Tělísko Mirena nebo Multiload

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
8.3.14 09:04
@budla píše:
@bodlinka34 no bezchybna rozhodne nebude…uz nevim, kde jsem na to narazila, ale v USA uz ji zakazali! Krome toho, ze docela casto cestuje muze pri „vylete“ stenu delohy poskodit.
Me sice Mudra na kontrole tvrdila, jak tam krasne sedi, ale fousy mi zastrihla o dost velky kus a to po zavedeni nebyly skoro citit…musela mi tedy o hodne klesnou…sama jsem ten rozdil citila.
A take me rovnou napsala na kontrolu za 4 mesice, tak asi vse tak idealni neni. Nebo se snad chodi na kontroly tak casto celych 5 let?? 8o

Ne, ale na kontrolu se má jít 6 týdnů až půl roku po zavedení, aby se vědělo, jak si Mirena sedla. Pak už normálně jednou za rok na preventivku. A porušení stěny dělohy je vyjímečné, čteš ty články špatně ;) Jen v USA se na tom někdo hojil přes soud, ale tam je to národní sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
8.3.14 14:10

Holky, když vám zavedli Mirenu, řekl vám MUDr. že se nesmí používat tampony? Mě to u té první neřekl, druhou už mi dával novej a ten mě varoval. Teď mi to i přijde logické kvůli těm fouskům. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
8.3.14 17:50

BUDLA zaváděla jsem 4 měsíce po porodu, a už jsem v té době bohužel nekojila, takže bohužel neporadím s koením a mirenou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.12.14 17:44

Holky příští měsíc mám jít na zavedení tělíska..pořád váhám mězi mirenou a multi..ale asi to vyhraje nehormonální, kvuli ceně..( sice je lákavé nemít pět let ms, ale prostě najednou 7 litrů nedám )
chtěla jsem se zeptat jak dlouho vám trvalo než vám sedlo nehormonální tělísko..?
jak dlouho jste potom špinili nebo krváceli nebo neměli ustálený cyklus? dost se toho bojím že budu třeba měsíc v kuse krvácet a tak..( řekněme se to narovinu, to pak není potřeba ani ta antina, když člověk měsíc v kuse špiní nebo krvácí :roll: )

• Citovat
  • Upravit
419
29.12.14 17:51

Mě doktor tak vyděsil s tou levnou nehormonální, že poctivě šetřím na hormonální (u nás za ní chce 6.000,–). Mám strach, že budu dlouho krvácet a budu to mít nepravidelně.. s tou hormonální je i menší krvácivost, tak bych zvládla nosit vložky. a vložky nesnáším.. i když koupím ty nejlepší, tak je to jak když taháš pytlík a ještě to může někde protéct. a vytáhnout si tělísko s tamponem, tak to bych nechtěla :zed: taky mi doktor říkal, že to tělísko tělo nemusí přijmout a může ho samo vyplavit.. to by bylo taky nemilé.. zvlášť s tím drahým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.12.14 17:53

Tak krvácet můžete i u mireny, taky nesedne každému, já měla dřív nehormonální a právě MS slabou, nebolestivou, mě s ním bylo dobře. teď už ho nechci, kvůli možnosti mimoděložního, to je ale bohužel i u mireny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.12.14 17:54
@Marilyn.M píše:
Mě doktor tak vyděsil s tou levnou nehormonální, že poctivě šetřím na hormonální (u nás za ní chce 6.000,–). Mám strach, že budu dlouho krvácet a budu to mít nepravidelně.. s tou hormonální je i menší krvácivost, tak bych zvládla nosit vložky. a vložky nesnáším.. i když koupím ty nejlepší, tak je to jak když taháš pytlík a ještě to může někde protéct. a vytáhnout si tělísko s tamponem, tak to bych nechtěla :zed: taky mi doktor říkal, že to tělísko tělo nemusí přijmout a může ho samo vyplavit.. to by bylo taky nemilé.. zvlášť s tím drahým :lol:

Jinak já používala tampony normálně a to nevytáhneš :lol: dřív se s tím ale ženský tolik necrcaly, jako teď :mrgreen: normálně se zkrátí ty ocásky, ty ani normálně nenahmatáš, tampon nijak nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
29.12.14 18:01

@araw no mě doktor říkal, že měl několik případů, že mu ženský přišli, že vytáhly tampon s tělískem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.12.14 18:04
@Marilyn.M píše:
@araw no mě doktor říkal, že měl několik případů, že mu ženský přišli, že vytáhly tampon s tělískem :think:

to si beztak vymysleli a vytáhli si ho sami, bo zkoušeli tahat za ty nitky ne?
tampony se normálně nosí a ty nitě nejsou přilnavé k tamponu..navíc to by museli ten tampon v sobě kroutit aby se tam ta nit nějak natahala..protože jinak teda nevím nevím :)

• Citovat
  • Upravit
smurfka
29.12.14 18:04
@araw píše:
Tak krvácet můžete i u mireny, taky nesedne každému, já měla dřív nehormonální a právě MS slabou, nebolestivou, mě s ním bylo dobře. teď už ho nechci, kvůli možnosti mimoděložního, to je ale bohužel i u mireny :nevim:

a jak dlouho po zavedení si špinila nebo krvácela nepravidelně?

• Citovat
  • Upravit
17013
29.12.14 18:05
@Marilyn.M píše:
@araw no mě doktor říkal, že měl několik případů, že mu ženský přišli, že vytáhly tampon s tělískem :think:

No tak bych si asi nechala zavést tělísko jinde, to je stejně jako samoplátce, takže je to finančně fuk. protože jestli on měl několik případů, pak ho špatně zavádí :mrgreen: http://zena-in.cz/…y-a-vlozkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.12.14 18:07
@smurfka píše:
a jak dlouho po zavedení si špinila nebo krvácela nepravidelně?

No právě že nijak, normálně proběhla MS a nijak jsem nešpinila, že se u ní má špinit jsem zjistila po tolika letech tady na emiminu :lol: moje máma měla v průběhu života 4, taky ty obyč a taky nikdy žádné nadměrné krvácení, jenže jsou ženy, co krvácí, jenže ty by nejspíš krvácely i u mireny, jsou ženy, kterým nesedne tělísko, kamarádce tělo vypudilo mirenu, krvácela asi 3 týdny a musela ji být vytáhnutá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.12.14 18:09
@araw píše:
No právě že nijak, normálně proběhla MS a nijak jsem nešpinila, že se u ní má špinit jsem zjistila po tolika letech tady na emiminu :lol: moje máma měla v průběhu života 4, taky ty obyč a taky nikdy žádné nadměrné krvácení, jenže jsou ženy, co krvácí, jenže ty by nejspíš krvácely i u mireny, jsou ženy, kterým nesedne tělísko, kamarádce tělo vypudilo mirenu, krvácela asi 3 týdny a musela ji být vytáhnutá :nevim:

jeee štastná to žena..kdyby se to tak chtělo stát i mě..

• Citovat
  • Upravit
419
29.12.14 18:09

K jinýmu bych nešla :lol: na to jsem posera.. už teď mě děsí, že je můj doktor před důchodem.. to už pak asi nebudu chodit nikam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.12.14 18:11
@smurfka píše:
jeee štastná to žena..kdyby se to tak chtělo stát i mě..

Hlavně tomu věř, že ti sedne, fakt, ty jo, když jsem ji měla, tak mělo tohle tělísko okolo mě spousta holek, švagrová, kamarádky, fakt nikdy nikdo žádný problém, jak píšu, že je s ní problém jsem zjistila fakt až když jsem čekala kluka a to tady :lol: já si ji koupila znovu, ale nakonec jsem ji prodala, nějak nám ta plodnost s mužem stoupá a fakt se bojím mimoděložního, takže teď řeším sterilku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí