi do pokojíčku bych nekoupila
Nepatří tam. Chtěla bych mít kontrolu, kdy a na co se děti koukají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.11.19 07:30

Hlavne 15r. + nepovazuji, ze jsou deti, ale dospivajici mladez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
25.11.19 07:30

@Katchulina zakladatelko, deti bych seskupila do pokoju, at si vyberou, jak spolu chteji byt. Vubec to nemusi byt ten 16 lety s 11 letym, ale klidne s tim 7 letym. Zalezi na jejich vztahu. Take se to muze za par let prehazet. Ale co vas to napadlo se vzdat loznice, kdyz zivitel rodiny chodi spat v 9 hod a vstava v 3,30? Bydlite v byte, rozhodli jste se pro 5 deti, tak se musite seskupit tak, aby to bylo pro vsechny alespon uchazejici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.11.19 09:02
@Kelsey píše:
@KaroliS
To neni vubec zadna novinka :mrgreen:.
Rebelie byla za nas a daleko driv. Nam vykladala kolegyne a je cerstva duchodkyne, jak za ni kluk chodil tajne domu v noci, ze desetnikem si oddelaval sitku v okne. Jednou jeji otec sel na nadrazi pro noviny rano a mlady uz cekal na prvni vlak domu (ze on vesnican a ona mestacka). Tehdy to ukecal, ze jde do prace (mel 18r.). Jsou spolu 40r., slusny, sporadany par, maji dve fajn dcery.
Mam starsiho muze, takze vetsina nasich spolecnych pratel maji starsi deti, dospivajici mladez a proste se vic oplati byt benevolentnejsi, nez delat ofuky nebo zakazovat. Proste primhourit oci, nechat je, at si trosku rebelii.Příspěvek upraven 24.11.19 v 22:38

Ale to verim, ze rebelie byla, ale ze by rodice dovolili pritelkyni/priteli pod 18 prespavat pravidelne s jejich ditetem v pokojicku za ucelem sexu, tak o tom jsem tedy neslysela.-) A ze jsem mela docela vyzivnou pubertu, kluby, hodne kamaradu a podobne. Ja jsem fakt nazoru, ze site v 15 ti mozna je zrale na techtle mechtle, ale jena na to pekny, co s tim souvisi, rozhodne neni zrale na dite a sex = dite. Detem v 15 ti nedovolime ridit auto, ale na sex maji pravo, ja nevim :nevim: Podle me kdyz radost, tak i starost. Antikoncepce je trosku podfuk a zatizi hlavne zenu, nikdo ti nerekne, o s tvym telem udela za dvacet let, ja bych to nejedla a uz vubex bych to dceri v 15ti, aby si mohla uzit u nas doma se svym klukem. Ale nechci soudit, kazdy vychovava sve deti dle sveho a svych zkusenosti a vetsine rodicum jde samozrejme o jejich dobro. Nic, vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61021
25.11.19 09:10
@KaroliS píše:
Ale to verim, ze rebelie byla, ale ze by rodice dovolili pritelkyni/priteli pod 18 prespavat pravidelne s jejich ditetem v pokojicku za ucelem sexu, tak o tom jsem tedy neslysela.-) A ze jsem mela docela vyzivnou pubertu, kluby, hodne kamaradu a podobne. Ja jsem fakt nazoru, ze site v 15 ti mozna je zrale na techtle mechtle, ale jena na to pekny, co s tim souvisi, rozhodne neni zrale na dite a sex = dite. Detem v 15 ti nedovolime ridit auto, ale na sex maji pravo, ja nevim :nevim: Podle me kdyz radost, tak i starost. Antikoncepce je trosku podfuk a zatizi hlavne zenu, nikdo ti nerekne, o s tvym telem udela za dvacet let, ja bych to nejedla a uz vubex bych to dceri v 15ti, aby si mohla uzit u nas doma se svym klukem. Ale nechci soudit, kazdy vychovava sve deti dle sveho a svych zkusenosti a vetsine rodicum jde samozrejme o jejich dobro. Nic, vic…

Tak nemyslím si, ze to je za ucelem sexu u těch co dovoli prespavani.. Ze si rodice reknou at si deti uzijou taky trochu toho sexu :mrgreen:
A ta antikoncepce taky mi teda prijde ruzumnejsi ji dceri nechat napsat kdyz ma přítele, a ne jen spoléhat na to, že on si vezme kondom.. Hlavne, ze se pak tady do těch mladých holek všichni pusti když otehotni, ze se dostatesne nechranili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.11.19 09:14

@Katchulina Promin, nechci ti narusovat diskuzi a odbihat od tematu, ale jen chci jeste dodat, ze univerzalni navody neplati. Ja jsem mela navrat domu do 22 az do 18ti, tak jsem tez s mamkou mela uprimny vztah, nelhala jsem ji a ani jsem nemela potrebu. Me to takto vyhovovalo. Nebylo mym snem hledat skulinku, kde bych se mohla vyspat se svym pritelem. Dokonce jsme toho nevyuzili ani, kdyz uz jsem byla plnoleta. Dodneska na to vzpominam, jak to vsechno cekani a otukovani bylo moc hezky. I jsem ozkousela travu a nejake party drogy a mame jsem ti vsechno rekla. Hranice byly tez pevne dane a ja je respektovala. Kdyby me mamka poslala na gyndu a jemu dala klice, tak me o toto vse pripravila. K tematu, prijde mi, ze sve deti milujete nadevse a chcete jim doprat komfort, ktery jste vy nemeli. At uz starsi pokojicek s pritelkyni, nebo to ze jste se dobrovolne odstehovali do obyvakokuchyne. Ale myslim, ze nutne potrebujete loznici - nejenom manzel, i ty a deti by si meli zvyknout, ze ty detske pokojicky jsou holt dva ( to jsou tez vase hranice - materialni) a ze se o ne nejakym zpusobem musi podelit. A nebo pristavit… ;) A jeate jendou se omlouvam, ze jsem ti narusila diskuzi, ja ze jsem se s tim nikdy nesetkala a nejak me to rozhodilo.-) At to dobre vyresite!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.11.19 09:27
@a12 píše:
Tak nemyslím si, ze to je za ucelem sexu u těch co dovoli prespavani.. Ze si rodice reknou at si deti uzijou taky trochu toho sexu :mrgreen:
A ta antikoncepce taky mi teda prijde ruzumnejsi ji dceri nechat napsat kdyz ma přítele, a ne jen spoléhat na to, že on si vezme kondom.. Hlavne, ze se pak tady do těch mladých holek všichni pusti když otehotni, ze se dostatesne nechranili..

Ja bych se do nikohu nepustila, ze se nechranil. Brala bych to jako osobni selhani, byt to moje dcera. Jasne, je to snazsi dat detem antiko a delejte si bez rizika, co potrebujete, ale me se to nelibi. Treba v situci zakladatelky v jedne posteli -v jednom pokoji, se omlouvam, ale to je za ucelem sexu. A uz nebudu tu diskuzi tady rozbijet.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.11.19 10:34
@KaroliS píše:
Ale to verim, ze rebelie byla, ale ze by rodice dovolili pritelkyni/priteli pod 18 prespavat pravidelne s jejich ditetem v pokojicku za ucelem sexu, tak o tom jsem tedy neslysela.-) A ze jsem mela docela vyzivnou pubertu, kluby, hodne kamaradu a podobne. Ja jsem fakt nazoru, ze site v 15 ti mozna je zrale na techtle mechtle, ale jena na to pekny, co s tim souvisi, rozhodne neni zrale na dite a sex = dite. Detem v 15 ti nedovolime ridit auto, ale na sex maji pravo, ja nevim :nevim: Podle me kdyz radost, tak i starost. Antikoncepce je trosku podfuk a zatizi hlavne zenu, nikdo ti nerekne, o s tvym telem udela za dvacet let, ja bych to nejedla a uz vubex bych to dceri v 15ti, aby si mohla uzit u nas doma se svym klukem. Ale nechci soudit, kazdy vychovava sve deti dle sveho a svych zkusenosti a vetsine rodicum jde samozrejme o jejich dobro. Nic, vic…

Zas se radeji predem seznamim, at vim koho mi vedou domu. Kdyz je budou tahat tajne, tak se muzu v noci cestou na wc leknout, kdo se mi to toula po baraku. Jasny kazdy tyden noveho sohaja nedovolim, ale stalejsiho kluka nemam problem. Sak kolem baraku je prace dost. Nejake sekani atd. :mrgreen:. Si overime snadno, jestli klucina za neco stoji nebo je to lepl liny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.11.19 11:52
@Katchulina píše:
Jako určitě máš pravdu, po pravdě nám nedošlo, že ta ložnice bude tolik tomu taťkovi chybět, sám to vymyslel s tím, že tak žije hodně lidí.

Tak co teď s tím? Vysvětlit klukovi a vrátit ložnici? Nebo jiné řešení? Co na to táta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13997
25.11.19 15:26
@a12 píše:

Ma 16-tileta dcera taky uz bere antikoncepci, ma kluka, on nikdy u nas nepřespal, ale tak u byl u nas, asi spolu neprovozovali sex, nevim :nevim:, spis ne.. Jen je to to takova krasna 1.laska-vlastne 2. Laska :lol:
Ja jsem byla doma, a taky kdo by to delal, kdyz ma doma rodice
Ale alepson mam jistotu..

Tech diskuzi jak jsou nactilety tehotny je tu mnoho no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13997
25.11.19 15:50
@Monchichik píše:
@PupuP No prostě nejsem zvědavá na to, aby mi tady děti od 15 let sexovaly…a nechci, aby mi tady vůbec nějaké přítelkyně přespávaly, mám ráda soukromí a cizí lidi tady prostě nechci…naštěstí měli kluci jeden pokoj, takže si tam nikoho přivést ani nemohli a ten poslední má sice pokoj pro sebe, ale prostě ne. V 15 letech navíc jsou to u mě ještě děti…je mi fuk, jestli to povoluje zákon…my jsme se taky scházeli venku, tohle by nás ani nenapadlo…a na sex mají času dost…sexovat na základce mi prostě přijde mimo…

Tak ja si myslim, ze by ti narušovali tve soukromi ;).
Nerikam primo sexovat, ale přespani snad ničemu neva, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
25.11.19 17:09

@_.Emilyyy No přespat tady může kamarád, ale přítelkyně v takhle mladém věku fakt nee…já jsem asi divná :think: naštěstí já jsem tohle fakt s nimi řešit nemusela…zaprvé znali můj názor, zadruhé měli jeden pokoj a za třetí by je ani nenapadlo tahat holku takhle domů v tomhle věku…a za čtvrté v tomhle věku se fakt věnovali playstationu a hrám a ne holkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí