Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Sára 1 píše: Více
a musíš to kupovat na temu? to je ten největší shit…já myslela, že už je to všeobecně známé.
@Sára 1 píše: Více
vždyť mají info na stránkách
https://www.temu.com/…6-s-133.html
@aiwwa píše: Více
Hele, na drobnosti, nebo věci pro zvířata je Temu dobré. Mám odtud i pár hezkých šatů. Elektroniku bych tam neobjednávala, to je jasné. Navíc často úplně totéž zboží vídám v českých eshopech, akorát mnohem dráž.
Taky si říkám ![]()
Jako dárek z Temu bych fakt dostat nechtěla ![]()
@Simod píše: Více
A jak bys to poznala, to mi řekni.
Vždyť naše eshopy prodávají často úplně totéž. Akorát za třikrát tolik.
Příspěvek upraven 04.12.24 v 12:46
@lucad77 píše: Více
Mám na to jiný názor. Já bych tam nekoupila nic. Ano, je to levné. Ale bez jakýhkoliv atestů, další věc je ekologie. Ale to tady nechci plevelit.
Však jo, to je každého věc. Ale ono je z Číny skoro všechno, čili s tou ekologií nevím, nevím, zda si pomůžeš.
@lucad77 taky tak, pak tam kupuju samolepky na zdi co chtějí děti, zkusila jsem i botasky a jsou super, drží, velikost sedí..pár kusů oblečení mám taky a nemůžu říct půl slova.
Taky jsem tam vzala regály do koupelny a jsou pevné, kvalitní, drží. Neberu tam hračky a kosmetiku, elektroniku..
@aiwwa píše: VíceJá jsem spokojená třeba se sklickama na mobil. S obalem na mobil, který tady neseženu. A některé věci jsou tu úplně stejne. Mám super trička, crop topy. Objednávám více lidem a jsou spokojeni - i s oblečením. Co jsem teď objednávala, tak úplně super materiál.
fakt legrační, že si někdo myslí, že z Číny lze objednat na dobírku
@KáťaKašpi píše: Více
Přesně tak, elektroniku, kosmetiku tam neobjednávam. Ani formy na pečení jsem tam neobjednala.
@lucad77 píše: Více
Ano, často je to úplně stejne, ale cena je o hodně vyšší.
Už vím, co bude trvat dlouho. To je zrovna to, co chci, tak to nebudu rušit. Musela bych to pak objednat jeste zvlášť. Ale mrzí mě to. Byly to hezké drobnosti k ostatním darkum. ![]()
@annlady píše: Více
Nevím. Nikdy jsem z Číny nic neobjednala. ![]()