Teorie pro získání ŘP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
12.6.17 00:05

@Borůvka1990 taky znam par takovych, ja to mela zas naopak, testy sem dala v pohode a pak sem musela opakovat jizdy, protoze sem si nevsimla, ze sem vjela do obce a nespomalila sem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.6.17 03:34
@Aries6 píše:
@Borůvka1990 Já u motorky napoprvé taky. Bylo to tuším o jeden nebo dva body. U auta jsem měla plný počet.

Já právě test na e-testech dávám na 50 bodů třeba třikrát za sebou, pak dám po čtvrtý a mám za 40 bodů :? Těch otázek je strašně moc (těch na naučení) a člověk neví, co si vylosuje. Trefil by mě šlak, nedat to v autoškole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.6.17 03:36
@Kriss Tina píše:
@Borůvka1990 taky znam par takovych, ja to mela zas naopak, testy sem dala v pohode a pak sem musela opakovat jizdy, protoze sem si nevsimla, ze sem vjela do obce a nespomalila sem :mrgreen:

Jj, ono se to nezdá. Manžel řídí 20 let a občas udělá hrubku, jsem si všimla. Nic zásadního. Pro nezkušenýho řidiče je to záhul, všechno sledovat, hlídat, neudělat chybu. I sebejistější může udělat blbost, kvůli který neprojde s komisařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
12.6.17 08:38
@Borůvka1990 píše:
Já právě test na e-testech dávám na 50 bodů třeba třikrát za sebou, pak dám po čtvrtý a mám za 40 bodů :? Těch otázek je strašně moc (těch na naučení) a člověk neví, co si vylosuje. Trefil by mě šlak, nedat to v autoškole :lol:

Tak tím opakováním se to učíš. Určitě to dáš. Hlavně nezmatkovat. Kolik je teď správných odpovědí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.6.17 12:05
@Aries6 píše:
Tak tím opakováním se to učíš. Určitě to dáš. Hlavně nezmatkovat. Kolik je teď správných odpovědí?

Tak test má 25 otázek, většinou dám všechny dobře, občas jednu špatně. Takže v pohodě. Jenže jak zkouším ty testy (každý nový test má pozměněné otázky), tak tam pak skočí něco u čeho si nejsem jistá (nebo hůř-jsem) a bum-blbě. No jak říkáš, opakovat, opakovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze