Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No nevím. Máš někoho, kdo tě může hodit na pohotovost? Lepší jet zbytečně, než pak litovat. Může to být od té krční páteře, ale taky to může být něco se srdcem.
Doufam, ze uz jste mazala k lekari…nemusi to nic znamenat, ale muze…radeji hned.
Byla jsem dnes odpol. Lekarka me poslechla a zmerila tlak. V poradku. Dostala jsem obstrik do tří mist v oblasti lopatek a ramene a nejake léky na uvolneni svalu.
Dobry vecer, máte někdo skusenost s tepanim pod srdcem(jakoby za uebrem nebo jak to popsat)? Zacalo me to po 18h kdyz jsem prisla z prace. Neboli to, jen je to neprijemne. Od patku me hoodne bolela zada, blokace krcni páteře, nemohla jsem ani poradne zvednout ruce. U lekarky jsem jeste nebyla byla jsem cely vikend a dnes v praci.
Kdyz kontroluji tep na krku je to uder srdce, úder pod srdcem. Chvilemi me palilo na hrudniku, nyni leva lopatka a rameno. Ruka a noha v levo mi semtam prijdou jako odkrvene. Dycha se mi dobre, jen odpol jsem se nemohla dodechnout, musela jsem prodychavat do bricha. Myslim si, ze je to vse od zad, EKG jsem mela v cervenci při preventivce do zaměstnání. Jak poznam, ze skutecne nejde o srdce?