Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Sára 1 píše: Více
Jenže to může jenom stejně vypadat. A pokud to koupíš u nás, máš aspoň jistotu, že to nebude zdravotně závadný.
Já objednala pokusně 23.11. a dnes by měli balík doručovat zásilkovnou na adresu. Tak jsem zvědavá. Další objednávka byla 30.11. doručení do 18.12. protože jedna položka byla předobjednávka. Ale dnes už odesílají na letiště, takže to snad stihne dorazit. Sama jsem zvědavá, jak to zboží bude vypadat - hračky pro psy (mají to na chvilku, než to zničí) a vánoční ubrusy na velký stůl.
Příspěvek upraven 04.12.24 v 12:59
@lucad77 píše: Více
Do téhle debaty se pouštět nebudu, je to každého věc ![]()
Nečetla jsem ostatní příspěvky, ale teď u dvou posledních objednávek mi nabídli slevu kolem 150 Kč právě za delší dodací lhůtu. Normálně mi chodily balíčky do těch 14 dnů, ale u těchto, kde jsem slevu využila to bylo klidně dýl než měsíc…
@Sára 1 píše: Více
A tričko, který si dáváš na holé tělo ti nevadí?
https://tn.nova.cz/…ickych-latek
Panebože, ještě že nepraktikuju předávání dárků. Fakt bych chtěla dostat jedovatý hnusný krámy z Temu nebo jak tu byla diskuse předtím jakýsi serepetičky z vánočních trhů. Brrr.
„👀 Dle analytické zprávy od Goldman Sachs, Temu v roce 2023 utržilo ztrátu 7$ na jednu objednávku.
Ale je tu větší problém… 🚨 Kontroverze / potencionální podvodné praktiky Pinduoduo/TEMU
Software TEMU má celou řadu charakteristik nejagresivnějších forem malwaru/spywaru “
" Kde všechna data končí? Čína vydala zákon, který zní: „Stát bude chránit jednotlivce či organizace, které podporují, a spolupracují na národní zpravodajské práci.“ Čínské společnosti mohou fungovat pouze za předpokladu, že jsou všechna jejich data přístupná vládě."
„Proč to má Temu tak levné? Pračka peněz!“
https://m.youtube.com/watch?…
Ona se ptala na něco jiného a zas se tady vyrojí hromada úlet příspěvků
.
Ja jsem objednávala 24.11.doted nebyla zásilka ani daná dohromady, a podle dsrumu tu ma byt 4-12.12.
Nevíte prosím, co znamená předběžná objednávka u některých položek? Mám několik položek a u některých je napsáno toto. Znamená to, že nepřijdou v tomto balíčku, ale třeba později? Děkuji